درباره نویسنده
سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگی عمومی خراسان رضوی:
شهرستانهای خراسان رضوی دارای شناسنامه هویتی میشوند

سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگی عمومی خراسان رضوی گفت: تدوین شناسنامه هویتی شهرستانهای این استان از مهرماه امسال آغاز شده و تا پایان سال جاری این اقدام در چهار منطقه اجرا میشود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ به نقل از ایرنا؛ محمدرضا سنگسفیدی روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی تربتحیدریه افزود: فعالیتهای مربوط به شناسنامهدار شدن شهرستانهای خراسان رضوی از اردیبهشت ماه امسال در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی تصویب و پس از نشستهای کارشناسی متعدد در مهرماه امسال، شاخصهای تدوین این شناسنامه آماده شد.
وی ادامه داد: بر این اساس استان خراسان رضوی به هشت منطقه و در هر منطقه، یک شهرستان به عنوان محور تعیین شده است.
به گفته وی، نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه، کاشمر، تربت جام، درگز، قوچان و مشهد شهرستانهای محور در تدوین شناسنامه هویتی هستند و شهرهای مجاور به عنوان بخشی از این مناطق محسوب میشوند.
سرپرست دبیرخانه شورای فرهنگی عمومی خراسان با بیان اینکه همانطور که افراد دارای شناسنامه هستند، شهرستانها هم شناسنامهدار میشوند، افزود: معیارها و ویژگیهای کلی در این شناسنامه هویتی شامل میراث فرهنگی، شناسایی و معرفی جریانهای اثرگذار در شهرستان، معرفی افتخارهای خاص در طول تاریخ، بیان وقایع ملی و اسلامی و تاریخی، معرفی شهیدان شاخص شهر، هنرمندان شاخص و بزرگ و بیان افتخارات تمدنی و تاریخی شهر است.
سنگ سفیدی ادامه داد: امید است تمام فعالیتها و برنامههایی که در شهرستان شکل میگیرد، با این شناسنامه یکنواخت و همگامسازی شده و از موازیکاری جلوگیری شود.
فعالیتهای فرهنگی بایستی اثرگذار باشد
معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه هم در این نشست اظهار کرد: عرصه فرهنگی جزو زمینههایی است که بایستی با قدرت در آن فعالیت کرد و این اقدامات هم بایستی اثرگذار و اثربخش باشد.
علیاکبر کیپور افزود: در همین زمینه خط سیر تدوین شناسنامه هویتی در استان آغاز شده و شناسنامه هویتی تربت حیدریه هم در امتداد همین مسیر است تا برنامههای فرهنگی اثرگذار باشد.
وی ادامه داد: عامل اولیه در اینگونه مباحث همدلی و هماهنگی بوده که در شهرستان وجود دارد و دغدغه فرهنگی هم هست و حرکات خوبی در این زمینه انجام شده است.
فرماندار ویژه تربت حیدریه ابراز کرد: شناسنامه هویتی میتواند راهگشای برنامهها بوده و اثربخشی خود را نشان دهد.
امام جمعه شهرستان تربت حیدریه هم اظهار کرد: نکته مهمتر و ضروریتر از تدوین برنامه اجرای صحیح و درست کار است و چنانچه برنامه بر روی کاغذ و طرح خوب باشد، اما در مرحله اجرا به درستی اقدام نشود بیفایده است.
حجتالاسلام سید محمد معلمی افزود: نهادهای شهرستانی به عنوان متولیان تهیه و تدوین شناسنامهدار شدن شهرستانها باید دقت داشته باشند تا در بازه زمانی چهار ماهه آماده شود و به تصویب برسد.
انتهای خبر/
درباره نویسنده
نظرات:
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!
- وصیتنامه شهید ناصرالدین باغانی
- خواندن نماز لیله الدفن برای شهدای خدمت
- یوم السجاد قوچان، اثبات ارادت به یادگار کربلا
- دستگیری سلطان عینک خاورمیانه در طرقبه شاندیز
- برگزاری قرعهکشی مسکن ملی کاشمر در دهه فجر
- وصیتنامه شهید محمود کاوه
- «ویرانی» قطب صنعت چوب شمال شرق کشور است
- استخر دانشآموزی قوچان افتتاح میشود
- مهآبادی سرپرست فرمانداری تربتجام شد
- پس از نوریزاده چه کسی فرماندار سرخس میشود؟
آخرین اخبار
- پرداخت بیش از ۴۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی
- تثبیت آبرسانی به ۲۵ هزار مشترک آبفای خلیلآباد
- ترویج عفاف و حجاب با سیره اهلبیت (ع)
- ۱۸۰۰ استاد دانشگاه آزاد اسلامی بیانیهای صادر کردند
- برق قوچان با حمایت از بازار قطع میشود
- اتحاد ملت ایران با پیروی از مکتب عاشورا
- اخلاص شهید شهریاری در گفتار شهید عباسی
- آیه ۶۸ سوره مبارکه زخرف
- محرم امسال نمایانگر وحدت ملی بود
- نیشابور سهم بزرگی در شکلگیری انقلاب اسلامی داشته
- مشاهده بیشتر