حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/09 شمسی | 2025/10/31 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟
نامه رسمی برای برگزاری دربی در مشهد نداریم
رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی:

نامه رسمی برای برگزاری دربی در مشهد نداریم

رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی با اشاره به وعده وزیر ورزش و جوانان برای برگزاری دیدار استقلال و پرسپولیس در مشهد یا شیراز گفت: تا به این لحظه هیچ‌گونه نامه‌ای برای برگزاری این دیدار در ورزشگاه امام رضا(ع) ارسال نشده است.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از فارس، سید خلیل موسوی اظهار کرد: وزیر ورزش و جوانان اعلام کرده است که ورزشگاه امام رضا(ع) مشهد یکی از گزینه‌های میزبانی بازی دربی است اما تا به این لحظه هیچ‌گونه نامه‌ای برای برگزاری این دیدار در ورزشگاه امام رضا(ع) برای ما ارسال نشده است.

وی افزود:‌ اگر نامه‌ای نیز ارسال شود در ابتدا با توجه به اینکه مسائل امنیتی و ترافیکی در اطراف ورزشگاه امام رضا(ع) مطرح است پیشنهاد اول ما برگزاری بازی دربی در ورزشگاه ثامن مشهد است.

 موسوی در ادامه با بیان اینکه ورزشگاه امام رضا(ع) به دلیل حواشی خاص خود دربی و استقبال بیش از ظرفیت نمی‌تواند بار ترافیکی را تحمل کند و نباید در اولویت باشد، خاطرنشان کرد:‌ ما از برگزاری دربی در مشهد استقبال می‌کنیم اما میزبانی در ورزشگاه ثامن مشهد دردسرهای کمتری دارد.

رئیس هیات فوتبال خراسان رضوی عنوان کرد:‌ استادیوم ثامن به تازگی بازسازی شده است و چمن خوبی دارد و می‌تواند میزبان خوبی برای دربی باشد.

 وی در پایان گفت:‌ اگر بحث ورزشگاه امام رضا(ع) برای دیدار استقلال و پرسپولیس جدی شود نقش شورای تامین استان خراسان رضوی پررنگ می‌شود و نقش محوری دارند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!