رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
فرمانده سپاه ناحیه تربت‌حیدریه:

جوانان افسران جنگ شناختی و رسانه‌ای هستند

فرمانده سپاه ناحیه تربت‌حیدریه گفت: امروز نبرد در جنگ نظامی و سخت به جنگ شناختی، ادراکی و رسانه‌ای تغییر پیداکرده و جوانان افسران این جنگ نرم هستند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ علی یعقوبیان صبح امروز در یادواره ۱۹ شهید دانش‌آموزی جلگه رخ تربت‌حیدریه اظهار داشت: امروز اگر می‌بینیم عده‌ای در جبهه مقاومت زیر پرچم تفکر بسیج در برابر استکبار ایستاده‌اند و یک‌قدم از آرمان‌ها و ایدئولوژی خود عقب‌نشینی نمی‌کنند، به خاطر روحیه مقاومت برگرفته از مکتب امام است.

وی تصریح کرد: بسیج در تمام بحران‌ها اعم از فتنه‌ها، جنگ، تحریم‌ها و تهدیدات از انقلاب محافظت کرده و اگر هرکدام از این توطئه‌ها در کشور دیگری رخ می‌داد، وضعیت آن کشور تغییر پیدا می‌کرد، اما تفکر بسیج و مکتب امام، ما را پیروز میدان کرده است.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج تربت‌حیدریه افزود: ادامه عداوت‌ها به مکتب امامین انقلاب به خاطر تفکر بسیجی است که دست استکبار و استعمار را از چپاول ایران کوتاه کرده است. درعین‌حال مکتب بسیج امروز جهانی شده و این‌یکی از اصلی‌ترین دلایل دشمنی‌ها علیه این ملت است.

وی با اشاره به اینکه امروز در خارج از مرزها عده‌ای در برابر استکبار ایستاده‌اند و این برگرفته از تفکر بسیج است، گفت: ماهیت تفکر بسیج با نظام سلطه تقابل دارد، چرا که این تفکر باعث شده هر توطئه‌ای که برعلیه انقلاب و نظام پیاده شود، خنثی کند.

یعقوبیان اضافه کرد: ولایتمداری از دیگر شاخصه‌های بسیج است که این مهم هم از مکتب حضرت صدیقه طاهره سلام‌الله علیها است که برای ولایت جان داد.

وی بیان کرد: شهدا در جنگ سخت تحمیلی به وظیفه خود عمل کردند و یک وجب از خاک کشور را به بیگانه ندادند. درعین‌حال امروز صحنه نبرد به جنگ ادراکی، شناختی و رسانه‌ای تغییر کرده و بهترین افسرانی که در این جنگ می‌توانند در برابر دشمن بایستند، جوانان هستند.

انتهای خبر/

1403-09-06 11:43 شماره خبر : 9614

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!