از ابتدای سال انجام شد؛
تولید ۳هزار تن گوشت مرغ در قوچان
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان گفت: از ابتدای سال تاکنون واحدهای طیور در قوچان حدود ۳هزار تن گوشت مرغ را تولید و به بازار عرضه کردند.
حامد شمس در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» با اشاره به اینکه گوشت مرغ یکی از کالاهای اساسی خانوار محسوب میشود، اظهار کرد: این شهرستان دارای دارای یک واحد کشتارگاه طیور به ظرفیت کشتار ۲هزار قطعه در ساعت و یک کارگاه قطعه بندی و بسته بندی مرغ به ظرفیت تولید ۳تن در روز است.
وی افزود: از ابتدای سال تاکنون در این ۲ واحد قوچان حدود ۳ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بازار عرضه شد.
رئیس شبکه دامپزشکی قوچان با تأکید بر اینکه كلیه مرغهای عرضه شده در بازار باید در كشتارگاههای صنعتی طیور كشتار شده و با بسته بندی تاریخدار توزیع شود، تصریح کرد: بر همین اساس نظارت بر روند تولید گوشت مرغ یکی از ضروریات بوده که این نظارت به صورت روزانه توسط کارشناسان واحد طیور و نظارت شبکه دامپزشکی قوچان در کشتارگاه طیور انجام میشود.
شمس همچنین با اشاره به گرمای شدید روزهای آتی در این شهرستان گفت: دامداران از چرای دام در گرمای شدید خودداری کنند زیرا چرای دام در بازه گرمای شدید موجب گرمازدگی در دام شده و اثرات مخربی بر وزن گیری حیوان خواهد داشت.
وی بیان کرد: دامداران باید قبل از بروز مشکلات برای دام پیش بینی های لازم همچون ایجاد سایهبان، تهویه، آب خنک و ... برای دام را داشته باشند.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!