رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه نیشابور تاکید کرد:

دفاع مقدس مظهر وحدت و مقاومت ملت ایران

امام جمعه نیشابور دفاع ملت ایران را در هشت سال جنگ تحمیلی، نماد وحدت، ایثار و مقاومت عنوان کرد.

حجت‌الاسلام سید قاسم یعقوبی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته با گرامی‌داشت یاد و خاطره دفاع مقدس و هشت سال مقاومت ملت ایران در برابر حمله ناجوانمردانه رژیم صدام و استکبار جهانی، اظهار کرد: ملت ایران با لبیک به فرمان امام خمینی (ره) و تبعیت از رهبری معظم انقلاب از اقصی نقاط کشور به صحنه جهاد آمدند و با جانفشانی‌های خود عزت، استقلال و امنیت کشور را حفظ کردند.

وی با تأکید بر اینکه دفاع مقدس نمادی از وحدت ملی و غیرت اسلامی است، افزود: این روحیه ایثار و مقاومت نه تنها در ایران بلکه در کل جهان اسلام پیام‌آور بیداری و مقاومت در برابر ظلم و استکبار شده است.

امام جمعه نیشابور سپس به تحولات مهم منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: امروز شاهدیم که رژیم صهیونیستی با حمایت کامل آمریکا حتی در کشورهای منطقه‌ای مانند قطر دست به عملیات نظامی زده و این نشان‌دهنده نقض آشکار حاکمیت و امنیت کشورهای اسلامی است. حضور پایگاه‌های نظامی آمریکا در قطر و حمایت از اسرائیل، نه برای دفاع از مردم قطر بلکه برای تامین منافع صهیونیست‌ها است.

وی افزود: رژیم صهیونیستی با حمله به قطر حتی با وجود حضور پدافندهای آمریکایی، بدون دغدغه به اهداف خود دست یافته است. این موضوع نشان می‌دهد که دلارهای خرج‌شده توسط قطر و حمایت‌های ظاهری برخی کشورها هیچ تضمینی برای امنیت آن‌ها نیست.

خطیب جمعه نیشابور نیز با اشاره به مسئله فلسطین گفت: ما بارها اعلام کرده‌ایم که راه حل مسئله فلسطین بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمین مادری‌شان و برگزاری رفراندوم آزاد تحت نظارت سازمان ملل است؛ نه طرح‌های دو دولتی که تنها بهانه‌ای برای تثبیت اشغالگری اسرائیل است.

یعقوبی خاطرنشان کرد: اسرائیل غده سرطانی منطقه است که همچنان با حمایت آمریکا و برخی دولت‌های غربی و خیانت برخی دولت‌های عربی به جنایات خود ادامه می‌دهد. اما خوشبختانه بیداری امت اسلامی و مقاومت فلسطینیان باعث شده است تا مقاومت در منطقه روز به روز قوی‌تر شود و اسرائیل را به چالش بکشد.

امام جمعه نیشابور ادامه داد: دشمنان اسلام و مسلمین بدانند که ملت ایران با رهبری حکیمانه رهبر معظم انقلاب و با اتکا به ارزش‌های اسلامی و انقلابی خود، همواره آماده دفاع از مظلومان جهان به ویژه مردم فلسطین است.


انتهای خبر/

1404-06-28 13:14 شماره خبر : 12860

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!