درباره نویسنده
رئیس اداره میراث فرهنگی گناباد خبر داد:
توسعه گردشگری و مرمت بناهای تاریخی در گناباد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد، با اشاره به انجام اقدامات لازم برای توسعه گردشگری، از مرمت بیش از ۲۰ هزار مترمربع از بناهای تاریخی، طی دو سال اخیر خبر داد.
حمیدرضا محمودی قوژدی، در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، به تشریح اقدامات انجام شده در حوزه مرمت بناهای تاریخی و توسعه گردشگری شهرستان گناباد پرداخت و اعلام کرد: در دو سال گذشته، بیش از ۲۰ هزار مترمربع از بناهای تاریخی این شهرستان با مشارکت نهادها، شهرداریها، دهیاریها و بخش خصوصی مرمت شده و این اداره در جهت حفظ آثار تاریخی و توسعه گردشگری گامهایی برداشته است.
وی با اشاره به امضای ۴۵ تفاهمنامه برای مرمت آثار تاریخی، افزود: این مرمتها با برآورد هزینهای بالغ بر ۱۴۵۰ میلیارد ریال انجام شده و منجر به ایجاد اشتغال برای نزدیک به ۲۵۰ نفر شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد، همچنین به ثبت حدود ۱۰ رویداد گردشگری در فهرست و تقویم رویدادهای گردشگری کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۸ پرونده دیگر در دست اقدام است که مواردی از آنان، شامل آئینهای عاشورایی شهرستان گناباد است.
وی به اقدامات انجام شده در حوزه موزهها نیز پرداخت و بیان کرد: مرمتهای موضعی در موزه مردمشناسی گناباد انجام شده و بازسازی کامل سرویس بهداشتی این موزه صورت گرفته است. همچنین ۵۴ مورد از اموال فرهنگی که دو سال پیش به مخزن بزرگ خراسان تحویل داده شده بود، به موزه بازگشته و جانمایی شده است.
محمودی قوژدی همچنین از بازپیرایی مجتمعهای بهداشتی بینراهی خبر داد و اذعان داشت: علاوه بر بازپیرایی مجتمعهای بینراهی، مرمت مسجد جامع قصبه در دستور کار قرار گرفته و با هزینهای بالغ بر ۲۵۰ میلیون تومان و مشارکت شهرداری و بخش خصوصی انجام شده است که به بهبود زیرساختهای گردشگری و ارائه خدمات به مسافران، کمک شایانی خواهد کرد.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گناباد در ادامه به افتتاح اولین خانه صنایع دستی شهرستان اشاره کرد و گفت: این اقدام با متراژ ۱۲۰۰ مترمربع و اشتغال مستقیم ۱۸ نفر با هزینه اولیه ۳۵۰ میلیون تومان انجام شده است. همچنین، مرکز تخصصی سفال مند گناباد نیز با اعتباری بالغ بر ۱.۷ میلیارد تومان در حال احداث است که شامل فروشگاه، کارگاه و نمایشگاه خواهد بود.
وی در پایان با اشاره به ظرفیتهای گردشگری مذهبی شهرستان، یادآور شد: وجود بقاع متبرکه ۶ امامزاده در این شهرستان از جمله ظرفیتهای مهم برای جذب گردشگر مذهبی است؛ با این حال، زیرساختهای اقامتی در شهر کاخک نیاز به ساماندهی دارد و نظارت بر بیشتر مراکز اقامتی به دلیل نداشتن مجوز بهرهبرداری، امکانپذیر نیست.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- شهادتطلبی رمز شجاعت در کلام شهید بهشتی
- آیه ۱۰ سوره مبارکه فاطر
- تقویت وحدت و هوشیاری برای حرکت درمسیر حسینی
- توسعه فرهنگی مکان روایت حدیث سلسلهالذهب نیشابور
- رقابت مساجد با فضای مجازی برای جذب نوجوانان
- خدمترسانی به بیش از ۱۰هزار عزادار در نیشابور
- ملت امام حسین علیهالسلام در گفتار امام خمینی(ره)
- آیه ۱-۳ سوره مبارکه نجم
- شور و شعور حسینی در عاشورای فدیشه میانجلگه
- نیشابور در سوگ عاشورای حسینی
- مشاهده بیشتر