رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
دوشنبه 1403/11/08 Monday - 2025 27 January الاثنين ، 27 رجب ، 1446
ساعت
1403-11-07 19:23 شماره خبر : 10244 https://sobhtoos.ir/short/eGKjL 0
مدیر شرکت نفت تربت‌حیدریه خیر داد:

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه گفت: با اجرای دو فاز انرژی‌های تجدیدپذیر در قالب پنل خورشیدی در محل پخش فرآورده‌های نفتی این خطه، ۵۰ کیلووات برق وارد مدار برق‌رسانی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ جواد بلندی ظهر امروز در حاشیه بازدید خبرنگاران و اصحاب رسانه از پنل‌های خورشیدی شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه، اظهارکرد: در راستای وظایف و مسئولیت‌های اجتماعی، شعار بهینه‌سازی، الگوی مصرف را سرلوحه کار خود قرار داده‌ایم و سال گذشته فاز اول پروژه پنل‌های خورشیدی را به میزان ۲۵ کیلووات با اعتبار ۱۰ میلیارد ریال احداث و در اردیبهشت امسال وارد مدار شد.

وی تصریح کرد: با توجه به ضرورت استفاده از انرژی پاک و کاهش مصرف، فاز دوم نیز امسال آغاز و از دی‌ماه وارد مدار شده و در مجموع ۵۰ کیلووات نیروگاه خورشیدی راه‌اندازی شد.

بلندی به میزان استفاده از ظرفیت پنل‌های خورشیدی اشاره کرد و افزود: با راه‌اندازی این دو فاز، ۸۰ درصد برق مصرفی ستاد و ۱۲ درصد حوزه عملیات و انبار از سیستم پنل خورشیدی تأمین می‌شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تربت‌حیدریه با بیان اینکه هدف این است که در اجرای طرح، برای سایر نهادها الگو باشیم، افزود: با توجه به فضا و ظرفیت موجود با اجرای چند فاز دیگر میزان استفاده از پنل‌های خورشیدی به ۱۰۰ کیلو وات می‌رسد و امیدواریم با توسعه این طرح در شرکت نفت، مابقی برق مصرفی نیز تأمین شود.

بلندی گفت: با اجرای این دو فاز، ۲۵ هزار مترمکعب در مصرف گاز و ۲۹۰ هزار لیتر در مصرف آب، سالانه صرفه‌جویی می‌شود.

مدیر شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه همچنین به تعویض لامپ‌های قدیمی داخل منطقه با LED اشاره کرد و گفت: با صرف هزینه ۱۵۰ میلیون تومان تمام لامپ‌های داخل منطفه به LED تبدیل شده است.

بلندی افزود: با توجه به قطعی برق و اهمیت حوزه سوخت‌رسانی، یک دستگاه دیزل‌ژنراتور با مبلغ ۵۷ میلیارد ریال خریداری و نصب شد که در موارد اضطراری می‌تواند به‌صورت مداوم ۸ ساعت برق را تأمین کند.

وی بیان کرد: توان حمل و نقل خوبی داریم و علی‌رغم دوری ۱۳۰۰ کیلومتر از مبادی تأمین سوخت، هنوز وقفه‌ای در تأمین سوخت نداریم، در عین حال تأمین سوخت صنایع، معادن و حوزه کشاورزی نیز به‌عهده شرکت نفت است و با برنامه‌ریزی انجام شده، سوخت‌رسانی به موقع انجام شده است.

شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه تربت‌حیدریه یکی از مناطق ۳۷ گانه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران است که دارای چهار ناحیه مشتمل بر ۱۰ شهرستان تربت‌حیدریه، مه‌ولات، زاوه، خواف، رشتخوار، کاشمر، خلیل‌آباد، کوهسرخ، گناباد و بجستان است.

این شرکت سوخت‌رسانی به جنوب خراسان رضوی و نیز تأمین بخشی از نیاز مصرفی سوخت استان خراسان جنوبی را عهده‌دار است و انبار نفت این منطقه یکی از مبادی هشت‌گانه صادرات فرآورده‌های نفتی در کشور است.

منطقه تربت حیدریه دارای ۶۵ باب جایگاه عرضه سوخت مایع، ۲ فروشندگی سکودار و ۱۲ فروشندگی فرآورده‌های نفتی معمولی و همچنین ۳۳ باب جایگاه عرضه گاز طبیعی با ۱۴۳ نازل فعال و ناوگان حمل و نقل منطقه نیز، دارای ۳۴۰ دستگاه نفتکش است.

تربت‌حیدریه در دالان ارتباطی شرق ایران، استان‌های جنوبی و جنوب شرقی کشور همچون هرمزگان، اصفهان، فارس، یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی را به مشهد متصل می‌کند و میانگین تردد در کمربندی این شهرستان ۱۰ هزار خودرو در شبانه‌روز است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط

آخرین اخبار