درباره نویسنده
فرماندار تربتحیدریه:
چالشهای فرهنگی ریشه در غفلتهای تاریخی دارد

معاون استاندار و فرماندار تربتحیدریه گفت: ریشه حرکتهای اصیل در دستگاههای فرهنگی خشک شده و چالشهای فرهنگی امروز ریشه در غفلتهای تاریخی دارد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ مجتبی شجاعی صبح امروز در جلسه شورای فرهنگ عمومی تربتحیدریه اظهار کرد: «ریشه حرکتهای اصیل در دستگاههای فرهنگی خشک شده است، وقتی به دهه ۶۰ برمیگردیم، نوع فعالیت مدارس و کانونهای فرهنگی نوجوانان و جوانان و بسیاری از نهادهای دیگر در برنامههای فرهنگی به وضوح قابل مشاهده بود، اما اکنون این برنامهها غالباً به مناسبتها ختم میشود و یا بر اساس سلیقهای اداره میشود.
وی تصریح کرد: در حوزه اقناعسازی فرهنگی نتوانستهایم به گونهای عمل کنیم که راهبردهای فرهنگی حاکمیت را به پیش ببریم. امروز، پیش از مشکلات اقتصادی، فرهنگ یک چالش اساسی است، البته فرهنگ ابعاد مختلفی دارد که یکی از این ابعاد، فرهنگ کار و تلاش است و اگر در این زمینه مشکلی وجود نداشت، وضعیت کنونی به این شکل نبود.
شجاعی با اشاره به اینکه اقدامات فرهنگی تاکنون کافی نبوده و متناسب با زمان بهروز نشده، افزود: لازم است برای همه ابعاد وجودی انسانها در حوزههای مختلف فرهنگی برنامهریزی کنیم، چرا که غفلت در این حوزه باعث میشود فرقههای ضاله در دل آن تقویت شوند.
فرماندار تربتحیدریه از عدم حضور برخی روسای ادارات در جلسه شورای فرهنگ عمومی انتقاد کرد و افزود: دلیل اینکه جلسات را قبل از ساعت اداری برگزار میشود برای تکریم ارباب رجوع است که در ساعات اداری معطل مدیران نمانند، متاسفانه برخی دستگاهها جدی نمیگیرند و در عین حال اکنون فصل ارزیابیها فرارسیده است.
معرفی ظرفیتهای فرهنگی تاریخی تربتحیدریه ضروری است
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر تریتحیدریه گفت: این شهرستان به معنای واقعی یکی از شهرهای غنی در حوزه فرهنگی و تاریخی است که در معرفی این ظرفیتها تلاشی نشده است.
مهدی زاهدی افزود: وقتی به شهرهای مختلف کشور وارد میشویم و آئین و رسوم انها را میبینیم یعنی اینکه وارد دوره معرفی شهرهای فرهنگی شدیم، لذا یکی از دلایل اینکه وجه اشتراکها با شهرهای مختلف پیدا میکنیم بخاطر آن است که مردم هویت و تاریخ غنی خود را بشناسند و به دیگران معرفی کنند.
همچنین در ادامه رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تربتحیدریه به برگزاری هفته فرهنگی در هفته اول اسفند در تهران اشاره کرد و افزود: این هفته با هدف معرفی ظرفیتهای شهرستان در همه ابعاد برنامه ریزی شده و مقدمات ان در سطح وزارتخانه انجام شده است.
علی محمدی اظهار کرد: برای هفته فرهنگی ۹ کمیته تشکیل شده که بخش مهمی از ادارات در این کمیتهها سهیم هستند، اعم از کمیته کشاورزی، فرهنگی، صنعت و معدن، بانوان، گردشگری و صنایع دستی، پشتیبانی و تبلیغات و علمی پژوهشی و دهیاران است.
وی افزود: فرصتهای سرمایهگذاری در برخی ادارات فراهم است و این هفته فرصتی است که در حوزه جذب سرمایه گذار نیز تلاش شود.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- معیار حسینیه واقعی در گفتار امام موسی صدر
- آیه ۶۷ سوره مبارکه زخرف
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- مشاهده بیشتر