درباره نویسنده
نخستین مرکز نخصصی مشاوره و گفتار درمانی آموزش و پرورش تربت حیدریه راه اندازی شد

میثم سالاری، معاون اداری و پشتیبانی اداره آموزش و پرورش تربت حیدریه در حاشیه راه اندازی این مرکز در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس گفت: منزل مسکونی خیر گرانقدر مرحوم سید نصراله اسحاق نیا واقع در ابتدای خیابان آیت الله طالقانی در هسته مرکزی شهر تربت حیدریه با متراژ ۳۵۸ متر و ارزش ریالی بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان طبق فکر باز و خیرخواهانه ورثه مرحوم، وقف فعالیتهای مشاورهای و درمانی آموزش و پرورش تربت حیدریه شد.
وی تصریح کرد: این منزل مسکونی در سال ۱۳۰۶ به عنوان دومین خانه آهنی در تربت حیدریه ساخته شده و فضایی کاملا سنتی و بافت تاریخی دارد و برای حفظ و احیای فضای کنونی آن ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شدهاست.
سالاری بیان داشت: نیت واقفین در قالب مشاوره و درمانی است و بر همین اساس این مرکز به عنوان نخستین مرکز تخصصی مشاوره و گفتار درمانی فعالیت خواهد کرد.
۴۸ درصد مدارس خراسان رضوی فاقد مربی پرورشی است
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در آئین بهره برداری این مرکز گفت: از مجموع بالغ بر هشت هزار و ۵۰۰ واحد آموزشی در این استان، چهار هزار و ۸۵۱ مربی معاون پرورشی کم داریم که بر این اساس اکنون ۴۸ درصد مدارس ما فاقد مربی یا معاون پرورشی هستند.
علی مهدویخواه افزود: علاوه بر این و بر اساس قانون احیای معاونت پرورشی مصوب مجلس شورای اسلامی، اکنون سه هزار ۳۳۱ نفر مشاور نیز باید به این معاونت، اضافه شود.
وی گفت: اما تمام این کمبودها باعث نمیشود کارها بر زمین بماند و لذا بنای وزارت آموزش و پرورش، بهرهگیری از ظرفیت بالقوه والدین میباشد.
مهدویخواه اضافه کرد: بر این اساس در سامانه یکپارچه آموزش و پرورش برای این والدین ۶ نقش تعریف و این عزیزان خدمات مشاورهای خود را بدون آنکه برای آموزش و پرورش بار مالی داشتهباشد، ارایه میدهند.
وی ادامه داد: در حال حاضر در هر یک از ادارات مرکز مشاوره فعال داربم و از سال گذشته به لحاظ افزایش کمی ضریب پیدا کردهاست
معاون فرهنگی پرورشی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: در مراکزی که مشاور قدرت و تخصص بالینی داشتهباشند یقینا خدمات رسانی میشود و مناطقی که ندارند باید آموزشهای لازم را سپری کنند.
وی شرط نخست حضور مشاور در مراکز مشاوره را استفاده از فرهنگیان شاغل عنوان کرد و افزود: افرادی که مشاوره میدهند همکاران درحد تحصیلات عالی اکادمیک ادارات اموزش و پروزش هستند که روز به روز مشاوران به لحاظ دانشی و مهارتی خود را ارتقا میدهند.
مهدوی خواه به نوع فعالیت مراکز مشاوره اشاره کرد و گفت: مراکز مشاوره در حوزه مشاوره تحصیلی، شناسایی و اختلالات روانی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و اخیرا حل اختلاف زوجین فرهنگی به زمره خدمات در مرتکز مشاوره اضافه میشود.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- شباب المهدی؛ چشاندن حلاوت دین به نسل جوان
- مرگ حسرتانگیز در کلام شهید جلادتی
- آیه ۴ روزه مبارکه عادیات
- تفرقه مقدمه تعرض به منافع ملی است
- بازگشت اقتدار هندبال سبزوار هدف ماست
- هیأت موتورسواری بستری برای خدمت به مردم
- روایتهای شهدایی دژی برابر تفرقهافکنی دشمنان است
- پدافند هوشمند نظام توطئه استکبار را خنثی کرد
- باید ترامپ محاکمه شود
- آیه ۳ سوره مبارکه عادیات
- مشاهده بیشتر