درباره نویسنده
ورود و آگاهی خانوادهها لازمه نهادینه کردن حجاب در جامعه است

به گزارش صبح توس؛ مراسم رونمایی از طرح ارتقای آگاهی و مهارتهای والدین نسبت به تربیت زیست عفیفانه با حضور معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری صبح امروز در بنیاد پژوهشهای اسلامی واقع در حرم مطهر رضوی برگزار شد.
انسیه خزعلی، معاونت امور زنان ریاست جمهوری، در این نشست اظهار کرد: هرچه عفت و حفظ حریم ها و نگاه عفیفانه در دختران ما رشد کند، توسعه فردی و اجتماعی در جامعه نمود بیشتری خواهد داشت. آنچه در زندگی و فرهنگ و سنت ماست؛ حمایت و حفاظت خانواده است که یکی از عوامل موفقیت دختران ما در عرصههای مختلف است.
وی همچنین با تاکید بر لزوم آگاهی خانواده در مسئله حجاب افزود: برای اینکه بتوانیم مسئله عفاف و حجاب را نهادینه کنیم، ابتدا خانوادهها باید این مسئله را درک کنند. هم نمونهها و دستاوردها را ببینند و هم شرایط رسانهای که به این مسئله دامن میزند، باید به خانوادهها نشان داده شود تا رفتارها از کودکی با عفت همراه شود تا در بزرگسالی نمود پیدا کند؛ برای نهادینه کردن حجاب و عفاف باید از توانمندیهای جامعه و حلقههای میانی استفاده کرد و مردم را پای کار آورد.
معاونت امور زنان با اشاره به طرح ارتقای آگاهیها ادامه داد: اخیرا در حوزه خانواده ابر رویدادی را رقمزدهایم که تا یک سال آینده ادامه خواهد داشت و با محوریت خانواده و فرهنگ عامه در جهات مختلف، مانند تغذیه و حجاب و مسائل زوجین دنبال خواهد شد.
خزعلی افزود: اکنون با همکاری ۳ بازوی بزرگ بنیاد پژوهشهای اسلامی، نهاد ریاست جمهوری و آموزش و پرورش درسنامه های جمع آوری شده که برای جمله به جمله آن زحمت کشیده شده است و به زودی آموزش مجازی ۱۰ هزار والدین را شروع خواهیم کرد.
وی خاطرنشان کرد: امید است با این طرح فرهنگ ناملموسی که در زندگی و خانواده ما وجود داشته، نظیر احترام به پدر و مادر، نظارت و ملایمت پدر و مادر با فرزندان و مسائل دیگر تثبیت شود که این نیازمند یک همت جمعی است تا بتوانیم یک خانواده ایرانی اسلامی به دور از فرهنگ غربی را بنا کنیم.
خزعلی با اشاره به موفقیت بانوان ایرانی در عرصههای فرهنگی هنری ادامه داد: بانوان ما فعالیتهایی که در عرصه ورزش دارند و مدالهای به دست آوردند و در عرصههایی توانستند پیروز شوند که کشورهای قدر با آن همه امکانات نتوانستند به آن برسند.
وی تصریح کرد: حفظ حریم و حجاب و تفکیک جنسیتی باعث شده خانوادهها رغبت کنند که فرزندانشان در این زمینهها فعالیت کنند و همچنین حاشیه ای برای دختران ما ایجاد نشده و دچار آسیب نشوند.
این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: از اشکالات ما نوع برخورد نگهبان ها و ورودی دانشگاهها بود که آن را با برگزاری دورههای مناسب به نحوی احسن حل نمودیم؛ فرهنگ ربطی به مدرک ندارد و هرانسانی قابلیت آموزش دیدن دارد؛ دوره خوبی برای بخشهای مختلف دانشگاه برگزار کردیم که اثرات آن بسیار مشهود است.
معاونت امور زنان ریاست جمهوری در پایان گفت: خیلی از زمینهها هست که روی آن کار و سرمایه گذاری نکردیم؛ آنقدر که روی آبادانی و معماری شهرها سرمایه گذاری کردیم روی اخلاق، افراد و ارتباطات سرمایه گذاری نکردهایم و در صورت انجام این کار میتوان نتیجه را به صورت عینی مشاهده نمود.
پایان پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- اعتبارات دهیاریها ۱۰۰ درصد افزایش یافت
- نحوه پیگیری مشکلات و رصد کلابرگ الکترونیکی
- ناامید کردن مردم با جنگترکیبی و شایعهپراکنی
- مقاومت، پاسخ قطعی ملت ایران به توطئههاست
- بصیرت ملت، عامل عقبنشینی دشمن شد
- منافقین و شایعهپراکنان باید تنبیه شوند
- اراده ملی، پیروز واقعی نبرد ۱۲ روزه بود
- ۳ فرمان رسانهای برای روایت فتح و پیروزی
- لزوم خودداری از بازنشر نسنجیده اخبار کذب
- اقتصاد مقاومتی محور فعالیتهای اجرایی در کاشمر شود
- مشاهده بیشتر