رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-01-28 10:15 شماره خبر : 11073 https://sobhtoos.ir/short/Vd52m
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نیشابور خبر داد:

رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور گفت: پنج واحد قصابی در حاشیه این شهر به علت تخلفات بهداشتی متعدد به دستور مراجع قضائی توسط شبکه دامپزشکی پلمپ شدند.

علی سلیمانی در گفتگو با پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، ضمن تاکید بر برخورد قاطع با متخلفین امنیت غذایی و بهداشت عمومی و تشکر از دادستان محترم شهرستان نیشابور اظهار داشت: در راستای تامین بهداشت و سلامت غذای شهروندان پنج واحد قصابی در حاشیه شهر (جاده فیلخانه) که متصدیان آنان اقدام به تخلفات بهداشتی متعدد (به ویژه کشتار غیرمجاز دام در خارج از کشتارگاه ) می‌نمودند پس از معرفی به مراجع قضائی پلمپ شدند.
وی افزود: با توجه به شروع فصل گرما و فعالیت کنه‌ها که عامل اصلی بیماری تب خونریزی دهنده کریمه گنگو هستند به شهروندان توصیه می‌شود؛ برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری مهلک و خطرناک و دیگر بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، گوشت قرمز مورد نیاز خود را که مدت زمان پیش سرد را در کشتارگاه طی نموده از مراکز معتبر و مجاز تهیه و از خرید گوشت حاصل کشتار غیر مجاز جداً خودداری نمایند

سلیمانی گفت: همچنین، عدم رعایت زنجیره سرد و شرایط نگهداری مناسب گوشت می‌تواند زمینه رشد باکتری‌های بیماری‌زا مانند سالمونلا و ای‌کولای را فراهم کند که موجب مسمومیت غذایی و بیماری‌های گوارشی می‌شوند.
رئیس شبکه دامپزشکی نیشابور ادامه داد: افزون بر این، استفاده از مواد افزودنی غیرمجاز یا تغییر تاریخ مصرف محصولات می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر بیندازد.

سلیمانی با اشاره به اینکه برخی از قصابی‌های متخلف برای افزایش وزن گوشت از مواد غیربهداشتی استفاده می‌کنند که مصرف آن‌ها ممکن است باعث مشکلات جدی در سیستم گوارشی و حتی مسمومیت شود، بیان داشت: برخورد قاطع با این تخلفات نه‌تنها مانع شیوع بیماری‌های خطرناک می‌شود، بلکه اعتماد عمومی به سلامت و کیفیت مواد غذایی را نیز افزایش می‌دهد. رعایت اصول بهداشتی در تمام مراحل تولید و عرضه گوشت، یکی از کلیدی‌ترین عوامل در حفظ سلامت جامعه است.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:

آخرین اخبار