رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
معاون ستاد فرامین امام در خراسان رضوی خبرداد:

بیمارستان صحرایی میان‌جلگه با اعتبار 1000 میلیارد تومان

معاون اجتماعی ستاد فرامین امام (ره) در خراسان رضوی گفت: بیمارستان سیار بنیاد برکت در شهرستان میان‌جلگه با اعتباری بالغ بر یک هزار میلیارد تومان مستقر و به مردم این منطقه کم‌برخوردار خدمت‌رسانی گسترده دارد.

سعید نادری در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ در حاشیه استقرار بیمارستان سیار بنیاد برکت در شهرستان میان‌جلگه، با اشاره به فعالیت‌های گسترده این ستاد در حوزه‌های مختلف اجتماعی، سلامت و اشتغال اظهار کرد: تمامی اقدامات اجتماعی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) از طریق بنیاد برکت انجام می‌شود و در واقع بنیاد برکت بازوی اجتماعی ما در سراسر کشور به شمار می‌آید.

وی با بیان اینکه تیم‌های بیمارستان سیار بنیاد برکت متشکل از کادر حرفه‌ای و امکانات مجهز هستند، گفت: ما برای خدمت‌رسانی پزشکی و درمانی رایگان به مناطق محروم، از سخت‌ترین گزینه‌ها در کشور استفاده می‌کنیم.  به‌عنوان نمونه، وقتی تصمیم گرفتیم این بیمارستان در تهران مستقر شود، سخت‌ترین و پرمخاطب‌ترین نقطه را انتخاب کردیم تا میزان اثرگذاری خدمات افزایش یابد. اکنون نیز با همین نگاه در میان‌جلگه حضور داریم.

 

نادری با اشاره به سختی‌های انتقال تجهیزات از تهران به میان‌جلگه گفت: برای استقرار این بیمارستان در شهر عشق‌آباد، حدود ۲۵ تریلی تجهیزات سنگین و تخصصی جابجا شد و حجم قابل توجهی بار ترافیکی ایجاد کرد. با این وجود، همکاران ما با ایثار و تعهد، تا ۲۰ روز از خانه و خانواده دور می‌مانند تا خدمات پزشکی را در محل مستقر ارائه دهند.

وی با بیان اینکه بیمارستان سیار بنیاد برکت، با تجهیزات بالغ بر هزار میلیارد تومان، تنها با دستور مستقیم از کمیسیون مرکزی در تهران به مناطق اعزام می‌شود و این اقدام در نوع خود کم‌نظیر است، افزود: این حضور را نباید دست‌کم گرفت؛ این یک بیمارستان مجهز و کاملاً تخصصی است.

 

معاون اجتماعی ستاد فرامین امام (ره) در خراسان رضوی با قدردانی از مردم و مسئولان منطقه گفت: در سفرهای استانی کمتر شاهد چنین همراهی کم‌نظیر مردم و مسئولان هستیم. از امام جمعه محترم، فرماندار شهرستان و سایر نهادها که فضاهایی نظیر مصلی، امامزاده، و فضای پارکینگ را برای استقرار بیمارستان در اختیار قرار دادند، صمیمانه تشکر می‌کنم. مردم نیز از همان ابتدا پای کار بودند. فضایی که پیش‌تر برای شبیه‌خوانی استفاده می‌شد، اکنون به‌عنوان محل احداث بیمارستان سیار انتخاب شده و با همکاری همه‌جانبه مردم، تجهیز و آماده‌سازی شده است.

 

نادری با اشاره به جنبه‌های فرهنگی طرح گفت: در کنار درمان، ما فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی نیز انجام می‌دهیم. هدف، فقط درمان نیست، بلکه نوعی توانمندسازی و نهادینه‌سازی فرهنگ سلامت نیز مدنظر قرار دارد. در واقع، این حضور نوعی مانور واقعی برای آمادگی در شرایط بحران نیز محسوب می‌شود. 

وی در پایان با اشاره به سایر اقدامات ستاد گفت: ما در حوزه اشتغال نیز فعال هستیم. در استان خراسان رضوی، ۶۰ نیروی میدانی داریم که در قالب رابطه پیمانکاری با بنیاد برکت همکاری می‌کنند. طرح‌های اشتغال با هماهنگی فرمانداران و در قالب کمیته‌های توسعه اشتغال شهرستان‌ها اجرا می‌شود. منابع مالی نیز از محل دو اعتبار ملی و استانی تأمین می‌گردد. 

 

 

1404-02-24 12:51 شماره خبر : 11369

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!


آخرین اخبار