درباره نویسنده
رئیس دانشگاه تربتحیدریه خبر داد:
اندیشکده توسعه منطقه تربتحیدریه راهاندازی میشود

رئیس دانشگاه تربتحیدریه گفت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری چهارمین همایش ملی چشمانداز تربتحیدریه در افق ۱۴۰۸، تأسیس اندیشکده توسعه منطقهای است که همگان انتظار دارند سند توسعه این خطه نیز تهیه شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ عباس خاشعی سیوکی ظهر امروز در نشست خبری چهارمین همایش ملی چشمانداز منطقه تربتحیدریه در افق ۱۴۰۸، اظهار کرد: دانشگاه تربتحیدریه در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی با یک نگرش جدید چهارمین همایش در افق ۱۴۰۸ را برگزار میکند.
وی تصریح کرد: مطالعات توسعهای برای منطقه در گذشته انجام شده، اما هدف ما این است تا ظرفیتهایی که از نگاه اقشار مختلف جامعه وجود دارد و مغفول مانده و یا مطرح نشده، جمعآوری و با نگاه حل مشکل و توسعه به منطقه کمک کند.
رئیس دانشگاه تربتحیدریه گفت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری چهارمین همایش ملی چشمانداز تربتحیدریه، تأسیس اندیشکده توسعه منطقهای است که همگان انتظار دارند سند توسعه این خطه نیز تهیه شود.
وی به سایر اهداف برگزاری همایش اشاره کرد و افزود: در کنار اخذ مجوز برای ارائه مقالات، پنج کارگروه تشکیل شده که در راستای رشته تخصصی خودشان، فعالیتهای توسعهای برای آنها تعریف میشود.
خاشعی سیوکی ادامه داد: خروجی همایش برای اولین بار باید منجر به یک اندیشکده شود که این پنج دبیر کارگروه اندیشکده را امضا و در قالب یک سند توسعه به فرماندار شهرستان ابلاغ میکنند.
وی به پنج محور اصلی این همایش اشاره کرد و گفت: محورهای همایش شامل صیانت از سرمایه اجتماعی و فرهنگی، برنامهریزی و مدیریت شهری، کارآفرینی و صنعت، آب و کشاورزی، بهداشت و سلامت است که در تاریخ ۱۷ اردیبهشتماه با حضور سخنرانان کشوری برگزار میشود.
رئیس دانشگاه تربتحیدریه بیان کرد: ماهیت همایش توسعهای و تمام منطقه تربتحیدریه را شامل میشود و فرمانداران و نماینده مجلس که عضو کمیته راهبردی همایش هستند، نقش بسزایی دارند.
وی افزود: تاکنون ۱۰۶ مقاله به دبیرخانه این همایش ارسال شده که ۶۲ مورد از آنها پذیرش شده است، در عین حال، مقالههای پذیرششده در قالب کتابچه منتشر خواهند شد و خروجی همایش که کار اجرایی آن از یک سال پیش آغاز شده است، تدوین سند توسعه منطقه تربتحیدریه خواهد بود.
دستگاههای اجرایی ملزم به انعقاد تفاهمنامه با مرکز رشد هستند
فرماندار تربتحیدریه در این نشست خبری گفت: هرکجا از ظرفیت دانشگاه و علوم دانشبنیان استفاده شده موفق بودهایم، لذا تمام مدیران دستگاههای اجرایی ملزم هستند تا پایان سال یک تفاهمنامه همکاری با مجتمع فناوری و نوآوری شهرستان داشته باشند.
مجتبی شجاعی بیان کرد: برخی افراد، فعالیتهای علمی و پژوهشی و دانشبنیان را باور ندارند یا با دید تشریفات نگاه میکنند. کما اینکه فعالیتهای علمی و پژوهشی وقتی جنبه عملیاتی پیدا میکنند به توسعه منطقه کمک میکنند.
وی با تأکید بر اینکه خروجی همایش توسعه منطقه تربتحیدریه با توجه به هزینهای که میشود باید به توسعه منطقه کمک کند، افزود: مدیران دستگاههای اجرایی با عزم جدی به دانشگاه کمک کنند تا سند توسعه منطقه بهتر و کارآمدتر تهیه شود.
شجاعی افزود: دانشگاه باید مسائل حوزه اجرایی را حل کند. در عین حال، بعضاً دچار روزمرگی شدیم و دولت با اعتقاد به سمت دانشبنیانها حرکت میکند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- شجاعت امروز ملت، یزیدیان زمان را شکست داد
- گفتاری از شهید حمید سیاهکالی
- آیه ۱۷۳ آلعمران
- خانه در فرهنگ اسلامی یک معبد الهی است
- وجود ۸۳۲ بیماری مشترک بین انسان و حیوان
- گفتاری از شهید قربانعلی علیپور
- آیه ۳۹ سوره حج
- پیمان نوجوانان نیشابوری با حضرت قاسم علیهالسلام
- فرقهسازی، راهبرد استکبار برای انحراف جامعه دینی است
- بانکها به داد تولید و تولیدکننده برسند
- مشاهده بیشتر