رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
فرمانده حوزه بسیج حضرت صدیقه کبری(س) خبر داد:

اجتماع بزرگ دختران عاشورایی در نیشابور

فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت صدیقه کبری (س) گفت: اجتماع بزرگ دختران عاشورایی با شعار محوری «ایران حسین، تا ابد پیروز است» در نیشابور برگزار شد.

آرزو شفیعی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ گفت: همزمان با آغاز هفته عفاف و حجاب، اجتماع بزرگ دختران عاشورایی با شعار محوری «ایران حسین، تا ابد پیروز است» و با حضور پرشور قریب به ۵۰۰ نفر از دختران انقلابی مناطق شهری و روستایی نیشابور در محل بقعه متبرکه فضل بن شاذان برگزار شد.

وی افزود: این اجتماع بصیرتی حماسی با هدف تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، شهدا و محور مقاومت به‌ویژه در بستر تحولات اخیر منطقه و جنگ ۱۲ روزه مقاومت، برگزار شد و مورد استقبال گسترده فعالان فرهنگی و دختران نوجوان قرار گرفت.

فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت صدیقه کبری (س) با اشاره به اینکه برگزاری چنین اجتماعاتی در ایام محرم از اهمیت و ضرورت بالایی برخوردار است، گفت: برپایی این مراسم‌ها فرصتی برای یادآوری ارزش‌های والای اسلامی و تقویت روحیه ایثار و فداکاری در جامعه فراهم می‌آورد. 

شفیعی یادآور شد: نهضت عاشورا به عنوان نمادی از مبارزه علیه ظلم و ستم، الهام‌بخش نسل‌های مختلف بوده و برگزاری این‌گونه مراسم‌ها به ویژه برای دختران و بانوان، می‌تواند به تقویت روحیه مقاومت منجر شود. همچنین این اجتماعات مذهبی به عنوان بستری برای پرورش و تقویت هویت مذهبی و فرهنگی، نقش مهمی در حفظ و اشاعه ارزش‌های اسلامی و انقلابی ایفا می‌کنند. 

وی ادامه داد: علاوه بر این برگزاری این‌گونه مراسم‌ها به ویژه در شرایط کنونی که جنگ بین ایران و اسرائیل در جریان است، می‌تواند به تقویت وحدت و انسجام ملی منجر شود. 

وی خاطرنشان کرد: با گردهمایی دختران و بانوان از اقشار مختلف جامعه این مراسم‌ها فرصتی برای نمایش اتحاد و یکپارچگی مردم ایران در برابر تهدیدات خارجی فراهم می‌آورد. همچنین با تأکید بر ارزش‌های عاشورایی مانند ایثار، فداکاری و مقاومت این اجتماعات می‌توانند به تقویت روحیه دفاع از میهن و آرمان‌های انقلاب اسلامی کمک کنند.

شفیعی با اشاره به اینکه این برنامه‌ با هدف تبیین ابعاد مختلف نهضت عاشورا و تأثیر آن بر فرهنگ و جامعه ایران، برگزار گردید، یادآور شد: در این گردهمایی، حجت‌الاسلام مافی‌نژاد از مشهد مقدس به‌عنوان سخنران ویژه حضور داشت و با تأکید بر کلیدواژه‌های راهبردی در منظومه فکری امام رضا علیه‌السلام، به تبیین مفهوم هویت و نقش دختران در گفتمان مقاومت و امت‌سازی پرداخت.

فرمانده حوزه بسیج خواهران حضرت صدیقه کبری (س) گفت: اجرای نمایش گروه تئاتر هدی با محوریت مقابله با شعارهای فریبنده جریان‌های معارض با انقلاب اسلامی همچون زن، زندگی، آزادی، یکی دیگر از بخش‌های این برنامه بود که با استقبال خوب مخاطبان همراه شد.

شفیعی بیان داشت: در ادامه برنامه، مدیحه‌سرایی مداحان اهل‌بیت علیهم‌السلام نیز فضای معنوی مراسم را دوچندان کرد.

وی خاطرنشان کرد: این مراسم به همت دو حوزه فعال خواهران، حضرت صدیقه کبری (س) و حضرت رقیه (س) نیشابور برنامه‌ریزی و اجرا شد و نمونه‌ای موفق از حرکت‌های فرهنگی دختران انقلابی با محوریت هویت دینی، عزت زن مسلمان و وفاداری به آرمان‌های عاشورا و مقاومت به شمار می‌رود.

انتهای خبر/

1404-04-22 11:40 شماره خبر : 12140

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!