رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیرعامل زیارتگاه شهید مدرس (ره) مطرح کرد:

از مدرس تا رئیسی؛ یک مسیر، یک هدف

مدیرعامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره)گفت: شهید مدرس در دوره مشروطه با تفکر سلطه‌جویانه مقابله کرد و شهید رئیسی با ایمان راسخ خود اثبات کرد که می‌توان بدون اتکا به بیگانگان، کشور را اداره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام مهدی احمدی در مراسم بزرگداشت سالگرد شهدای خدمت که در محل زیارتگاه شهید مدرس برگزار شد، با اشاره به تقابل دائمی حق و باطل در طول تاریخ، اظهار کرد: آنچه همواره ثابت مانده، درگیری این دو جبهه است و خداوند متعال نیز در قرآن کریم بارها نسبت به قتل انبیا بدون حق هشدار داده است؛ چراکه پیامبران در برابر جریان مستبد و مستکبر ایستادگی می‌کردند.

وی با بیان اینکه برخی گمان می‌کنند ائمه معصومین (ع) تنها به دلیل حسادت‌ها یا اختلافات جزئی به شهادت رسیدند، در حالی که اگر آنان صرفاً به عبادات شخصی بسنده می‌کردند و برای خدا کاری نمی‌کردند، مورد آزار دشمن قرار نمی‌گرفتند، خاطرنشان کرد: اما چون هدفشان برافراشتن پرچم «الله» در جامعه بود، آماج دشمنی جبهه باطل قرار می‌گرفتند.

مدیرعامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره) با بیان اینکه حتی برخی بزرگان شیعه نیز در تحلیل شهادت امامان دچار خطا شده‌اند، تصریح کرد: جریان باطل از تمام ابزارها برای مقابله با جبهه حق استفاده کرده و می‌کند.

جنگ رسانه‌ای علیه شهید رئیسی ادامه همان تقابل تاریخی است

وی جنگ رسانه‌ای علیه شهید آیت‌الله رئیسی را نمونه‌ای از جنگ دائمی حق و باطل دانست و افزود: مقام معظم رهبری فرمودند که دلم برای رئیسی سوخت، زیرا با وجود خدمات فراوان، برخی رسانه‌ها به‌ویژه رسانه‌های معاند پیوسته به او حمله می‌کردند.

احمدی با تأکید بر لزوم شناخت زمینه‌های تاریخی تمدن غرب، اذعان کرد: تمدن استکباری حاکم بر جهان امروز، بر خون میلیون‌ها انسان بی‌گناه بنا شده است، دشمن غدار امروز، به‌ویژه آمریکا، با غارت منابع شرق آسیا و تحمیل تفکری استکباری، ذهن ملت‌ها را تسخیر کرده است.

وی با اشاره به منطقه ژئوپلیتیک شرق آسیا که در منابع غربی به «هارتلند» یا «قلب زمین» معروف است، عنوان کرد: استعمارگران این منطقه را به ۶ قسمت تقسیم کرده و در آن نفوذ کردند، آن‌ها به مردم القا کردند که ناتوان‌اند و فقط غربی‌ها توان پیشرفت دارند.

مدیرعامل آستان حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره) ادامه داد: شهید مدرس یکی از شخصیت‌هایی بود که در دوره مشروطه با این تفکر سلطه‌جویانه مقابله کرد، متأسفانه در دوره پیش از انقلاب نیز جریان‌هایی به نام روشنفکر شکل گرفتند که بدون توجه به ریشه‌های ظلم و استبداد، خودباختگی در برابر غرب را ترویج کردند.

امام خمینی (ره) و اصلاح ذهنیت وابستگی

وی با تجلیل از راه امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی، افزود: امام راحل و رهبر معظم انقلاب تلاش کردند این ذهنیت را اصلاح کنند؛ امام با ایجاد یک نگاه متفاوت، جامعه را از سلطه تفکر وابسته به استکبار نجات داد و تأکید کرد که تنها راه نجات، ایستادگی در برابر آمریکا و جبهه باطل است.

احمدی با بیان اینکه دو نگاه در جامعه وجود دارد؛ یکی تسلیم در برابر قدرت‌ها، و دیگری که امام و رهبری پی گرفتند، مقاومت بر اساس قرآن و اتصال به قدرت الهی است، تشریح کرد: شهید رئیسی نیز در همین منظومه فکری جای می‌گیرد و بر اساس آن عمل می‌کرد.

وی با تأکید بر اینکه اگر کسی تصور کند با تواضع و تسلیم در برابر استکبار می‌توان پیشرفت کرد، سخت در اشتباه است، بیان کرد: راهی جز ایستادگی نیست و شهید رئیسی نیز به همین دلیل هدف حملات جبهه باطل قرار گرفت.

مدیرعامل مؤسسه آستان مبارکه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره)، با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، تأکید کرد: شهید رئیسی کسی بود که توانست با عملکرد خود، رضایت و تأیید رهبر معظم انقلاب را جلب کند؛ این بالاترین مدال افتخار برای یک مسئول در نظام اسلامی است.

اعتقاد راسخ شهید رئیسی به آرمان‌های انقلاب

وی با تأکید بر اینکه شهید رئیسی از بن دندان به آرمان‌های نظام اعتقاد داشت، اظهار داشت: برخی فقط در ظاهر در رأس امور قرار دارند؛ اما در عمل به آرمان‌های مجموعه خود پایبند نیستند، شهید رئیسی این‌گونه نبود، او اهل عمل بود و در دوره مسئولیت خود در قوه قضائیه و ریاست‌جمهوری، وفاداری‌ خود را به اسلام و انقلاب ثابت کرد.

احمدی با بیان اینکه شهید بزرگوار و یارانش برای این به شهادت رسیدند که بتوانند مشکلات مردم را حل کنند، نه اینکه دست نیاز به سوی آمریکا دراز کنیم، خاطرنشان کرد: او با ایمان راسخ خود اثبات کرد که می‌توان بدون اتکا به بیگانگان کشور را اداره کرد.

وی با اشاره به روحیه ولایت‌مداری شهید رئیسی تصریح کرد: اینکه انسانی طوری عمل کند که امام جامعه اسلامی از او ابراز رضایت کند و بگوید «خسارتی جبران‌ناپذیر» رخ داده، افتخار کمی نیست، این همان ویژگی است که پیامبر اکرم (ص) نیز برای کارگزاران خود در دوره حکومت اسلامی مدنظر داشت.

مدیرعامل مؤسسه آستان مبارکه حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و زیارتگاه شهید مدرس (ره) با بیان اینکه شهید رئیسی تحمل فوق‌العاده‌ای در برابر هجمه‌ها داشت، اذعان کرد: با وجود حملات فراوان رسانه‌های بیگانه و برخی جریان‌های داخلی که او را حتی «منتخب اقلیت» می‌خواندند، او هیچ‌گاه از دایره انصاف و اخلاق خارج نشد، حتی در زمان مناظرات انتخاباتی و رقابت‌ها، هیچ‌گاه از اطلاعاتی که در جایگاه مسئولیت داشت علیه رقبای خود استفاده نکرد و این از ویژگی‌های بارز و نادر او بود.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از ویژگی‌های ایشان علم فراوان، سعه‌صدر بالا و روحیه خدمت بی‌منت بود، عنوان کرد: در دوره تولیت آستان قدس اقدامات بسیار بزرگی را به سرانجام رساند که بسیاری از آن‌ها همچنان در حال بهره‌برداری است.

وی در پایان سخنانش اظهار امیدواری کرد که مسیر شهید رئیسی و دیگر شهدای خدمت با عمل مسئولان فعلی ادامه یابد و انسجام درونی کشور، همان‌گونه که شهدا برای آن جان دادند، تقویت شود.

انتهای خبر/

1404-02-30 17:08 شماره خبر : 11479

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار