درباره نویسنده
مدیرعامل آب و فاضلاب تربتحیدریه خبر داد:
جذب ۱۷۲ میلیارد تومان اعتبار آبرسانی در تربتحیدریه

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه گفت: طی ۱۸ ماه اخیر شهرستان تربتحیدریه با جذب ۱۷۲ میلیارد تومان اعتبار در حوزه تولید، انتقال، ذخیرهسازی و توزیع آبرسانی، بیشترین اعتبارات را در استان جذب کردهاست.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ علیرضا عباسی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سال ۱۴۰۳، سال جهش زیرساختهای آبفا در شهرستان تربتحیدریه است و این در شرایطی بود که برخی پروژهها رها یا نیمهتمام مانده بود که امسال پروژهها در سطح وسیعی عملیاتی و در حال بهرهبرداری است.
وی به ادغام آبفای شهری و روستایی اشاره کرد و افزود: موارد مثبت این ادغام سیستم یکپارچهسازی تأمین آب شهر و روستاست، اما گستردگی و حجم فعالیت که باید به مردم ارائه دهیم، بسیار بالاست که نیازمند برنامهریزی دقیق و منظم است.
عباسی ادامه داد: مطالبات مردم در شهر و روستا بسیار متفاوت است و بعضاً خطوط انتقال و مخازن و منابع تأمین کاملاً متفاوت است که برنامهریزی خاصی میطلبد و این کار آبفا را حساستر میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه گفت: در تربتحیدریه چهار بخش و ۱۲۵ روستا با ۵۶ منبع تأمین آب در شهر و ۵۲ منبع آب روستایی داریم که با ۴۷۳ کیلومتر خطوط انتقال و ۱۲۰۰ کیلومتر شبکه توزیع و ۶۴ هزار مترمکعب مخازن به ۶۸ هزار و ۳۷۸ اشتراک شهری و ۳۰ هزار و ۶۴۵ اشتراک روستایی خدمات ارائه میشود.
وی به برنامهریزی در حوزه تولید، انتقال، توزیع و هوشمندسازی اشاره کرد و افزود: در ابتدای ورود به شرکت، پس از بررسی تمام فعالیتها در دهه ۹۰، برای مطالعات و برنامهریزی در این چهار حوزه اقدام کردیم که اکنون نتایج آن را در سطح شهر شاهد هستیم.
وی در گام نخست به حوزه تولید اشاره و بیان کرد: طرح آبرسانی به تربتحیدریه در سال ۱۴۰۰ را به مدت سه سال تمدید کردیم که اکنون علاوه بر چهار حلقه چاه جعفرآباد که تجهیز و وارد مدار آبرسانی شد، چاههای زندان، پارک ملت، صنوبر، قندشتن، بهارستان، گوجی و اسفیوخ و شماره یک و چهار به بهرهبرداری و یا در حال بهرهبرداری است.
عباسی اظهار کرد: در حال حاضر با وجود فعالیت ۲۴ ساعته منابع آبی توان تولید ۶۲۲ لیتر بر ثانیه است که با این وجود ۲۸ لیتر بر ثانیه کسری داریم؛ اما در صورت فعالیت ۲۰ ساعته ۹۰ لیتر بر ثانیه کسری آب داریم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه گفت: در حوزه انتقال، اصلاح خطوط انتقال در دو سال اخیر با لوله ۶۰۰ میلیمتر چدنی به طول ۲۵۰۰ متر سال گذشته انجام شد و امسال نیز ۱۵۰۰ متر دیگر در حال اجراست.
عباسی گفت: همچنین امسال پروژه ارتقای دو ایستگاه پمپاژ آب در مسیر انتقال با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان در حال اجراست.
وی توزیع عادلانه با اجرای طرح زونبندی را از ضروریات برای شهر تربتحیدریه عنوان کرد و افزود: در گام نخست زون شماره یک در بولوار شهید بهشتی اجرا و مردم اثرات آن را نیز امسال احساس کردند، در عین حال فاز دوم پروژه زونبندی در بولوار خرمشهر و میدان ۲۲ بهمن اکنون با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان در حال اجراست.
وی با بیان اینکه در طرح زونبندی سوم بولوار شهید باهنر را برنامهریزی کردیم، افزود: در عین حال گاهی اخذ مجوزات برای اجرای پروژهها علاوه بر اینکه زمان را از ما میگیرد، مسیر اجرای پروژه را با چالش مواجهه میکند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه بیان کرد: در حوزه ذخیرهسازی، مخازن شهر تربتحیدریه کم و پاسخگوی جمعیت نبود، لذا نخستین مخزن پنج هزار مکعبی در منطقه قندشتن تا دو ماه آینده با اعتبار ۱۲ میلیارد تومان به بهرهبرداری میرسد، ضمن اینکه مخزن ۵ هزار مترمکعبی دیگری در منطقه اسفیوخ تا دو سال دیگر نیز احداث میشود.
عباسی به مشکل آب برخی روستاها اشاره کرد و افزود: حوزه آب روستای رودخانه جلگه رخ سال گذشته تحویل آبفا شد و روستاهای فرزق و عباسآباد، بکاول هم سال آینده تحویل میشود.
وی گفت: احداث مخزن و خط انتقال و شبکه توزیع روستای رودخانه با اعتبار چهار میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته که البته نیازمند اعتبارات بیشتری است.
تصفیهخانه شماره دو تربتحیدریه بهمن امسال به بهرهبرداری میرسد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه در خصوص پروژههای فاضلاب گفت: در حال حاضر تصفیهخانه شماره یک تربتحیدریه در پاییندست با ظرفیت ۱۲ هزار مترمکعب در شبانهروز فعال است که با راهاندازی مدول دوم این تصفیهخانه با اعتبار ۲۵۰ میلیارد تومان توسط سرمایهگذار بخش خصوصی که اکنون طرح مطالعاتی آن روبهپایان است ۱۳ هزار مترمکعب به این طرفیت افزوده میشود.
عباسی با اشاره به ساخت دو تصفیهخانه فاضلاب در تربتحیدریه گفت: تصفیهخانه فاضلاب شماره ۲ در شهرک ولیعصر «عجلالله» با ظرفیت ۵ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در شبانهروز با اعتبار ۸۰ میلیارد تومان اکنون ۷۸ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که بهمن امسال به بهرهبرداری میرسد
وی اظهار کرد: همچنین تصفیهخانه شهر نسر با ظرفیت ۵۰۰ مترمکعب در شبانهروز و اعتبار ۲۰ میلیارد تومان نیز تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسد.
عباسی گفت: در حوزه فاضلاب سرمایهگذار دغدغه فروش پساب را داشت که در تیرماه ۴۰۱ قرارداد شرکت سرمایهگذار با فولاد رخ منعقد شد و اکنون از مجموع ۱۰۰ کیلومتر خط فاضلاب تنها ۴۰ کیلومتر مانده که تا پایان امسال به اتمام میرسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربتحیدریه بیان کرد: از دیگر مشکلات تصفیهخانه فاضلاب بود که بوی نامطبوعی در پاییندست ساکنان را ناراضی کرده بود که با راهاندازی سامانه تغلیظ لجن، تبدیل به کیک و کود کشاورزی شده و توسط یک شرکت دانشبنیان بومی در تربتحیدریه این کود تهیه و اکنون وارد بازار فروش شد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- موشکهای ایرانی زیرساختهای اسرائیل را نابود کرد
- وقتشناسی در نصرت امام زمان عج
- آیه ۸ سوره مبارکه رعد
- اولین سالگرد شهادت سروان هادی میرآبادی در نیشابور
- همایش پیادهروی زینبیون در خواف برگزار شد
- نقش محوری بانوان در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
- اختلافها را پشت درهای بسته حل کنید
- نقش محرم در تحکیم همبستگی ملی کمنظیر است
- تجمیع ۶ منبع آبی برای باغات پسته خلیلآباد
- ۱۳ روستای گناباد هیچگونه دسترسی به آب ندارند
- مشاهده بیشتر