درباره نویسنده
ظرفیت تولید آب در تربتجام ۳۰ درصد افزایش یافته است

به گزارش صبح توس؛ حسین جمشیدی فرماندار تربتجام با بیان اینکه ظرفیت تولید آب در تربتجام ۳۰ درصد افزایش یافته است؛ اظهار داشت: از یکسال گذشته تا الان ۳۰ درصد به ظرفیت تولید آب شرب این شهرستان با اقدامات صورت گرفته تاکنون افزوده شده است.
وی تصریح کرد: در ماه های نخست فعالیت دولت سیزدهم، ظرفیت تولید آب شرب شهر تربت جام ۲۴۰ لیتر برثانیه بود که در حال حاضر این رقم به ۳۲۰ لیتر برثانیه رسیده است.
فرماندار تربتجام بیان داشت: در این مدت چهار حلقه چاه جدید برای تامین آب شرب شهر حفر و آب ۲ حلقه چاه به شبکه انتقال و توزیع تربت جام متصل شده است.
جمشیدی خاطر نشان کرد: با وجود برخی کمبودها در حال حاضر بخشی از تجهیزات برای اتصال ۲ حلقه چاه دیگر به شبکه آب شرب خریداری شده است.
وی در پایان با اشاره به این که شبکه آب شرب تربت جام فرسوده و باید اصلاح شود؛ بیان داشت: تا حدود یک ماه دیگر با راه اندازی و اتصال ۲ حلقه چاه دیگر به شبکه آب شرب تربت جام حدود ۷۰ لیتر برثانیه به تولید آب این شهر افزوده شده و ظرفیت تولید به ۳۹۰ لیتر برثانیه خواهد رسید.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- پارک بانوان نیشابور؛ گامی در ارتقای زندگی بانوان
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- مقاومت ایران و زوال ابهت دروغین رژیم صهیونیستی
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
آخرین اخبار
- آخرین فرصت برای نجات تیم فوتسال اتحاد سرخس
- شرط شهیدشدن شهیدبودن است
- آیه ۲ سوره مبارکه نجم
- نشستهای هماندیشی بستری برای مطالبهگری بانوان فیروزهای
- بهرهمندی ۱۵۰۰۰ شهروند از خدمات درمانگاه نبیاکرم تایباد
- صادرات ۴۵ پارت خوراک آبزیان از سبزوار
- ۲ پروژه طرح مالیات نشاندار تربتحیدریه اعلام شد
- نیشابور پیشگام پژوهشهای سلامت سالمندان در کشور
- ویژگی نمازی که در طلب دنیا نباشد
- آیه ۱ سوره مبارکه نجم
- مشاهده بیشتر