درباره نویسنده
رئیس بهزیستی خلیلآباد خبر داد:
ایجاد ۱۸۰ فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی خلیلآباد

رئیس بهزیستی خلیلآباد با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۲۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان پرداخت شده است، گفت: بیش از ۱۸۰ شغل پایدار ایجاد شده و روند نظارت بر کارایی این تسهیلات به طور دقیق در حال اجراست.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ نجمه تاجریمقدم، در نشست خبری با اصحاب رسانه و خبرنگاران که به مناسبت هفته بهزیستی در شهرستان برگزار شد، با اشاره به برنامههای هفته بهزیستی و شعار امسال با عنوان با هم برای بهزیستن؛ مشارکت امروز، توانمندسازی فردا اظهار داشت: در حوزه زنان سرپرست خانوار هیچ پشت نوبتی نداریم و از ۶۲۷ مددجوی زن سرپرست خانوار، همه افراد وارد چرخه خدمات مستمر شدهاند.
وی از در حال ساخت بودن ۸۲ واحد مسکونی مددجویان با همکاری خیرین و پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به ۷۶ خانوار خبر داد و گفت: در حوزه انرژی تجدیدپذیر نیز، ۱۹ پنل خورشیدی بهصورت تجمیعی برای مددجویان در دست پیگیری است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان خلیلآباد با اشاره به فعالیتهای اورژانس اجتماعی اظهار داشت: در تلاشیم تا پایگاه اورژانس اجتماعی شهرستان را به مرکز ارتقاء دهیم و مجوز آن در حال نهاییشدن است.
بیش از ۲۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۲۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان پرداخت شده، افزود: در این راستا بیش از ۱۸۰ شغل پایدار ایجاد شده و با اضافهشدن یک تسهیلگر اشتغال، روند نظارت بر کارایی این تسهیلات به طور دقیق در حال اجراست.
تاجریمقدم همچنین در ادامه تصریح کرد: برخلاف گذشته، پرداخت وام اشتغال دیگر منجر به قطع مستمری نمیشود، مگر اینکه خانواده از دهک پنجم درآمدی عبور کند.
۱۶۷۵ معلول تحت پوشش
وی به فعالیتهای گسترده در حوزه توانبخشی اشاره کرد و افزود: یک هزار و ۶۷۵ معلول تحت پوشش داریم که یک هزار و ۳۹۶ نفر از آنها مستمریبگیر هستند، میزان پرداختی از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان تا ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار تومان بسته به تعداد اعضای خانوار متغیر است.
رئیس اداره بهزیستی خلیلآباد ادامه داد: ۱۹۹ نفر از معلولان شدید و خیلی شدید ماهانه حق پرستاری دریافت میکنند و ۳۴۵ نفر هم مشمول کمکهزینه معیشت ماده ۲۷ هستند.
سه مرکز مثبت زندگی و خدمات محلهمحور
وی به وجود ۸ مرکز غیردولتی فعال زیر نظر بهزیستی اشاره کرد و گفت: سه مرکز مثبت زندگی در محلات مختلف از جمله کندر، خیابان باهنر و خیابان فرهنگ مستقر هستند و خدمات جامع بهزیستی را به صورت محلهمحور ارائه میدهند.
تاجریمقدم افزود: مرکز شبانهروزی کودکان بیسرپرست با نام شکوفههای سال، مرکز مشاوره یارا، مرکز روزانه مهر مهیا و کلینیک مددکاری یاسین نیز از دیگر مراکز فعال در شهرستان هستند.
برنامههای آموزشی و پیشگیرانه در سطح محلات
وی با بیان اینکه برگزاری همایشهای آموزشی برای زوجین جوان، نوجوانان، والدین و بانوان از جمله برنامههای مهم حوزه سلامت اجتماعی است، اذعان کرد: طرح مانا، طرح پیشگیری از اعتیاد و آسیبهای اجتماعی، غربالگری شنوایی و تنبلی چشم نیز از دیگر اقدامات حوزه پیشگیری است.
رئیس اداره بهزیستی خلیلآباد با اشاره به استقبال گسترده مردم از همایشهای اخیر عنوان کرد: در بخش کویر و بخش مرکزی بر اساس اولویتهای خاص هر منطقه، برنامههای آموزشی متناسب طراحی و اجرا میشود.
کرامت انسانی، خط قرمز بهزیستی
وی با تأکید بر اهمیت حفظ کرامت انسانی مددجویان گفت: در تمامی جلسات جلب مشارکت مردمی، اطلاعات مددجویان بدون ذکر نام و با حفظ محرمانگی کامل ارائه میشود، این رویکرد موجب افزایش اعتماد مردم و خیرین به عملکرد بهزیستی شده است.
تاجریمقدم افزود: در تمام روستاها جلساتی با حضور شورا، دهیار، معتمدین و روحانیون برگزار کردیم و گزارش دقیق عملکرد منطقه را ارائه دادیم تا مردم محله در جریان وضعیت واقعی باشند.
مناسبسازی؛ از تذکر تا تجربه عینی
وی در خصوص مناسبسازی ادارات گفت: چهار اداره شهرستان امتیاز کامل مناسبسازی را دریافت کردهاند و هشت اداره دیگر نیز در وضعیت مطلوب هستند. اما برخی دستگاهها هنوز نیاز به اقدام جدی دارند.
تاجریمقدم از اجرای طرحی خبر داد که طی آن رؤسای ادارات به صورت نمادین در ویلچر قرار میگیرند و مسافت ورودی تا دفتر کارشان را طی میکنند تا درک ملموسی از مشکلات تردد معلولان داشته باشند، این طرح در هفته بهزیستی آغاز میشود.
پرداخت مستمری به خانوادههای دارای فرزند چندقلو
رئیس بهزیستی خلیلآباد در ادامه ابراز کرد: ۸۴ خانواده دارای فرزند دوقلو و سه خانواده با فرزند سهقلو تحت حمایت هستند، حتی خانوادهای با پنج فرزند چندقلو داشتیم که تا پایان ششسالگی از حمایت بهزیستی برخوردار بودند.
وی با اشاره به خدمات برای کودکان بیسرپرست و بدسرپرست اظهار داشت: ۲۵ کودک در خانوادههای واجد شرایط نگهداری میشوند و ماهانه مستمری به حساب سرپرستان آنها واریز میشود.
تاجریمقدم با بیان اینکه هر مددجوی زن سرپرست خانوار یا معلول میتواند یکبار از امتیازات رایگان آب، برق و گاز بهرهمند شود، خاطرنشان کرد: از خیرین درون و بیرون شهرستان از جمله مجمع خیرین سلامت و سایر خیریهها در تهیه جهیزیه، لوازم خانگی، کمکهزینه درمان، اشتغال، تحصیل و لوازمالتحریر استفاده کردهایم.
وی در پایان با تأکید بر لزوم اطلاعرسانی شفاف و دقیق خدمات بهزیستی گفت: هر اندازه بتوانیم خدمات را شفافتر به مردم معرفی کنیم، مشارکت و اعتماد مردمی بالاتر خواهد رفت، ما برای توانمندسازی پایدار خانوادهها، نیازمند همراهی رسانهها و مردم هستیم.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- لازمه حضور در جنگ داشتن عقبه است
- آیه ۱۵ سوره مبارکه نمل
- ایجاد ۱۸۰ فرصت شغلی برای مددجویان بهزیستی خلیلآباد
- همدلی ملی؛ پشتوانه نیروهای مسلح
- نگارش کتاب «خاکستر زیتون» در نیشابور
- افتتاح نخستین نیروگاه تجمیعی پادگانی کشور در گناباد
- اجرای پروژههای عمرانی در سبزوار با هدف محرومیتزدایی
- امروز در یک جنگ شناختی قرار گرفتیم
- تربتحیدریه میزبان رقابتهای فوتسال لیگ خراسانرضوی
- والیبال دختران نیشابور چشم انتظار حمایت مسئولان
- مشاهده بیشتر