رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه خواف:

خبرنگار باید خار چشم دشمن باشد

امام جمعه خواف گفت: خبرنگار حقیقی کسی است ‌که دشمن از او هراسان باشد دقیقا مشابه اتفاقی که در جنگ ۱۲ روزه رخ داد و رسانه ملی توسط رژیم صهیونی هدف حملات موشکی قرار گرفت که این جنایت نمایانگر بر حق بودن خبرنگاران بود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌ توس»؛ حجت‌الاسلام ابوالفضل مظاهری در خطبه‌های نمازجمعه این هفته شهر خواف، ضمن تبریک روز خبرنگار گفت: خبرنگاری نه اینکه شغل باشد بلکه در حقیقت برآمده از عشق و معنویت است.

وی با اشاره به شاخصه‌های خبرنگار موفق گفت: خبرنگاری به وظیفه حقیقی خود عمل می‌کند که حق‌بین و حق‌جو باشد و در جستجوی مشکلات مردم در جهت مطالبه و حل آنها باشد که در اینصورت کار بسیار ارزشمندی است.

امام جمعه خواف با اشاره به لزوم جسارت در خبرنگاران گفت: خبرنگار باید اهل حضور در دل مردم و میدان باشد و وقتی با شجاعت و بصیرت وارد این عرصه می‌شود، می‌تواند گره‌های مهمی باز کند.

وی با تاکید بر لزوم موقعیت‌شناسی خبرنگار در حضور به موقع در عرصه‌های مورد نیاز گفت: وقتی انقلاب نیاز به حضور خبرنگار در میدان داشت، حضور سریع خبرنگار در عرصه ارزشمند است اما زمانی که برای منافع کسی وارد میدان شود و با قلم خود به برخی اقشار فشار وارد کند و یا سلیقه‌ای عمل کند این ظلم به مردم است.

مظاهری تاکید کرد: خبرنگار حقیقی کسی است ‌که دشمن از او هراسان باشد دقیقا مشابه اتفاقی که در جنگ ۱۲ روزه رخ داد و رسانه ملی توسط رژیم صهیونی هدف حملات موشکی قرار گرفت که این جنایت نمایانگر بر حق بودن خبرنگاران بود.

وی ادامه داد: در همین شهرستان نقاط قوت و ضعف زیادی وجود دارد و خبرنگاری که بتواند این مسائل را صحیح ببیند و صحیح تحلیل و رسانه‌ای کند کاری بسیار ارزشمند و بی‌بدیل کرده است.

انتهای خبر/

1404-05-17 16:13 شماره خبر : 12404

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!