درباره نویسنده
مدیر شرکت توزیع برق خلیلآباد خبر داد:
معافیت ۸۰ درصدی چاههای کشاورزی از خاموشی

مدیر شرکت توزیع برق خلیلآباد گفت: چاههای کشاورزی که به تولید برق خورشیدی میپردازند، به میزان ۸۰ درصد مصرف برق خود معاف از برنامه خاموشی و مدیریت بار خواهند بود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ الیاس ابراهیمی خیبری، در مراسم افتتاحیه ۲۵ نیروگاه خورشیدی در شهرستان خلیلآباد به اهمیت تولید انرژی تجدیدپذیر بهعنوان یک منبع پاک و جایگزین مناسب برای نیروگاههای سوخت فسیلی اشاره کرد و اظهار داشت: در شرایط کنونی که کشور با کمبود تولید و ناترازی در بخش انرژی مواجه است، این نیروگاهها میتوانند نقش حیاتی در تأمین برق ایفا کنند.
وی با بیان اینکه این نیروگاههای خورشیدی که در چاههای کشاورزی احداث شدهاند، بخشی از طرح «نهضت تولید محصول سبز با برق سبز» هستند، خاطرنشان کرد: این طرح بهگونهای طراحی شده است که تولید محصولات کشاورزی بدون اتلاف سوخت و آسیب به منابع طبیعی و محیط زیست انجام شود.
مدیر شرکت توزیع برق شهرستان خلیلآباد با تأکید بر اینکه در این طرح، چاههای کشاورزی که به تولید برق خورشیدی میپردازند، به میزان ۸۰ درصد مصرف برق خود معاف از برنامه خاموشی و مدیریت بار خواهند بود، تصریح کرد: همچنین، شرکت توانیر به مدت ۸ ماه از تولیدات این کشاورزان خریداری خواهد کرد.
وی با اشاره به اینکه در این شهرستان ۲۶۸ چاه کشاورزی وجود دارد و هدف این است که تا قبل از پیک تابستان، ۱۰۰ نیروگاه به شبکه برق متصل شوند، اذعان کرد: به مناسبت ایامالله دهه فجر، ۲۵ نیروگاه با ظرفیت بالغ بر ۲ مگاوات احداث شده که هزینهای بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان در این حوزه صرف شده است.
ابراهیمی همچنین به تلاشهای کشاورزان و همکاریهای آنها در این پروژهها اشاره کرد و گفت: شهرستان خلیلآباد در استان رتبه اول را در این زمینه کسب کرده است و در حال حاضر ۲۲ نیروگاه به ظرفیت یک هزار و ۶۰۰ کیلووات در حال احداث هستند و انتظار میرود تا پایان سال به شبکه برق متصل شوند.
وی با بیان اینکه همچنین، یک نیروگاه ۳ مگاواتی در منطقه کندر در حال احداث است که فاز اول آن به میزان یک هزار و ۵۰۰ کیلووات بهزودی وارد مدار خواهد شد، عنوان کرد: با به مدار آمدن این نیروگاه، ۲۴ چاه کشاورزی از برنامه خارج خواهند شد.
مدیر شرکت توزیع برق شهرستان خلیلآباد با اشاره به فعالیتهای دیگر در زمینه نیروگاههای خورشیدی، تشریح کرد: ۵۰ چاه کشاورزی دیگر در مرحله بازدید و عقد قرارداد هستند و با تکمیل وجه، نیروگاههای خود را احداث خواهند کرد.
وی در ادامه ابراز کرد: ۱۵ نیروگاه نیز به بنیاد برکت و بنیاد علوی معرفی شدهاند تا وامهای لازم برای احداث آنها تأمین شود، همچنین، مراحل اداری برای سه نیروگاه مگاواتی دیگر در شهرستان در حال انجام است.
ابراهیمی به نیروگاههای حمایتی نیز اشاره کرد و افزود: ۵ کیلوواتیهایی که توسط ارگانهای کمیته امداد، بهزیستی و بسیج سازندگی مشارکت میشوند، در مجموع ۹۷ نیروگاه به ظرفیت ۲۳۵ کیلووات به شبکه متصل شدهاند و در حال حاضر، ۱۱۹ نیروگاه ۵ کیلوواتی حمایتی در بخش خانگی قرارداد بسته شده و بهزودی وارد مدار خواهند شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- پیروزی خون بر شمشیر حریف میطلبد
- شورای نگهبان از مهمترین ارکان نظام اسلامی است
- انسجام ملی کلید مقابله با اسرائیل است
- بازگشت ۷۷۲ هزار مهاجر غیرمجاز افغانستانی به کشورشان
- رهبریِ حکیمانه کلید پیروزی ملت ایران بود
- بصیرت، مهمترین عامل بازدارنده در مقابل دشمن است
- افزایش ۹۰ درصدی اعتبارات عمرانی در بردسکن
- مشاهده بیشتر