رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.

فرماندار جدید باخرز معارفه شد

محمدرضا رضایی با حکم استاندار خراسان رضوی، به عنوان فرماندار شهرستان باخرز منصوب شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، به نقل از خبرگزاری فارس ، محمدرضا رضایی با حکم غلامحسین مظفری، استاندار خرسان رضوی، به عنوان فرماندار شهرستان باخرز منصوب شد.

پیش از این، عباس حسن‌نژاد سلامی به مدت ۳ سال فرماندار باخرز بود که صبح امروز یکشنبه آیین تودیع و معارفه فرمانداران سابق و جدید این شهرستان با حضور معاون سیاسی استاندار خراسان رضوی برگزار شد.

معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری تایباد، سرپرست فرمانداری تایباد، معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری رشتخوار و بخشداری مرکزی گناباد از جمله سوابق کاری محمدرضا رضایی هستند.

فرماندار جدید باخرز متولد ۱۳۵۴ در شهرستان گناباد بوده و دانش‌آموخته رشته جامعه‌شناسی در مقطع کارشناسی ارشد است.

باخرز در سال ۱۳۸۹ از بخش به شهرستان ارتقا یافت و اکنون دارای دو بخش مرکزی و بالاولایت و ۵۳ روستا است.

انتهای خبر/

1403-09-18 10:30 شماره خبر : 9751

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!