رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه بجستان مطرح کرد:

ضرورت حفظ وحدت جهان اسلام برابر دشمنان

امام جمعه بجستان بر ضرورت بیداری جهان اسلام و حفظ وحدت، برابر دشمنان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی صبح توس؛ حجت‌الاسلام سید قاسم دهقانی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته که در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد، با گرامی‌داشت یاد و خاطره امام راحل، شهدا و علمای دین، به وضعیت اسفبار کشورهای اسلامی به‌ویژه فلسطین، غزه و لبنان اشاره کرد و سکوت سران برخی کشورهای عربی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی را مایه تأسف دانست.

وی با اشاره به هفته دوم ماه صفر و هم‌زمانی آن با ایام شهادت امام حسن مجتبی (ع)، یادآور شد: امروز نیز همانند دوران امام حسن (ع)، دشمنان با جنگ نرم و عملیات رسانه‌ای به‌دنبال تخریب چهره اسلام و تضعیف نظام اسلامی هستند.

امام‌جمعه بجستان با انتقاد از سران کشورهای اسلامی که سرمایه‌های مردم خود را صرف حمایت از رژیم صهیونیستی می‌کنند، گفت: امروز به‌جای غذا، گلوله نصیب مردم مظلوم غزه می‌شود و سران اسلامی به‌جای واکنش، خود به ابزار جنایتکاران تبدیل شده‌اند.

حجت‌الاسلام دهقانی، ملت ایران را هوشیار و وفادار به نظام خواند و تصریح کرد: اگرچه مردم از برخی نابرابری‌ها و کم‌کاری‌ها گلایه دارند، اما در برابر دشمنان ایستاده‌اند و از رهبری و نیروهای مسلح حمایت می‌کنند.

وی با اشاره به فتنه‌ها و تلاش دشمن برای ایجاد تفرقه در روزهای پس از جنگ دوازده‌روزه اخیر، از مسئولان خواست مراقب باشند در زمین دشمن بازی نکنند و انسجام ملی را حفظ کنند.

امام‌جمعه بجستان همچنین ضمن انتقاد از برخی تلاش‌ها برای ایجاد ناامیدی در میان مردم، تأکید کرد: مشکلات کشور واقعی است اما بزرگ‌نمایی و القای ناکارآمدی نظام، خواسته دشمن است. مسئولان نباید از تهدیدها بترسند و باید با عزت، استقلال و اقتدار در مسیر انقلاب بایستند.

وی در پایان با دعا برای حفظ نظام اسلامی، رهبر انقلاب، نیروهای مسلح و ملت ایران، یادآور شد: این انقلاب مقدمه‌ای برای ظهور حضرت ولی‌عصر (عج) است و باید با بصیرت از آن پاسداری کنیم.

انتهای خبر/

1404-05-10 16:55 شماره خبر : 12343

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!