درباره نویسنده
«صبح توس» گزارش میدهد؛
دود مدیریت آموزشوپرورش تربتحیدریه در چشم دانشآموزان

آموزشگاه ابتکار شهرک ولیعصر (عج) متعلق به آموزش و پرورش تربتحیدریه در شرایطی به دانشجویان غیربومی دانشگاه فرهنگیان واگذار شده که دانشآموزان ساکن و بومی این منطقه باید برای تحصیل ۱۸ کیلومتر رفت و آمد کنند.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ پس از ساخت سایت مسکن مهر در شهرک ولی عصر (عج)، در ادامه تکمیل فضاهای آموزشی مدرسهای در این سایت برای ساکنان مسکن مهر ساخته شد که متاسفانه این مدرسه در یک کجسلیقهگی به مدرسه شاهد تبدیل میشود و دانشآموزان مسکن مهر به ناچار در مدارس دیگر ادامه تحصیل دادند.
همچنین آموزشگاه ابتکار که سال ۱۳۸۵ برای دانشآموزان شهرک ساخته شده متاسفانه در یک کج سلیقهگی دیگر در سال ۱۳۹۷ به دانشگاه فرهنگیان واحد خواهران واگذار میشود.
قصه پر غصه ماجرا در جایی است که دانشگاه فرهنگیان خواهر تربتحیدریه بدون کد و مجوز بوده و در مدت یک سال به دانشجویان غیربومی شهرهای اطراف خدمات ارائه میکند و پس از حذف واحد خواهران دانشگاه فرهنگیان این روند ادامه پیدا میکند و آموزشگاه به دانشجویان غیربومی شهید رجایی فرهنگیان برادر واگذار میشود.
این در حالی است که یکی دیگر از فضاهای آموزشی شهرستان تربتحیدریه به دانشگاه فرهنگیان واگذار شده و در عین حال و در کنار کمبود فضاهای آموزشی سکانداران تعلیم و تربیت که هیچ تعهدی به لحاظ قانونی و سازمانی برای تامین مکان آموزشی و خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان ندارند را ناچار به گرفتن برخی تصمیمات کرده است.
هر چند که دانشگاه فرهنگیان یکی از اولویتهای مهم و مطالبه جدی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی برای تربیت معلم است، اما مدیران این دانشگاه در کشور و استان باید تدبیر اساسی برای فقدان فضای آموزشی دانشجویان دانشگاه اتخاذ کند.
البته زمینی در مجاورت دانشگاه آزاد اسلامی برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفته شده بود که بخش زیادی از آن با تدبیر مدیران شهرستانی به پردیس علوم پزشکی واگذار شده، اما همچنان برای ساخت دانشگاه فضا وجود دارد.
دود مدیریت آموزش و پرورش تربتحیدریه در چشم دانشآموزان
حالا چند روزی است انتقال مدرسه ابتدایی شاهد شهرک در سایت مسکن مهر نُقل محافل آموزشی شهرکنشینان شده و آموزش و پرورش در اقدامی خواستار انتقال این مدرسه به مدرسهای در نزدیک پیشکوه است، یعنی از شمالیترین نقطه شهر به غربیترین حدود ۱۸ کیلومتر فاصله دارد.
آموژش و پرورش به والدین اعلام کرده که باید دانشآموزان را در سال آینده تحصیلی به مدرسه مورد نظرشان انتقال دهند و مدرسه فعلی هم باید به دانشآموزان ساکن در مسکن مهر برسد که اقدام خوب و موثری است اما همین الان هم شاید ۴۰ درصد دانشآموزان شاهد از هر پایه یک کلاس به دانشآموزان مسکن مهر به طور خاص تعلق گرفته است.
حالا مدرسه شاهد شهرک که سابقه ۱۰ ساله دارد چه شده، با یکی دو واسطه به دانشگاه فرهنگیان واگذار شده، که به عنوان خوابگاه استفاده میشود و سوال اینجاست اگر آموزش و پرورش مدرسه دارد چرا همین مدرسه مورد نظر در پیشکوه را به خوابگاه دانشگاه فرهنگیان اختصاص نمیدهد.
والدین دانشآموزان در گفتگویی با خبرنگار ما اعلام داشتند چرا دانشآموز ۷ تا ۱۰ ساله حدود ۱۸ کیلومتر دورتر از خانه باید طی مسیر کند تا به مدرسه برسد و این در حالی است که شعار آموزش و پرورش از ابتدا این بوده که نزدیکترین مدرسه بهترین مدرسه است.
والدین دانشآموزان معتقدند، از شهرک تا داخل شهر حداقل هزینه سرویس برای سال آینده ماهی یک میلیون تومان است و این هزینه در کنار سایر هزینههای دانشآموزی ظلم است.
اعتراض اولیای شاهد شهید شریفی به این است که چرا مدرسه شاهد را با یکی دو واسطه به دانشگاه فرهنگیان دادهاند و حالا دود این مسئله در چشم دانشآموز ۷ تا ۱۲ ساله برود.
تا زمانی که آموزش و پرورش بخواهد جور دانشگاه فرهنگیان را بکشد آنها به سمت ساخت دانشگاه نمیروند
معاون اداری، پشتیبانی آموزش و پرورش تربتحیدریه با اشاره به گلایه و نارضایتی مردم از جابهجایی فضای آموزشی در سایت مسکن مهر، گفت: اهالی اعلام کردند چرا فضای آموزشی که برای ساکنان مسکن مهر ساخته شده نباید در اختیار فرزندان آنها قرار بگیرد و برای رفت و آمد آنها به داخل شهرک ناچار به پرداخت هزینه سرویس رفت و آمد باشند.
میثم سالاری گفت: شهرک ولی عصر (عج) دیگر فضای آموزشی ندارد و با توجه به اینکه هنرستان ابتکار به عنوان بهترین فضای آموزشی در این منطقه هم در اختیار دانشگاه فرهنگیان خواهران قرار گرفته مشکلات نیز افزون شده است.
وی ادامه داد: تا زمانی که آموزش و پرورش بخواهد جور دانشگاه فرهنگیان را بکشد دانشگاه فرهنگیان به سمت ساخت دانشگاه نمیرود.
سالاری گفت: در حال حاضر ۳۸ مدرسه با جمعیت هر کلاس۴۰ نفره دو شیفت هستند و تمام اعتبارات جدید نوسازی قطعا در داخل شهر تربتحیدریه هزینه میشود.
وی بیان کرد: در عین حال برای ساخت فضای آموزشی در داخل شهر خیر پیدا کردیم اما زمین برای ساخت آموزشگاه نداریم.
هماکنون در شهرستان تربتحیدریه ۴۸ هزار دانشآموز در ۲۸۵ مدرسه با کمک ۲ هزار و ۳۶۸ نفر معلم مشغول تحصیل هستند.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- سیدالشهدا الگوی مقاومت بر مدار حق است
- رژیم صهیونیستی در تحقق اهدافش، شکست خورد
- زمین چمن مصنوعی پس از ۱۵سال بازسازی شد
- واحد تولیدی فروسیلیسیم گناباد ۶۰ درصد پیشرفت دارد
- اجتماع ۵۰۰ نفری دختران عاشورایی در نیشابور
- قیام امام حسین(ع) الگوی جاودانه مبارزه با استبداد
- اجتماع بزرگ دختران عاشورایی در نیشابور
- محرم نماد مقاومت
- دفاع ایران، ترجمان عملی آموزههای سرخ عاشورا
- معیار حسینیه واقعی در گفتار امام موسی صدر
- مشاهده بیشتر