احسان هجری، مدیرعامل شرکت توسعه و عمران شهرستان خلیلآباد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس، اظهار داشت: جشنواره غذاهای بومی و محلی با حضور بیش از ۴۰ شرکتکننده برگزار شد که در پایان سه برگزیده انتخاب و تقدیر شدند.
وی با بیان اینکه هدف از این جشنواره پررنگ سازی و برجستهتر شدن پخت غذاهای سنتی و محلی و همچنین ایجاد فضای رقابت و هیجان در میان خانوادهها با استفاده از مولفههای بومی و محلی بود، خاطرنشان کرد: مطمئناً مباحث اقتصادی هم در اهداف این گونه جشنوارهها نقش دارند.
مدیرعامل شرکت توسعه و عمران شهرستان خلیلآباد با تأکید بر اینکه بیش از ۷۰ نوع غذای سنتی در این جشنواره تهیه شده بود، تصریح کرد: دلمه، فطیر مسکه، آش، نان محلی قطاب، شله ماش، کشت بادمجان، خرفه قروت، کاچی، اُجِز یا اشکنه، آش جوشواره، قورمه، دسر سنتی کاچی، سوپ گشنیز، آش ماست، مرغ شکم پر، گردو پلو، آبگوشت، کوفته و... از جمله غذاهای سنتی بود که شرکتکنندگان در این جشنواره ارائه کرده بودند.
وی با اشاره به اینکه برپایی غرفههای صنایعدستی، سوغات، آش و... و برگزاری جشن و موسیقی محلی از جمله برنامههای این جشنواره بود که با استقبال پرشور مردم روبرو شد، اذعان کرد: شهرستان خلیلآباد ظرفیتهای زیادی برای برگزاری جشنوارههای مختلف دارد که میتواند در معرفی شهرستان و رونق اقتصاد شهرستان مؤثر باشد.
انتهای پیام/
لینک کوتاه خبر
✅ لینک با موفقیت کپی شد!
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!