حالت تاریک
  • جمعه, 1404/08/09 شمسی | 2025/10/31 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن سایت خبری صبح توس هستید؟

بیانیه علمای اهل‌سنت خواف درپی شهادت اسماعیل هنیه

بیانیه علمای اهل‌سنت خواف درپی شهادت اسماعیل هنیه

جامعه روحانیت اهل‌سنت شهرستان خواف در پی حادثه ترور و شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس با صدور بینیه‌ای این اقدام بزدلانه را محکوم نمودند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح‌ توس»؛ جامعه روحانیت اهل‌سنت شهرستان خواف در پی حادثه ترور و شهادت اسماعیل هنیه،رئیس دفتر سیاسی حماس با صدور بینیه‌ای این اقدام بزدلانه را محکوم نمودند، که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ 

شهادت مظلومانه مجاهد نستوه اسماعیل هنیه رهبر دفتر سیاسی حماس را خدمت ملت مظلوم فلسطین، عموم مسلمانان جهان و بالاخص خانواده این شهید قهرمان تبریک و تسلیت عرض می‌نمابیم، تبریک از آن جهت که شهادت، آرزوی مجاهدین فی سبیل‌الله و فضل خداوند است و تسلیت بابت از دست دادن مجاهدی بزرگ از جبهه مقاومت اسلامی.

جامعه روحانیت اهل‌سنت خواف ضمن محکوم نمودن این ترور جنایتکارانه و این جنایت بزرگ، از دولت‌های اسلامی و مجامع بین‌المللی انتظار دارد تا ملت مظلوم فلسطین را تنها نگذارند و برای برقراری صلح و امنیت و احقاق حقوقشان تلاش نموده و کشتار غیرانسانی صهیونیست غاصب را متوقف نمایند.

امید است الله متعال علو درجات به شهید هنیه و همراه شهدش عنایت فرماید و این شهادت زمینه‌ای برای آزادی فلسطین و غزه از چنگال ظالمان قرار دهد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!