رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه بردسکن:

ارتباط با مدیران باید آسان باشد

امام جمعه بردسکن گفت: مدیران باید وقت خدمت خود را در اختیار مردم بگذارند و ارتباط آنان با مردم باید آسان و بدون معطلی باشد.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛حجت الاسلام علی اصغر امینی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه ۲۴ مرداد بردسکن اظهار کرد: مدیرانی که حضورشان در برنامه‌های مردمی  کم‌رنگ است و مردم پشت در اتاق آن‌ها معطل می‌شوند باید در فعالیت کاری خود تجدید نظر کنند.

وی با اشاره به چهار ویژگی برای استمرار انقلاب اسلامی گفت: روحیه خدمت‌گذاری، کمک به افراد بی‌انگیزه و کم‌حال، بصیرت و آگاهی همراه با تبعیت از ولایت فقیه، و اطمینان به امدادهای غیبی، چهار عامل مهم تداوم انقلاب اسلامی هستند.

امام جمعه بردسکن با اشاره به وجود ۱۷ هزار شهید ترور در کشور، افزود: هر یک از حوادث بزرگ کشور، از ترور دانشمندان و مسئولان تا فاجعه هفتم تیر و ترورهای اخیر وجنگ 12 روزه می‌توانست کشوری را ساقط کند، اما روحیه  انقلابی مردم و اعتماد به امدادهای غیبی، ایران اسلامی با قدرت ایستاد.

وی حادثه طبس را نمونه‌ای از امدادهای غیبی دانست و یادآور شد: در دوران دفاع مقدس نیز رزمندگان با همین اعتقاد توانستند پیروزی‌های متعددی به دست آورند.

امینی با اشاره به جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی و سخنان رهبر انقلاب خطاب به نیروهای مسلح مبنی بر اینکه «نصرت الهی با شماست»، این پیروزی را دارای پیام‌های متعدد برای ملت ایران دانست.

وی همچنین با تقدیر از حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز اربعین این شهرستان، از عدم حضور کم‌رنگ مدیران انتقاد کرد و گفت: درست است که این برنامه‌ها مردمی است، اما مدیران ارشد شهرستان نیز باید در این مجالس حضور فعال داشته باشند.

امام جمعه بردسکن ارتباط مدیران با مردم را ضروری دانست و افزود: برخی مراجعه‌کنندگان ساعت‌ها پشت در بسته مدیران می‌مانند که پذیرفتنی نیست لذا باید با تکریم ارباب رجوع، ارتباط میان مردم و مدیران آسان و بدون مانع باشد.

وی در بخش پایانی خطبه‌ها بر لزوم تدبر در قرآن و توجه به عظمت این کتاب الهی، تأکید کرد.

انتهای خبر/

1404-05-24 15:36 شماره خبر : 12492

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!