رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-01-30 21:41 شماره خبر : 11104 https://sobhtoos.ir/short/eojOW
رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان مطرح کرد

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان گفت: جبهه مقاومت باید در جبهه تبلیغی و رسانه‌ای با تمام قوا وارد میدان شود و باید بسیج فکری و رسانه‌ای برای افشای دروغ‌های غرب و بازخوانی حقیقت مقاومت شکل گیرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجت‌الاسلام روح‌الله سعیدی فاضل، امروز شنبه 30 فروردین‌ماه در اجتماع طلاب جهان اسلام که در محل نمایندگی جامعة‌المصطفی‌العالمیة مشهد به حمایت از مردم مظلوم غزه و جبهه مقاومت و اعلام انزجار از جنایات باند تبهکار صهیونی، برگزار شد با تشریح ابعاد جدید جنگ مقاومت و صهیونیسم، خواستار هوشیاری، اقدام مؤثر و ترسیم میدانی فعال از سوی جبهه اسلام شد.

خشم، شرمندگی و مسئولیت سه‌گانه مواجهه با مسئله فلسطین

وی در این اجتماع استکبارستیز، تأکید کرد: مسئله فلسطین همواره با سه احساس توأمان در جهان اسلام همراه است؛ خشم از جنایات بی‌سابقه صهیونیست‌ها، شرمندگی از بی‌عملی و مسئولیت سنگین در قبال این مسئله حیاتی است.

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین و لبنان، بیان کرد: این وقایع لکه ننگی بر پیشانی تاریخ بشری است که پاک شدنی نیست.

وی به پدیده خطرناک عادت‌پذیری جامعه اسلامی به جنایات فلسطین هشدار داد و اضافه کرد: برگزاری جلسات بدون اقدام و اصرار بر مسئولیت‌پذیری، امت اسلامی را به دام روزمرگی و بی‌تفاوتی می‌کشاند، حداقل اقدامی که می‌توان انجام داد، شناخت مسئولیت و تلاش برای تحقق آن است.

جنگ وجودی، روایت دقیق رهبر انقلاب از جبهه مقاومت

رئیس نمایندگی جامعة‌المصطفی العالمیه خراسان با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با نبیه بری رئیس مجلس لبنان در خرداد ۱۴۰۳، اظهار کرد: رهبر انقلاب جنگ فعلی با رژیم صهیونیستی را جنگ وجودی تعبیر کرده‌اند؛ جنگی که در آن نابودی کامل یکی از طرفین اجتناب‌ناپذیر است.

وی با تأکید بر تحلیل صحیح مقام معظم رهبری، افزود: سید حسن نصرالله، اسماعیل هنیه و حتی نتانیاهو نیز این نبرد را جنگی سرنوشت‌ساز و هستی سوز معرفی کرده‌اند.

سعیدی فاضل با تحلیل وضعیت فعلی میدان نبرد، تصریح کرد: متأسفانه ترسیم میدان به دست دشمن افتاده و همین مسئله منجر به بی‌عملی جبهه مقاومت شده است و دشمن با طراحی دقیق، عرصه‌هایی را برای جبهه مقاومت بسته تا نیروهای مؤمن از ورود فعال و اثرگذار بازبمانند و به حاشیه رانده شوند.

وی به پنج محور اصلی در تشریح سناریوهای دشمن برای تضعیف مقاومت، اشاره کرد و گفت: نابودی کامل غزه و کوچ اجباری مردم از این منطقه، در قالب طرح مشترک ترامپ و نتانیاهو، خلع سلاح حزب‌الله لبنان با فشارهای سیاسی داخلی و خارجی و ضعف جبهه سوریه در پشتیبانی از غزه و حزب‌الله را از جمله نقش‌های دشمن بیان کرد.

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان القای عقب‌نشینی ایران از جبهه مقاومت و ورود به مذاکرات با آمریکا و فشارهای فزاینده بر یمن برای توقف حملات موشکی و پذیرش مذاکره از دیگر برنامه‌های دشمن عنوان و تصریح کرد: این سناریوها در تلاش برای القای ذلت، بی‌اثر بودن مقاومت و شکست اهداف اسلامی طراحی‌شده و رسانه‌های غربی نیز در همین راستا فعالیت می‌کنند.

نباید روایت دشمن را باور کنیم؛ حماس و حزب‌الله قوی‌تر از همیشه

وی با رد کامل روایت دشمن مبنی بر ضعف مقاومت، بیان کرد: حماس امروز نه‌تنها از بین نرفته بلکه بااقتدار در غزه حکومت می‌کند و عملیات‌های مؤثری را علیه صهیونیست‌ها سامان داده است؛ در لبنان نیز نیروی رضوان اجازه ورود حتی یک‌قدمی به اسرائیل نداده و قدرت حزب‌الله به‌مراتب بیشتر از قبل است.

سعیدی فاضل با تأکید بر اینکه نباید خرابه‌های غزه و لبنان میدان اصلی نبرد تصور شود، گفت: میدان حقیقی، مواجهه تمدنی اسلام با غرب و ایمان با کفر است لذا جبهه مقاومت باید تصویر صحیح میدان را بازآفرینی کرده و بر نقاط قوت خود تمرکز کند.

وی به تحلیل سه‌ضلعی خطرناک تهدیدکننده جبهه مقاومت پرداخت و تشریح کرد: مرجفون یا جنگ روان کاران داخلی که با شایعه و القائات رسانه‌ای، روحیه امت اسلامی را تضعیف می‌کنند، جریان‌های نفاق داخلی که خواسته یا ناخواسته طرح دشمن را در داخل اجرا می‌کنند و سکوت، بی‌عملی و بی‌مسئولیتی در برابر سحر تبلیغاتی دشمن از جمله برنامه خطرناک دشمن در تهدید جبهه مقاومت بیان کرد.

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان با استناد به آیات قرآن کریم، مرجفون را کسانی دانست که لرزه روانی بر دل مردم وارد می‌کنند و با شبهه‌افکنی، نور حق را در میان طوفان باطل مخفی می‌سازند.

وی تأکید کرد: جبهه مقاومت تنها در میدان نظامی نباید عمل کند، بلکه در جبهه تبلیغی و رسانه‌ای نیز باید با تمام قوا وارد میدان شود؛ نقش حوزه، طلاب، اصحاب رسانه و مبلغان دینی را در این نبرد حیاتی است لذا باید بسیج فکری و رسانه‌ای برای افشای دروغ‌های غرب و بازخوانی حقیقت مقاومت شکل گیرد.

سعیدی فاضل، در ادامه به تبیین سه ضلع مهم از جنگ نرم و روانی دشمنان علیه جبهه مقاومت پرداخت و یادآور شد: ارجاف، سازش و تعویق، سه ضلع خطرناک جنگ شناختی هستند که اگر به‌موقع در برابر آن‌ها ایستادگی نکنیم، ضربه‌ای سهمگین از درون به امت اسلامی وارد خواهد شد.

وی در تحلیل تاریخی به ماجرای عبیدالله بن عباس و سپاه امام حسن مجتبی (ع) اشاره کرد و گفت: عبیدالله از یاران علی (ع) و دارای سوابق حکومتی در دوران امیرالمؤمنین (ع) بود و حتی دو فرزندش در راه حق به شهادت رسیدند بااین‌حال، زمانی که امام حسن (ع) ۱۲ هزار نفر از نیروهایش را تحت فرمان عبیدالله قرار داد، او با شنیدن شایعه‌ای از جانب معاویه، ۸۰۰۰ نفر از نیروها را با خود به سپاه دشمن برد.

رئیس نمایندگی جامعه المصطفی العالمیه خراسان افزود: پس‌ازآن، قیس بن سعد، فرماندهی سپاه امام حسن (ع) را با ۴۰۰۰ نفر به عهده گرفت و با خطبه‌ای شجاعانه، ضمن خنثی‌سازی اثر این خیانت، مسیر جهاد را ادامه داد. قیس گفت: عبیدالله نه شخصیت برجسته‌ای بود و نه جای تأسف دارد؛ آن‌ها که رفتند، مزاحمان میدان بودند و اکنون خالصان ایمان مانده‌اند.

وی با ارتباط دادن این رخداد تاریخی به مسائل روز، تصریح کرد: امروز نیز گاه ما در جبهه داخلی گرفتار ارجاف می‌شویم. خبرهایی نظیر استقرار بمب‌افکن بی-۵۲ آمریکا در پایگاه دیگو گارسیا یا تهدید حمله رژیم صهیونیستی، فضایی از ترس و اضطراب ایجاد می‌کند. درحالی‌که اگر دشمن توان ضربه داشت، نمی‌گذاشت انقلاب اسلامی ۴۵ سال دوام آورد.

سعیدی فاضل خاطرنشان کرد: نباید فریب ارجاف رسانه‌های بیگانه را خورد. آن‌ها گاهی با ادعاهایی بی‌اساس مانند تحمیل مذاکره به رهبر معظم انقلاب، اعتماد عمومی به مسئولان را هدف قرار می‌دهند. اگر در این مسیر به‌جای اعتماد به معتمدین، صدای رسانه‌های غربی را گوش کنیم، ناخواسته در صف دشمن قرار خواهیم گرفت.

سازش کاران؛ دشمنان پنهان جبهه مقاومت

رئیس نمایندگی جامعة‌المصطفی العالمیه خراسان دومین ضلع از جنگ نرم را جریان سازش معرفی کرد و گفت: پوشاندن واقعیت‌ها و نادیده گرفتن جنایات دشمن، نوعی خیانت است. برخی در جهان اسلام، فجایع اسرائیل در غزه یا لبنان را توجیه یا انکار می‌کنند.

وی با اشاره به سازش‌کاری دولت‌های عربی، ادامه داد: امروز برخی دولت‌ها مانند اردن، ملت فلسطین را دشمن معرفی می‌کنند و برای اسرائیل جاسوسی می‌کنند. حتی در سوریه پس از بشار اسد نیز تنها دشمن این کشور، جمهوری اسلامی ایران معرفی می‌شود. این همان سازشی است که در سپاه امام حسن (ع) هم اتفاق افتاد و درنهایت مردم به امام خود دشنام دادند.

سعیدی فاضل سومین ضلع از جنگ روانی را جریان تعویق و تأخیر معرفی و اظهار کرد: قرآن کریم در سوره احزاب از گروهی به نام «معوقین» نام می‌برد. این‌ها کسانی هستند که با ترس از دشمن و بخل در برابر دوست، مانع تحقق اقدامات به‌موقع می‌شوند.

سعیدی فاضل بابیان مثالی از جنگ خندق گفت: درحالی‌که پیامبر (ص) در میدان نبرد بود، برخی اصحاب خارج از مدینه کباب درست می‌کردند. این افراد به‌ظاهر اهل ایمان بودند، اما با ترس از دشمن، از میدان گریختند و حاضر به شرکت در حفر خندق نشدند.

نفاق پنهان، بزرگ‌ترین تهدید برای جبهه مقاومت

وی افزود: این افراد در ظاهر منتقد و همراه‌اند، اما درواقع دشمن جبهه اسلام هستند. وقتی ترس از بین می‌رود، زبان به انتقاد از جبهه مقاومت می‌گشایند و مانع رسیدن خیر به دیگران می‌شوند. اگر جبهه مقاومت در فلسطین پیروز شود، همین افراد برای منافع شخصی و دریافت کمک، خود را همراه معرفی می‌کنند.

سعیدی فاضل با اشاره به توطئه انحلال الحشد الشعبی در عراق، نقش مرجعیت دینی را در حفظ جبهه مقاومت حیاتی دانست و گفت: اگر فتوای مرجع عالی‌قدر حضرت آیت‌الله سیستانی نبود، دولت عراق با پشتیبانی سازمان ملل، الحشد الشعبی را منحل می‌کرد.

سه ضلع درونی یک جبهه واحد، علیه مقاومت اسلامی

رئیس نمایندگی جامعه‌المصطفی العالمیه خراسان خاطرنشان کرد: امروز در جهان اسلام، سه ضلع ارجاف، سازش و تعویق به‌صورت یک جبهه واحد عمل می‌کنند. ممکن است حتی در درون حوزه‌های علمیه نیز این اضلاع فعال باشند. بنابراین وظیفه ما به‌عنوان علما و طلاب این است که نسبت به این جریان‌ها هوشیار باشیم و با منطق مقاومت، آن‌ها را شناسایی و مهار کنیم.

وی در پایان یادآور شد: ما درگیر یک «جنگ وجودی» هستیم؛ جنگی که اگر در آن کوتاهی کنیم، چیزی از ایمان و توحید باقی نخواهد ماند. اگر امروز درست عمل نمی‌کنیم، به خاطر آن است که ماهیت این جنگ را به‌درستی درک نکرده‌ایم. باید بدانیم که در این میدان، عقب‌نشینی به معنای نابودی است.

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار