رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
پنج‌شنبه 1403/09/15 Thursday - 2024 05 December الخميس ، 3 جمادى الآخر ، 1446
ساعت
1403-09-14 19:06 شماره خبر : 9707 https://sobhtoos.ir/short/4Oaop 0
با حضور وزیر سابق اقتصاد انجام شد:

کتاب «مجموعه مقالات مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» در باشگاه مفاخر و پیشکسوتان دانشگاه فردوسی با حضور وزیر سابق اقتصاد و دارایی دولت سیزدهم رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، وزیر سابق اقتصاد و دارایی دولت سیزدهم در آیین رونمایی از کتاب «مجموعه مقالات مردمی‌سازی اقتصاد و اقتصاد مقاومتی» اظهار کرد: محصولاتی مه این روزها شاهد آن هستیم اصولاً به یک بعد از اقتصاد مقاومتی پرداخته است اما در این کتاب از ابعاد مختلف به اقتصاد مقاومتی پرداخته‌شده است.

سید احسان خاندوزی گفت: این کتاب برای جویندگان مباحث نظری و دارندگان پرسش‌های حوزه اجرایی مفید است.

وی با اشاره به عناوین تیترهای کتاب عنوان کرد: عناوین خوبی در این کتاب مطرح‌شده است و پنجره خوبی را برای طرح مباحث بیشتر و تکمیلی‌تر گشوده است که می‌توان بیشتر به آن پرداخته شود.

وزیر سابق اقتصاد و دارایی بیان کرد: کار در این مقطع تمام نیست اما نمونه خوبی است که با این عینک به حوزه‌های دیگر نگاه شود و بخش‌های دیگر اجرایی نیز با این زاویه به موضوع مردمی سازی نگاه کنند.

وی افزود: نگاه خوب و درست این کتاب می‌تواند در دانشکده‌های دیگر نیز به نمایش درآید تا  گروه‌های دیگر نیز متوجه شوند از این زاویه نیز می‌توان به مسائل گروه یا دانشکده نگریست.

خاندوزی در ادامه گفت: سال ۱۳۹۲ زمانی که سیاست‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغ شد، این ابلاغیه ناشی از یک آسیب‌شناسی بود که توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفت ولی کاش مستندات پیش از تدوین این سیاست هم توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام منتشر می‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: سیاست‌های اصل ۴۴ که مهم‌ترین عملکرد مجمع محسوب می‌شود در فرودین سال ۱۳۷۷ به مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد که در این راستا تولید محتوای داشته باشد، با این اوصاف خرداد ۱۳۸۴ توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ شد.

وزیر سابق اقتصاد و دارایی با اشاره به روند تسهیل مجوزهای کسب‌وکار تصریح کرد: یک رویه‌ای در رابطه با صدور مجوزهای کسب‌وکار در دستگاه‌های اجرایی وجود داشت که فعالان اقتصادی را از سرمایه‌گذاری در بخش‌های مولد به سمت بخش‌های غیرم ولد سوق می‌داد.

وی بابیان این‌که غرض از سهام عدالت که از سال ۱۳۸۶ مطرح شد صرفاً دریافت سود نبود، عنوان کرد: علت اصلی سهام عدالت فراگیری اقتصاد و مدیریت سهام در بورس توسط مردم و سپردن مدیریت شرکت‌های بزرگ به خود سهامداران از طریق مجمع‌هایی که توسط خود سهام‌داران ایجاد می‌شود بود.

خاندوزی افزود: ما در زمان تصدی وزارت اقتصاد و دارایی سعی کردیم که کارها را تا جایی که امکان دارد به مردم واگذار کنیم و در شورای عالی بورس مصوب کردیم که به‌جای دستگاه‌های اجرایی برای معرفی نماینده سهام عدالت، خود کانون‌های سهام عدالت نماینده معرفی کنند.

انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار