رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
جمعه 1403/10/21 Friday - 2025 10 January الجمعة ، 10 رجب ، 1446
ساعت
1403-05-09 09:07 شماره خبر : 8026 https://sobhtoos.ir/short/4O9OZ 0
با اجرای ماده 88 صورت گرفت؛

با اجرای ماده 88 وزرات ورزش و جوانان و واگذاری زمین‌های ورزشی به بخش خصوصی، برگزاری مسابقات فوتبال نیشابور در بلاتکلیفی به سر می‌برد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اجرای ماده ۸۸ در وزارت ورزش و جوانان یعنی واگذاری زمین‌های ورزشی به بخش خصوصی در طول سال‌های گذشته، موافقت و مخالفت‌های زیادی را در پی داشته است، موافقان معتقدند این قانون می‌تواند کاهش تصدی‌گری، کاهش بار مالی و افزایش درآمدزایی دولت را به دنبال داشته باشد و از طرفی مخالفان این قانون که عموم آن مردم، ورزشکاران و هیات‌های ورزشی هستند، انتقاداتی را نسبت به این ماده قانون داشته و معتقدند ماده ۸۸ با اصل سوم قانون اساسی مغایر است چرا که طبق این قانون، ورزش رایگان حق مردم است.

از طرفی، با وجود اینکه در این ماده 88،  قانون به طور صریح عنوان کرده که اماکن ورزشی مازاد یعنی اماکنی که چندان مورد استفاده مردم قرار ندارند به بخش خصوصی واگذار شود، اما در واقع بیشتر اماکن ورزشی واگذار شده به بخش خصوصی، اتفاقا در نقاط مورد دسترس و مورد استفاده مردم قرار دارند. در این میان شهرستان نیشابور نیز از این قاعده مستثنی نبوده و این موضوع دامنِ ورزش فوتبال نیشابور را گرفته و سال گذشته زمین چمن تختی و انقلاب ِاین شهرستان به بخش خصوصی واگذار شده است.

یکی از اعضای باشگاه فوتبال تیم ملی پوشان نیشابور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ می‌گوید: شهرستان نیشابور دارای بیش از 20 باشگاه فوتبال است که بیش از 3000 نونهال در این باشگاه‌ها به طور اختصاصی ورزش فوتبال را دنبال می‌کنند.

وی ادامه می‌دهد: در تابستان سال‌های گذشته، مسابقات فوتبال باشگاه‌های نیشابور به خوبی در زمین‌های چمن تختی و انقلاب برگزار می‌شد اما انجام ماده 88 و واگذاری این زمین‌های ورزشی به بخش خصوصی، مشکلاتی را برای فوتبالیست‌ها و باشگاه‌های این شهرستان به‌وجود آورده است.

وی که نخواست نامش فاش شود، ادامه می‌دهد: اجرای ماده 88 و واگذاری زمین چمن فوتبال تختی و مجموعه انقلاب به بخش خصوصی، اختلافاتی بین هیات فوتبال و اداره ورزش و جوانان شهرستان نیشابور به‌وجود آورده است و در واقع دست هیات فوتبال را برای برگزاری مسابقات فوتبال باشگاه‌های شهرستان نیشابور بسته و این هیات نمی‌تواند زمینی برای برگزاری مسابقات در اختیار ورزشکاران قرار دهد لذا هیچکس تصمیم درستی در این زمینه نمی‌گیرد و تلاش مدیرعامل باشگاه‌های فوتبال در این خصوص به نتیجه نرسیده است.

وی بیان می‌کند: اگر قرار باشد وضع به همین روال پیش رود، مسابقات فوتبال باشگاه‌های نیشابور برگزار نخواهد شد، قهرمان رده‌های سنی نیز مشخص نمی‌شود و وضعیت باشگاه‌های فوتبال نیشابور نیز در مسابقات استانی مشخص نخواهد بود و در واقع برگزاری مسابقات فوتبال باشگاه‌های نیشابور زیر سوال می‌رود.

وی با اشاره به اینکه واگذاری زمین‌های ورزشی به بخش خصوصی هزینه‌های زیادی را برای مدیران باشگاه‌ها به وجود آورده، می‌گوید: در حال حاضر برای هر جلسه تمرین یک ساعت و نیمی در این زمین‌های چمن، بین یک تا یک میلیون و 500 هزار تومان از باشگاه‌ها اخذ می‌شود که اگر بخواهیم به صورت مستمر و مداوم تمرین داشته باشیم، ادامه کار را برای ورزشکاران و مدیران باشگاه‌ها سخت می‌کند.

او ادامه می‌دهد: سال گذشته هر باشگاه‌ فوتبال برای شرکت در مسابقات  مبلغ 5 میلیون تومان ورودی پرداخت کرده است اما با توجه به واگذاری زمین‌های چمن به بخش خصوصی امسال هر باشگاه باید مبلغ 10 میلیون تومان ورودی بپردازد که قطعاً هزینه‌های دیگری نیز برای برگزاری مسابقات وجود دارد که این موضوع شرکت باشگاه‌های ورزشی را در این رقابت‌ها با مشکل مواجه خواهد کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا طرح ماده 88 در شهرستان‌های دیگر استان خراسان رضوی نیز اجرایی شده است، می‌گوید: در سایر شهرستان‌ها مانند تربت حیدریه و سبزوار این واگذاری انجام نشده و زمین‌های چمن مصنوعی در اختیار هیات فوتبال شهرستان قرار دارد.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار