رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
جمعه 1403/12/24 Friday - 2025 14 March الجمعة ، 14 رمضان ، 1446
ساعت
1402-10-24 13:43 شماره خبر : 5727
رئیس جمعیت هلال‌احمر کاشمر خبر داد:

رئیس اداره هلال‌احمر شهرستان کاشمر گفت: ۲ نفر بر اثر حادثه انفجار گاز شهری یک خانه در روستای کاریزک شهرستان خلیل‌آباد جان خود را از دست دادند.

حسین غلامی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ از امدادرسانی به مصدومان حادثه انفجار منزل مسکونی توسط امدادگران و نجاتگران خبر داد و اظهار داشت: در ساعت ۰۱:۰۵ بامداد ۲۴ دی‌ماه خبری مبنی بر مصدومیت چند نفر در حادثه انفجار منزل مسکونی توسط مرکز کنترل و هماهنگی عملیات (Eoc) اعلام شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله سه تیم عملیاتی از عوامل دو پایگاه مذکور با یک دستگاه خودرو آمبولانس و دو دستگاه خودرو ست نجات به محل حادثه اعزام شدند، خاطرنشان کرد: در بررسی‌های اولیه مشخص شد که یک واحد مسکونی به طور کامل تخریب شده است.

رئیس جمعیت هلال‌احمر کاشمر و خلیل‌آباد با تأکید بر اینکه ۴ حادثه‌دیده این انفجار بعد از رهاسازي و انجام اقدامات درمانی اولیه ۳ نفر توسط عوامل اورژانس و یک نفر توسط عوامل هلال‌احمر به بیمارستان انتقال داده شدند، تصریح کرد: در پی این حادثه دو نفر از مصدومان به علت وخامت حال و آسیب‌های شدید وارده  جان خود را از دست دادند.

وی با اشاره به اینکه نجاتگران به جستجوی مصدومان احتمالی پرداختند که خوشبختانه کسی یافت نشد و پس از ارائه نکات ایمنی به افراد ساکن در منازل اطراف، عملیات را به پایان رسید، اذعان کرد: عملیات ایمن‌سازی محل به طور کامل انجام شده و علت وقوع این حادثه توسط دستگاه‌های ذی‌صلاح در حال انجام است.

انتهای پیام/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار