رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
جمعه 1403/06/30 Friday - 2024 20 September الجمعة ، 17 ربيع الأول ، 1446
ساعت
1402-10-09 10:30 شماره خبر : 5519 https://sobhtoos.ir/short/Vb7RN 0
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری:

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری گفت: بمباران فضای مجازی که توسط غربی‌ها هدایت می‌شود، نیازمند جهاد تبیین و روشنگری است و نقش علما و روحانیون در این جهاد بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری «صبح توس»؛ آیت‌الله سیداحمد خاتمی صبح امروز در جمع علما و روحانیون تربت‌حیدریه به تبیین چهار واژه کلیدی در سخنان دهه اخیر مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: نخستین واژه فتنه است که بیش از ۲۰۰ بار رهبر معظم انقلاب از آن نام بردند و اعلام کردند شکایت فتنه‌گران را پیش خدا هم خواهم برد و این نخستین واژه‌ای است که برخی‌ها نمی‌خواهند از آن نام برده شود.

وی در پیوند با این واژه تصریح کرد: جامعه در سه فضا قرار دارد که گاهی فضای حق است و در فضای این چنینی باید حق را کمک و نباید تنها بگذاریم و بی‌طرفی غلط است، در عین حال وقتی جبهه روشن است بی‌طرفی معنایی ندارد، این در حالی است که اوباما سه بار در طول فتنه از فتنه‌گران به اسم یاد کرد و رئیس رژیم موقت صهیونیستی از آن‌ها به‌عنوان پیاده نظام خودشان یاد کرد.

آیت‌الله خاتمی ادامه داد: گاهی فضای باطل است و نباید در برابر این فضا منفعل، همراهی و آن را پذیرفت و باید موضع مقتدرانه گرفت، منتهی گاهی با تدبیر و تقیه در برابر باطل باید پیش رفت.

عضو فقهای شورای نگهبان بیان داشت: امروز فضای انتقاد است از گرانی تا معیشت مردم و مشکلات اقتصادی و گاهی ظالمانه نوک پیکان به سمت رهبر انقلاب می‌رود و این فضای باطلی است، در عین حال مردم بدبین کردن به اساس نظام و انقلاب و زیر سؤال بردن حاکمیت باطل است، برای این نظام زحمات فراوان و خون‌های زیادی ریخته شده‌است.

وی با بیان اینکه در برابر این انتقادات سه موضع مطرح است، گفت: در گام نخست جوان حزب‌اللهی این فضا را انکار و منکر مشکلات باشد و این بد‌ترین دفاع است، یک موضع دیگر برای اینکه اعلام کند مردمی هستم روی این آتش بنزین بریزد و وانمود می‌کند که همه جزئیات را می‌داند، اما موضع سوم موضع انصاف است و علی رغم بیان مشکلات، تبیین کنیم مجریان در پی حل مشکلات هستند.

نفوذی‌ها زمینه پیدا کنند آنچه در مشروطیت اتفاق افتاد در جمهوری اسلامی تکرار می‌کنند

عضو خبرگان رهبری اظهار کرد: فضای سوم در جامعه گاهی فضای فتنه است و این بدان معناست که فضا گرد و غبار چهره حق را گرفته و پیدا کردن حق قدری مشکل است، فتنه‌گران سال ۸۸ با کلید واژه تقلب کار خود را پیش بردند و بعد اعتراف کردند که این رمز اشوب و اغتشاش بوده‌است.

خاتمی در تشریح واژه دوم مورد تأکید رهبری انقلاب گفت: واژه دوم که رهبری روی آن تأکید دارند بصیرت است که معنای گسترده‌ای دارد، اما روح بصیرت آن است که در نهج‌البلاغه‌ امیرالمؤمنی(ع) آمده و آن دشمن‌شناسی و به موقع عمل کردن است.

وی اظهار داشت: واژه سوم سختان رهبری نفوذ است که در سالیان اخیر هشدار دادند مراقب نفوذی‌ها باشید چراکه نفوذی‌ها انقلاب مشروطیت را به انحراف کشاندند و وارث آن پهلوی‌ها شدند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: انحراف‌گران مشروطه در این ۴۴ سال می‌خواستند آنچه در مشروطیت اتفاق افتاد تکرار شود، اما دو مانع هوشیاری امامین انقلاب و مردم اجازه نداد، در عین حال نفوذی‌ها زمینه پیدا کنند آنچه در مشروطیت اتفاق افتاد در جمهوری اسلامی تکرار می‌کنند.

خاتمی ابراز داشت: باید همه مجاهد جهاد تبیین باشیم چرا که نقشه اصلی آن‌ها جداکردن مردم از انقلاب است، چون سرمایه انقلاب مردم است.

دشمن انتخابات پیش‌رو را می‌خواهد به رفراندومی علیه نظام تبدیل کند

وی بیان داشت: فضای مجازی که در بیرون از کشور و در آمریکا و اسرائیل و انگلیس هدایت می‌شود، همان آوردن دشمن به خانه است و اگر دشمن به خانه بیاید دیگر کاری را نمی‌توان انجام داد، در عین حال در همین فضا افرادی هستند روشنگری و تبیین می‌کنند.

عضو فقهای شورای نگهبان چهارمین واژه مورد تأکید رهبری را جهاد تبیین عنوان کرد و افزود: این بدان معناست که تک تک دلسوزان و دغدغه‌مندان رزمنده این میدان هستند، به‌خصوص نقش علما و روحانیون در جهاد تبیین بسیار مهم و ضروری است.

وی گفت: گاهی سئوال می‌شود در این جهاد تبیین اسم افراد را مجازیم نام ببریم، در عین حال گاهی با کنایه بهتر می‌توان مطلب را برسانیم و در مرحله بعد گاهی باید جریان انخرافی را اسم ببریم تا مفهوم شود و در مرحله پایانی هم نیاز است اسم را عنوان کنیم.

عضو خبرگان رهبری اظهار کرد: دشمن درصدد است تا انتخابات پیش رو را به رفراندومی علیه نظام تبدیل کند و برخی با کمال وقاحت بیانیه می‌دهند که مردم شرکت نکنند.

خاتمی افزود: براندازان در پی آن هستند که القا کنند مردم نظام را نمی‌خواهند، البته ادوار مختلف انتخابات را شاهد بودیم و هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم میزان مشارکت بالا می‌رود، در عین حال باید تبیین شود مشکلات کشور با نیامدن پای صندوق رای حل نمی‌شود و باید در انتخابات شرکت کنیم تا مشکلات هم رفع شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط
نظرات

آخرین اخبار