رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.

افتتاح کارگاه  تولیدی چادر در قوچان

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان گفت: کارگاه تولیدی چادر برای اولین بار در قوچان با محوریت بقعه آقا نجفی قوچانی افتتاح شد که 32 نفر در آن مشغول به کارشده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، حجت‌الاسلام حسین خانی صبح امروز در مراسم افتتاحیه کارگاه تولید چادر در بقعه آقا نجفی قوچانی اظهار کرد: طی چند سال اخیر طرحی با عنوان شمیم خدمت در قالب توانمندسازی افراد آسیب‌پذیر و کم‌درآمد با محوریت امامزادگان و بقاع متبرک اجرایی شده است.

وی بابیان اینکه این طرح برای اولین بار در بقعه آقا نجفی قوچانی در قالب کارگاه تولید چادر انجام شد، افزود: برای این کارگاه یک میلیارد و 600 میلیون تومان در قالب تسهیلات فراهم شد که زمینه اشتغال 32 نفر به‌صورت مستقیم را فراهم کرده است. 

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه قوچان ایجاد این کارگاه تولیدی را با بهره‌گیری و جمع‌بندی از نظرات کارشناسان دانست و خاطرنشان کرد: یکی از نیازهای احصا شده برای قوچان ایجاد کارگاه تولیدی در زمینه چادر بوده که در این کارگاه علاوه بر چادر ، مقنعه و حتی چادرهای ویژه جشن تکلیف دختران به همراه محتوای فرهنگی ارائه می‌شود. 

وی بیان کرد: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، الگو گیری از سبک و سیاق سنتی و اسلامی برای تولید چادر و ایجاد درآمد پایدار و مستمر برای بقعه آقا نجفی قوچانی از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی این کارگاه تولیدی است. 

خانی یادآور شد: بقعه آقا نجفی قوچانی یکی از اماکن مذهبی این شهرستان است که موقوفه مستقل نداشته و خیرین کمتر به آن مراجعه کردند که اختصاص سهمی از این کارگاه خیاطی به رونق این بقعه کمک کند. 

تسهیلات صندوق قرض‌الحسنه وقف در راستای اشتغال‌زایی

معاون فرهنگی اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی در این مراسم بابیان اینکه برای انسان‌ها دو ویژگی ایمان به خدا و خدمت به خلق تعریف‌شده که بهتر از آن وجود ندارد، گفت: ایمان به خدا یک خصلت درونی است که جنبه عملیاتی پیدا نکرده است پس ویژگی دوم که خدمت‌رسانی به مردم است مهم‌تر از ویژگی اول بوده که در سایه این خدمت‌رسانی بندگان می‌توانند به کمال برسند. 

حجت‌الاسلام جمال ایزدی با یادآوری اینکه مدیریت موقوفات و اماکن متبرکه و اجرای نیات واقفین ازجمله مأموریت‌های اوقاف و امور خیریه به شمار می‌آید، افزود: 800 نیت در سامانه جامع موقوفات به ثبت رسیده و خراسان رضوی دارای 28 هزار موقوفه و بیش از 200 هزار رقبه است. 

وی تأکید کرد: طی سال‌های اخیر خراسان رضوی توانسته در زمینه‌هایی همچون ترویج فرهنگ وقف و ایجاد وقف‌های جدید ، بهره‌وری اقتصادی موقوفات و مسائل قرآنی رتبه اول در سطح کشور را از آن خود کند. 

معاون اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی یکی از فعال‌ترین ستادهای کشوری در حوزه امور خیریه را مربوط به این استان دانست و تصریح کرد: این ستاد دارای کارگروه‌های مختلفی همچون کارگروه نهاد خانواده ، بهداشت و درمان ، مسکن، عمومی امور خیریه و اشتغال و کارآفرینی  فعال هستند که هرکدام متناسب با وظایف محوله اقداماتی را انجام می‌دهند. 

ایزدی با یادآوری اینکه گروه نهاد خانواده هم‌اکنون  حدود یک‌صد مربی را تربیت‌کرده که در مساجد مشهد مشغول کارآفرینی و نقش‌آفرینی هستند، گفت: ذیل  کارگروه اشتغال و کارآفرینی صندوق قرض‌الحسنه وقف ایجاد که با اعطای تسهیلات زمینه اشتغال را فراهم می‌کند. 

وی یکی از اقدامات کارگروه اشتغال و کارآفرینی را  ایجاد کارگاه تولیدی محصولات حجاب در مشهد خواند و ادامه داد: این کارگاه محصولات حجاب را به قیمت تعاونی عرضه می‌کند که مکاتباتی با دستگاه‌های اجرایی استان در این زمینه صورت گرفته و استقبال خوبی هم انجام‌شده است. 

انتهای خبر/

1403-10-17 14:29 شماره خبر : 10059

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!