رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه روداب مطرح کد :

شیعه نماد ایستادگی برابر ظلم و استکبار

امام جمعه روداب گفت: شیعه همواره در برابر ظلم ایستاده و با الهام از مکتب عاشورا، مبارزه با استکبار را وظیفه دینی و تاریخی خود دانسته است.

حجت‌الاسلام حسین حسنی‌نسب در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» اظهار کرد: طبیعی است که شیعه در طول تاریخ هرجا ظلمی وجود داشته در برابر آن ایستاده و با استکبار مبارزه کرده است، این مسئله ریشه در باورهای اعتقادی شیعه دارد که محور آن ولایت و به‌ویژه مکتب حسینی است.

وی افزود: ایران اسلامی پیش از پیروزی انقلاب علیه رژیم طاغوت قد علم کرد و پس از انقلاب نیز به مقابله با نمادهای استکبار یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی برخاست، این مبارزه برخاسته از این باور عمیق است که شیعه باید در برابر ظلم سکوت نکند، الگویی که از قیام امام حسین علیه‌السلام برگرفته شده الهام‌بخش این پایداری است.

امام جمعه روداب تأکید کرد: شعار «هیهات منا‌الذله» برای شیعه و انسان‌های منصف جهان صرفاً یک شعار نیست بلکه شعوری برخاسته از فهم باور و عمل است، این اندیشه در ذهن شیعه نهادینه شده و همواره همراه و هم‌سنگر انسان‌های آزاده به‌ویژه شیعیان جهان بوده است.

حسنی‌نسب بیان کرد: این ایستادگی مختص به دفاع مقدس هشت‌ساله یا جنگ ۱۲روزه نیست، در دفاع مقدس نیز همین شعار و محوریت ولایت نیروهای ما را در برابر دشمنی که از حمایت ده‌ها کشور برخوردار بود به پیش برد، با وجود امکانات گسترده‌ دشمن و پشتیبانی کشورهای مختلف پیروزی از آن ملت ایران بود.

وی درباره‌ جنگ اخیر ابراز کرد: در دفاع مقدس ۱۲روزه نیز آمریکا به شکل‌های مستقیم و غیرمستقیم به کمک رژیم صهیونیستی آمد، در برخی موارد حتی مستقیماً وارد میدان شد و مراکز هسته‌ای ما را هدف قرار داد همچنین فرماندهان بزرگ نظامی و علمی ما را به شهادت رساند ولی این جنایت‌ها نتوانست عزم ما را متزلزل کند.

امام جمعه روداب با اشاره به ادامه‌ مسیر انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: ملت ایران با صلابت و اقتدار مسیر خود را ادامه داده و این استقامت به‌واسطه‌ پیروی از ولایت‌فقیه بوده است.

حسنی‌نسب افزود: ما راه و روش را از امام حسین علیه‌السلام و اهل‌بیت علیهم‌السلام آموخته‌ایم، امروز نماد ولایت در جامعه‌ اسلامی ولی‌فقیه است، ایشان با درایت مسیر را مشخص کرده و با اقتدار تصمیم‌گیری‌ها را هدایت می‌کنند.

امام جمعه روداب تصریح کرد: شاهد بودیم که پس از شهادت فرماندهان در مدت‌زمانی بسیار کوتاه جانشینان تعیین شدند و بلافاصله عملیات پاسخ به دشمن آغاز شد، موشک‌های جمهوری اسلامی ایران روانه‌ سرزمین‌های اشغالی شد و خرابی‌های گسترده‌ای به بار آورد، آینده نیز نشان خواهد داد که تأثیر این پاسخ‌ها تا کجا خواهد رفت.

حسنی‌نسب ادامه داد: این انسجام ملی، وحدت اجتماعی و حضور مردم در صحنه ریشه در ولایت‌مداری و باور عمیق به «هیهات منا‌الذله» دارد، این شعار به شعور تبدیل شده و جامعه‌ ما را منسجم کرده است، دشمن باید بداند که در صورت تکرار خطا پاسخ‌های جمهوری اسلامی ایران شدیدتر قاطع‌تر و کوبنده‌تر خواهد بود.

وی تأکید کرد: همان‌گونه که در دفاع مقدس 12 روزه دشمن را کوبیدیم در آینده نیز قدرت کوبنده‌ ملت ایران بیشتر خواهد شد این مسیر با هدایت ولایت و پیروی از مکتب عاشورا ادامه خواهد داشت.

انتهای خبر/

1404-05-13 09:44 شماره خبر : 12362

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!