درباره نویسنده
تربت حیدریه قطب تولید پرورش مرغ خراسان رضوی است

حسین محمدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری صبح توس، اظهار داشت: در حال حاضر در این شهرستان ۸۶ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در هر دوره و میزان تولید ۱۱ هزار و ۱۷۶ تن گوشت سفید نیز فعال است.
وی تصریح کرد: همچنین چهار واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۲۵۰ هزار قطعه، ۸۵ واحد پرورش ماهی با تولید ۳۰۶ تن در سال، ۹ هزار کندوی زنبور عسل ظرفیت تولید ۳۵ تن عسل در سال، وجود دارد.
محمدی با اشاره به راه اندازی مدرن ترین واخد پرورش مرغ گوشتی در جلگه رخ تربت حیدریه گفت: در حوزه تولیدات دامی راهاندازی یکی از مدرنترین واحدهای پرورش مرغ تخمگذار شرق کشور با ظرفیت ۱۶۰ هزار قطعه و سرمایهگذاری ۴۰۰ میلیارد تومان و هنچنین راهاندازی فاز یک طرح پرورش مرغ مادر ۵۰ هزار قطعهای با سرمایهگذاری ۲۵۰ میلیارد تومانی و پیشرفت ۹۰ درصدی فاز ۳ طرح پرورش مرغ مادر با ظرفیت ۵۰ هزار قطعه، این خطه از خراسان را به قطب تولید مرغ مطرح کردهاست.
مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه بیان کرد: همچنین چهار واحد مرغ تخمگذار با ظرفیت ۲۵۰ هزار قطعه، ۸۵ واحد پرورش ماهی با تولید ۳۰۶ تن در سال، ۹ هزار کندوی زنبور عسل ظرفیت تولید ۳۵ تن عسل در سال، در این خطه فعال است.
محمدی به پیشرفت ۹۰ درصدی بزرگترین واحد تولید خوراک دام شرق کشور در این خطه اشاره کرد و افزود: بزرگترین واحد تولید خوراک دام و طیور در بخش مرکزی از لحاظ نوع سیستم تولید دستگاهها در سطح کشور و همچنین راهاندازی ۲ کارخانه غیرفعال خوراک دام و طیور بخش عمدهای از نیاز به خوراک دام جنوب خراسان رضوی را در این خطه برطرف کردهاست.
محمدی به پرداخت تسهیلات یارانهدار به میزان ۲ هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال، اشاره کرد و گفت: در حال حاضر بالغ بر ۱۲ هزار نفر بهرهبردار کشاورزی در این خطه فعال هستند که توانستند تاکنون طی یکسال اخیر از این تسهیلات بانکی استفاده شود.
محمدی به منابع آبی موجود در این شهرستان اشاره کرد و گفت: هزار و ۱۸۲ منبع آبی در این شهرستان شامل ۴۱۷ رشته چاه عمیق و نیمهعمیق، ۵۰۹ رشته قنات و ۲۵۶ دهنه چشمه وجود دارد که در سال حدود ۳۱۲ میلیون مترمکعب آب در بخش کشاورزی از آنها استحصال میشود.
.
وی در خصوص اراضی مستعد بخش کشاورزی نیز گفت: حدود ۸۵ هزار هکتار میباشد که از این میزان ۱۱ هزار هکتار آن به کشت غلات آبی، حدود ۳۱ هزار هکتار اراضی زراعی، ۱۷ هزار هکتار اراضی باغی و ۲۷ هزار هکتار اراضی آیش (یکسال میکارند و یکسال برای تقویت زمین به آن استراحت میدهند) اختصاص دارد.
محمدی گفت: از این اراضی ۳۹ محصول زراعی به وزن ۳۷۰ هزار تن و ۳۸ محصول باغی به وزن ۱۵ هزار و ۵۰۰ تن در سال برداشت میشود.
انتهای پیام/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- پرداخت بیش از ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی
- تثبیت آبرسانی به ۲۵ هزار مشترک آبفای خلیلآباد
- ترویج عفاف و حجاب با سیره اهلبیت (ع)
- ۱۸۰۰ استاد دانشگاه آزاد اسلامی بیانیهای صادر کردند
- برق قوچان با حمایت از بازار قطع میشود
- اتحاد ملت ایران با پیروی از مکتب عاشورا
- اخلاص شهید شهریاری در گفتار شهید عباسی
- آیه ۶۸ سوره مبارکه زخرف
- محرم امسال نمایانگر وحدت ملی بود
- نیشابور سهم بزرگی در شکلگیری انقلاب اسلامی داشته
- مشاهده بیشتر