رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی نیشابور خبر داد:

یک فوتی در محور نیشابور

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری نیشابور گفت: بر اثر برخورد خودرو ماکسیما با گاردریل در محور مشهد - نیشابور یک نفر جان خود را از دست داد.

ابوالفضل اسدی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ اظهار داشت: شب گذشته با اعلام حادثه برخورد خودرو ماکسیما با گاردریل جاده مشهد - نیشابور نجاتگران ایستگاه شهید صدیقی بلافاصله به محل اعزام شدند.
وی افزود:  این حادثه بر اثر سرعت بالا و عدم کنترل خودرو سواری ماکسیما و برخورد آن با گارد ریل و علایم ترافیکی در ۲ کیلومتری نیشابور ( مقابل روستای خوش بالا ) رخ داد که موجب فوت مردی حدودا ۳۰ ساله گردید.

اسدی با اشاره به اینکه نجاتگران ایستگاه شهید صدیقی پس از رسیدن به محل حادثه راننده ماکسیما را که داخل خودرو محبوس شده بود، خارج کرده و تحویل ماموران سازمان آرامستان‌های شهرداری دادند، بیان داشت: نجاتگران همچنین ضمن اجرای عملیات احتیاط حریق نسبت به ایمن سازی منطقه اقدام کردند.

انتهای خبر/

1403-09-14 08:28 شماره خبر : 9702

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!