محمد محمودی، فرمانده هنگ مرزی سرخس در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس، اظهار کرد: در اجرای پنجمين مرحله طرح پيشگيری و مقابله با قاچاق كالا و ارز و در پی كسب خبر از منابع مبنی بر قاچاق سوخت توسط فردی با هويت معلوم، ماموران گروهان مرزی پل خاتون با طرح و برنامهريزی عملياتی و اطلاعاتی لازم و پس از اطلاع از اينكه نامبرده قصد انتقال سوخت به استانهای جنوبی كشور را دارد، وی را شناسایی کردند.
فرمانده هنگ مرزی سرخس افزود: مرزبانان پس از هماهنگی لازم، به محل سكونت نامبرده اعزام و با رعايت تمامی موازين شرعی و قانونی منزل وی را مورد بازرسی قرار دادند.
محمودی تصریح کرد: ماموران در بازرسی از داخل خودروی وی ۴ گالن ۱۲۰ ليتری و يك عدد مشک پلاستيكی در مجموع به مقدار ۱۱۰۰ ليتر نفت قاچاق به ارزش تقریبی ۱۵۰ ميليون ريال كشف و متهم به همراه خودرو و اقلام مكشوفه تحویل مراجع قضایی شد.
وی در پايان يادآور شد: مرزبانان هنگ مرزی سرخس با عزمی راسخ در راستای اهداف مرزبانی با افراد سودجو و فرصتطلب برخورد میکنند.
انتهای پیام/4004
لینک کوتاه خبر
✅ لینک با موفقیت کپی شد!
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!