حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/16 شمسی | 2025/11/07 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
شعارها و راهبردهای شورشیان پروژه استکبار است
امام جمعه تربت‌حیدریه:

شعارها و راهبردهای شورشیان پروژه استکبار است

امام جمعه تربت‌حیدریه با هشدار درباره توطئه دشمن برای ایجاد ناامنی در ایران، تاکید کرد: هوشیاری و بیداری ملت ایران توطئه انتقال بحران‌های سودان و سوریه به کشور را خنثی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجت‌الاسلام سید محمد معلمی در آئین خطبه‌های نماز جمعه تربت‌حیدریه با اشاره به توطئه‌های دشمنان، تاکید کرد: همه شعارهای شورش‌ها و تصرفات شورشیان به کمک استعمارگران و استکبار، با عنوان آزادی‌خواهی و دموکراسی است.

وی با اشاره به حمایت کشورهای غربی از شورشیان در برخی کشورها، افزود: افراد غرب‌گرا و لیبرال که قبله آنان آمریکا و کشورهای اروپایی است، قطعاً اتفاقات جهان را می‌بینند، اما در پی منافع خود هستند و مردم باید هوشیار باشند.

خطیب جمعه تربت‌حیدریه با بیان اینکه کشورهای اروپایی و آمریکا که از شورشیان حمایت می‌کنند، چهره واقعی آنان غارت، قتل و بی‌رحمی است، هشدار داد: اگر این افراد به کشور مسلط شوند، همین وضعیت را به وجود خواهند آورد.

معلمی با تاکید بر اینکه دشمن به دنبال پیاده‌سازی اتفاقات سودان، سوریه و غزه در ایران است، خاطرنشان کرد: هوشیاری و بیداری ملت و آگاهی از دشمنی‌ها، این توطئه را خنثی می‌کند.

وی با بیان اینکه حمایت مردم از ولایت فقیه و رهبری ضروری است، گفت: اگر مردم از رهبری حمایت نکنند، هر میزان کشور قوی باشد، با چالش مواجه خواهیم شد که خوشبختانه رهبری با پشتیبانی مردم، مقتدرانه ایستاده‌اند.

تاکید بر عفت عمومی و حجاب

خطیب جمعه تربت‌حیدریه عفت عمومی و حجاب را یکی از اولویت‌های جامعه برشمرد و گفت: نتیجه ادامه بی‌غفتی و بی‌حجابی، سوریه‌سازی و تبدیل ایران به کشوری همچون سودان است.

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب، افزود: مسئله حجاب، یک مسئله دینی و اسلامی است و مسئولان کشور موظفند مردم را در امور دینی حمایت کنند و اقدامی انجام ندهند که مبانی دینی مردم تضعیف شود.

وی با بیان اینکه مسئولان رسالت دارند هویت زن مسلمان را حفظ کنند، اظهار کرد: در تاریخ ایران، حتی زنان اشراف‌زاده نیز محجبه بودند و اگر ایرانی هستیم، باید این امر را رعایت کنیم.

خطیب جمعه تربت‌حیدریه حجاب را صرفاً یک مسئله اعتقادی ندانست و افزود: بی‌حجابی توطئه دشمن است و کشور را به سمتی می‌برد که در آندلس تجربه شده‌است.

امام جمعه تربت‌حیدریه با اشاره به وجود افرادی که حجاب را رعایت نمی‌کنند، تاکید کرد: باید با این افراد صحبت کرد تا هویت خود را حفظ کنند.

وی با تبیین سیره حضرت زهرا (سلام‌الله)، گفت: ایشان برای دفاع از اهداف ولایت، جان خود را نثار کردند و یکی از مهم‌ترین این اهداف، ترویج عفاف، حجاب و حیا در بین زنان و مردان است.

معلمی حجاب را برتر از مسئله امنیت برشمرد و افزود: هر قدمی که در راستای حجاب برداشته شود، چادر و عفت، پرچم بلندی در مقابله با اهداف نامشروع جبهه استعمار و استکبار است.

امام جمعه تربت‌حیدریه از زنان محجبه و باعفاف خواست به قصد گرمی دل مومنین در جامعه حاضر شوند، چراکه حضور آنان در بازار و خیابان، خود یک فرهنگ‌سازی است.

وی با بیان اینکه در این شهرستان، افراد محجبه چندین برابر افراد بی‌حجاب و بدحجاب هستند، اظهار کرد: اگر خانواده‌های مومن و انقلابی با حفظ حجاب و عفاف در مراکز تفریحی و خرید حضور یابند، این خود امر به معروف و اقدامی برای مقابله با بدحجابی است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!