درباره نویسنده
عضو مجلس خبرگان رهبری:
امام علی (ع)نماد زهد، مردمداری و سادهزیستی بود

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت:امام علی (ع) به عنوان نماد زهد و مردمداری وسادهزیستی، معروف بود و در دوران حکومت خود با وجود دسترسی به قدرت و امکانات فراوان، زندگی بسیار ساده و بیآلایشی را انتخاب کرد.
حجت الاسلام غلامرضا مقیسه در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»اظهار کرد: امام علی(ع) لباسهای ساده و غذاهای معمولی، او را در زندگی روزمرهاش همراهی میکرد و این رفتار زاهدانه، نشاندهنده دوری او از تعلقات دنیوی و توجه عمیق به ارزشهای معنوی است.
وی افزود: امروز، سالروز ولادت با سعادت امام علی (ع)، نخستین امام شیعیان و جانشین پیامبر اسلام (ص) است و این مناسبت بهانهای است تا به ویژگیهای برجسته این شخصیت الهی بپردازیم.
عضو مجلس خبرگان رهبری اظهارداشت: از ویژگیهای بارز امام علی (ع)، مردمداری و توجه به نیازمندان و کمک به فقرا بود و به طور مستقیم به مشکلات آنان رسیدگی میکرد، شبها بدون آنکه کسی متوجه شود، کیسههای غذا را بر دوش خود حمل کرده و نان و خرما به در خانه فقرا میبرد.
وی بیان کرد: پس از شهادت امام علی (ع)، بسیاری از مردم متوجه شدند که آن آقای ناشناس که شبها به آنها کمک میکرد، خود امام بوده، ایشان در نامهها و خطبههای خود به مسئولان حکومتش همواره به عدالت، زهد، توجه به حقوق مردم، و ضرورت رسیدگی به نیازمندان هشدار میداد.
مقیسه ادامه داد: نامه معروف حضرت علی(ع) به مالک اشتر، حاکم مصر، حاوی توصیههای ارزشمندی در زمینه عدالت و مهرورزی با مردم بود و در این نامه به ضرورت جلوگیری از ظلم و ستم و رسیدگی به مشکلات مردم تأکید میکند، این ویژگیهای اخلاقی و مدیریتی حضرت علی(ع) او را به الگویی بینظیر برای رهبران و حاکمان تبدیل کرده است.
وی گفت: مولا امیرالمؤمنین علی(ع) تجسم کامل عدالت و انصاف بود و در این راستا، یک محقق مسیحی، با تأمل در شخصیت آن حضرت، کتابی به نام «صدای عدالت انسانی» به نگارش درآورده که در این کتاب، او بر این نکته تأکید میکند که حضرت علی(ع) نماد واقعی عدالت بشریت است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: با توجه به این آموزهها، مسئولان و حاکمان باید از مکتب امیرالمؤمنین بهرهمند شوند و در راستای گسترش عدالت و همبستگی اجتماعی تلاش کرده و به گفته بسیاری از اندیشمندان، از رهگذر پیروی از سیره آن حضرت، میتوان به بهبود وضعیت اجتماعی و رسیدگی به حقوق مظلومان دست یافت.
وی افزود: امام علی (ع) همچنین به وحدت و همبستگی مسلمانان اهمیت میداد، او تلاش کرد تا با نگاهی واقعگرایانه و کارآمد، اختلافات را کاهش دهد و انسجام را در بین پیروان خود تقویت کند،این ویژگی باعث شد تا در دوران پس از پیامبر (ص)، جامعه اسلامی بهویژه در مواقع بحرانی، بتواند به خوبی از چالشها عبور کند.
مقیسه ابراز کرد: در نهایت، رفتارهای انسانی و نیکوکارانه علی (ع) به قدری مورد توجه قرار گرفت که به عنوان الگویی برای نسلهای آینده باقی مانده وبه مؤمنان میآموزد که با انسانیت و محبت با یکدیگر رفتار کنند و به نیازمندان کمک کنند.
عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: امید است که با تأمل بر روی سیره و آموزههای امام علی (ع)، همگان الهام بگیرند و در زندگی خود، پیوندی عمیق با ارزشهای انسانی و اجتماعی برقرار کرده وخاطرنشان کردکه تقویت روحیه خدمتگزاری به جامعه، برقراری عدالت و استقامت در مسیر حق از مهمترین درسهایی است که ایشان به ما آموختهاند.
وی در پایان بیان کرد: امید است که خداوند متعال، همه ما را از پیروان راستین آن حضرت قرار دهد و با نزدیک شدن به سالروز ولادت ایشان، ما را در تحقق آرمانهای انسانی ایشان یاری کند.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- محرم، بیانیهای زنده
- ایستادگی ایران بهعنوان نماد مقاومت برابر یزیدیان زمان
- انسجام ملی، مهمترین دارایی مقابل تهدیدات است
- ایران، محور مقاومت با پرچم عاشورا
- شکست استکبار در برابر اراده آهنین ملت ایران
- عسل طرقبهشاندیز در کام عربزبانان و مردم اروپا
- سلام بر شهادت در سیره شهید بیضایی
- آیه ۹ سوره مبارکه رعد
- پیروزی خون بر شمشیر حریف میطلبد
- شورای نگهبان از مهمترین ارکان نظام اسلامی است
- مشاهده بیشتر