رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی:

شهادت فرماندهان خللی در راه انقلاب ایجاد نمی‌کند

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به شهادت تعدادی از فرماندهان جمهوری اسلامی، گفت: ایمان به خدا، باور به قرآن و تجربه تاریخی انقلاب اسلامی، مسیر ملت ایران را روشن و هموار می‌سازد و دشمنان را ناکام می‌گذارد

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه حرم رضوی، با اشاره به شهادت جمعی از فرماندهان و دانشمندان کشور، این وقایع را تلخ اما بی‌تأثیر در مسیر انقلاب اسلامی دانست و تأکید کرد: ایمان به خدا، باور به قرآن و تجربه‌های تاریخی ملت ایران، راه را برای ما روشن کرده و دشمن را ناکام خواهد گذاشت.

وی با استناد به آیات قرآن کریم گفت: اگرچه از دست دادن عزیزانی که سرمایه‌های بزرگ نظام و انقلاب‌اند، برای مردم ما مصیبت‌بار و دردناک است، اما ما که ایمان به خدا داریم، می‌دانیم هیچ حادثه‌ای نمی‌تواند مسیر حرکت‌مان را متوقف کند. زیرا ما با اتکای به خدا پیش می‌رویم، در حالی که دشمن از این پشتوانه محروم است.

ایمان و تجربه تاریخی، چراغ راه ملت ایران

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی با یادآوری آموزه‌های قرآن و تاریخ اسلام، واقعه جنگ احزاب را نمونه‌ای از تهدید همه‌جانبه دشمن دانست و گفت: در آن زمان، تمام کفر و نفاق با هم متحد شدند تا پیامبر را از بین ببرند. اما مؤمنان با ایمان به وعده‌های الهی ایستادند و خداوند هم نصرت خود را نازل کرد. امروز نیز ملت ما در همان مسیر گام برمی‌دارد.

وی با اشاره به وقایع حساس سال ۱۳۶۰ از جمله انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی، شهادت رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر وقت و نیز سوءقصد به رهبر معظم انقلاب، گفت: دشمنان گمان کردند با این ضربات، نظام را ساقط می‌کنند، اما غافل بودند که خداوند با ماست. در همان زمان، شاهد بودیم چگونه جان رهبری حفظ شد و کشور مسیر خود را با قدرت ادامه داد.

علم‌الهدی به نقل از مقام معظم رهبری گفت: بعد از حادثه ترور، رهبر انقلاب به امام راحل عرض کردند که به‌نظر می‌رسد خدا از من کاری می‌خواهد؛ آن کار، اداره کشور طی دهه‌های بعد و رساندن آن به ساحلی امن بود.

امام جمعه مشهد با تأکید بر اینکه حضور و عنایت خداوند همیشگی است، گفت: همان خدایی که در گذشته پشتیبان ما بود، امروز نیز همراه ماست. شهادت دانشمندان هسته‌ای اگرچه ضایعه بزرگی است، اما نخبگان دیگر، آماده‌اند تا این مسیر علمی و افتخارآمیز را ادامه دهند.

وی با اشاره به شهادت اخیر برخی فرماندهان نظامی افزود: این فرماندهان فرزندان دفاع مقدس بودند و عمری در آرزوی شهادت زیستند. با رفتن آن‌ها چیزی از قدرت ما کاسته نمی‌شود، چرا که پشتوانه این نظام، مردم مؤمن و عنایت خداست.

پشتوانه اصلی نظام، مردم هستند

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی هشدار داد: تنها تهدید جدی برای جمهوری اسلامی، سستی حمایت مردمی است. اگر مردم از پشت انقلاب کنار بروند، این نظام آسیب می‌بیند. دشمن هم دقیقاً در پی همین هدف است: جدا کردن مردم، به‌ویژه نسل جوان، از دین و ارزش‌ها.

وی افزود: دشمن با ترویج بی‌حجابی، فساد و بی‌اخلاقی می‌خواهد ریشه‌های دینی جامعه را تضعیف کند. ما باید همان‌طور که با دشمن خارجی می‌جنگیم، با عوامل فرهنگی او نیز در داخل مبارزه کنیم.

مبارزه با فحشا، بخشی از نبرد با دشمن است

علم‌الهدی تأکید کرد: مبارزه با فحشا و منکرات، مقابله مستقیم با نقشه‌های آمریکا و اسرائیل است. اگر در این جبهه پیروز شویم، انقلاب از گزند دشمن در امان خواهد بود.

وی همچنین گفت: شهدا ضرر نکردند؛ آنان به مقامات والای الهی رسیدند، اما ما که مانده‌ایم باید استوارتر از گذشته مسیر مقاومت را ادامه دهیم. هر قدمی که در این راه برداشته می‌شود، اقتدار اسلام و انقلاب را افزایش می‌دهد.

 انتهای خبر/

1404-03-23 14:35 شماره خبر : 11796

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!