رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال انجام می‌شود؛

احداث بوستان بانوان نیشابور؛ پاسخ به مطالبه‌ای قدیمی

شهردار نیشابور گفت: بوستان بانوان به‌عنوان یکی از مطالبات دیرینه بانوان نیشابوری و از پروژه‌های مهم نیشابور با هدف ارتقای کیفیت زندگی بانوان با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال در حال احداث است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، سیدحسن میرفانی در گفتگو با خبرنگار تسنیم، اظهارکرد: بوستان بانوان نیشابور یکی از مطالبات دیرینه بانوان نیشابوری و از پروژه‌های مهم شهری این شهر است که با هدف ارتقای کیفیت زندگی بانوان و ایجاد فضایی ایمن و اختصاصی برای فعالیت‌های ورزشی، فرهنگی و اجتماعی با اعتبار 200 میلیارد ریال در حال احداث است.

وی افزود: این بوستان در زمینی به مساحت 18 هزار مترمربع در حال تکمیل است و سالن چند منظوره، سالن آمفی تئاتر روباز، کافی‌شاپ و فروشگاه، فضاهای استراحت و آلاچیق محل بازی کودکان، پارک هیجانی و مسیر دوچرخه‌سواری زمین‌های ورزشی مانند والیبال، بدمینتون، بسکتبال و اسکیت، فوتبال انسانی، فوتبال دستی، شطرنج، دارت، تیراندازی، پینگ پنگ، دیوار صخره‌نوردی، ترامپولین، پارک مهارتی و زمین ساحلی، وسایل ورزشی پارکی و محل ورزش صبحگاهی و یوگا، رینگ سلامت برای پیاده‌روی، نمازخانه، باغ پرندگان در این بوستان مناسب‌سازی شده است.

شهردار نیشابور با بیان این مطلب که در حال حاضر، عملیات اجرایی پروژه به مراحل پایانی رسیده و با توجه به قرار گرفتن در هوای گرم جهت استفاده بانوان بهره برداری موقت از آن انجام شده است، گفت: این فضا با هدف ایجاد محیطی امن و بانوان‌محور طراحی شده تا بانوان بتوانند همراه با فرزندان خود با آرامش از خدمات آن بهره‌مند شوند همچنین، این بوستان بستری برای ارتقای مشارکت اجتماعی، فعالیت فرهنگی و رشد روحیه نشاط اجتماعی بانوان خواهد بود.

میرفانی ضمن ابراز خرسندی از بازخورد مثبت مردمی، بر تعهد خود به توسعه متوازن شهری، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار و محروم، تأکید کرد و اینگونه پروژه‌ها را جزو اولویت‌های اصلی مدیریت شهری در مسیر تحقق عدالت و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان عنوان کرد.

گفتنی است؛ پارک بانوان نیشابور؛ پاسخی به یک نیاز واقعی و مطالبه اجتماعی است چرا که با گذشت 12 روز از بازگشایی موقت «پارک بانوان» در منطقه جنوبی نیشابور، شاهد استقبال چشمگیر بانوان از این فضا هستیم؛ استقبالی فراتر از پیش‌بینی‌ها که نشان‌دهنده‌ یک نیاز جدی و پاسخ‌نیافته به مطالبه دیرینه بانوان شهر بوده است. این پارک که با هدف ارتقای سلامت جسمی و روانی بانوان، ایجاد فضایی امن و مختص برای فعالیت‌های فرهنگی، ورزشی و اجتماعی راه‌اندازی شده، در مدت زمان کوتاهی توانسته جایگاه ویژه‌ای در میان خانواده‌ها پیدا کند.

انتهای خبر/

1404-04-08 09:53 شماره خبر : 11995

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!