رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
رئیس اداره میراث فرهنگی نیشابور:

سند ۴.۵ هکتاری کهندژ ساسانی نیشابور صادر شد

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیشابور از صدور سند مالکیت چهار و نیم هکتاری محوطه تاریخی کهندژ ساسانی (تپه طرب آباد) به نام وزارت میراث فرهنگی خبر داد و گفت: این مهم در راستای تسهیل حفاظت و توسعه این اثر ملی است.

حسن گیاهی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ با اشاره به تلاش مستمر و پیگیری بیش از هشت ماهه و همکاری نزدیک اداره ثبت اسناد و املاک، اظهار داشت: این سند به نام وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صادر شده است.

وی افزود: صدور این سند در راستای حفاظت بهتر و پایدارتر از محوطه تاریخی و همچنین فراهم‌کردن شرایط مناسب برای انجام اقدامات موثر و مفید در سایت موزه باستان‌شناسی مذکور صورت گرفته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری نیشابور با تأکید بر اهمیت محوطه آلب ارسلان، گفت: این مکان از مهم‌ترین محوطه‌های باستانی کشور به شمار می‌رود که بخشی از تاریخ دوره ساسانیان و کهن‌شهر نیشابور را در خود جای داده است و دارای ارزش بسیار بالایی است.

وی همچنین یادآور شد: کهندژ آلب ارسلان در شرق شهر نیشابور، در مجاورت روستای فیلمخانه واقع شده و از سال ۱۳۱۳ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است.

 گیاهی ابراز امیدواری کرد: با صدور این سند مالکیت، اداره میراث فرهنگی بتواند برنامه‌های حفاظتی، پژوهشی و توسعه‌ای را در این محوطه تاریخی بهبود ببخشد و با رویکردی سازنده، به توسعه روستاهای منطقه نیز کمک کند.

وی بیان داشت: این اقدام مهم، گامی موثر در حفاظت از میراث فرهنگی ارزشمند نیشابور و تسهیل مدیریت و بهره‌برداری پایدار از این محوطه باستانی محسوب می‌شود.

انتهای خبر/

1404-06-27 23:35 شماره خبر : 12859

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!