رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-01-28 14:00 شماره خبر : 11076 https://sobhtoos.ir/short/V9o6l
مدیر بسیج جامعه زنان سبزوار ابراز کرد:

مدیر بسیج جامعه زنان سبزوار گفت: این نهاد در راستای تقویت و تحکیم بنیان خانواده و به دنبال ابلاغ فرمان اطلاعیه بسیج از سوی مقام معظم رهبری، اقدام به برنامه‌ریزی و اجرای مجموعه‌ای از فعالیت‌ها و طرح‌های متنوع نموده‌ است.

مریم آورند در گفتگو با خبرنگار سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس» در رابطه با برنامه‌های اجرایی جهت تحکیم بنیان خانواده اظهار کرد: برنامه‌ها در قالب تشکیل «قرارگاه زن و خانواده»با مشارکت معاونت و سازمان‌های قشری برگزار شد تا از ظرفیت‌های موجود بهره‌برداری شود، در این قرارگاه، پنج کارگروه تخصصی تحت عناوین جوانی جمعیت، عفاف و حجاب، کارآفرینی، هویت الگوی سوم زنان مسلمان و نسل مهدوی تشکیل گردید.

وی افزود: در سال ۱۴۰۳، این قرارگاه اهداف عملیاتی را طرح‌ریزی کرد که شامل ۵ هدف، ۲۵ برنامه و ۳۸۵ اقدام مختلف می‌شود، اصلی‌ترین هدف این برنامه‌ها، نهادی‌سازی گفتمان ولایت و تقویت هویت اسلامی زن مسلمان بر مبنای «الگوی سوم زن»است که نه شرقی و نه غربی می‌باشد.

  
مدیر بسیج جامعه زنان سبزوار بیان کرد: برگزاری رویداد فرهنگی هنری «بشرا»‌ که شامل برنامه‌های هنری متنوعی چون شعر، پوستر، پادکست، خوشنویسی و نقاشی با موضوع کرامت و هویت ملی و مذهبی دختران بود.

آورند خاطرنشان کرد: برگزاری دوره تربیت کارشناسان متخصص در زمینه مطالعات زنان و خانواده، از میان ۱۵۰ نفر شناسایی شده، ۹۱ نفر موفق به دریافت گواهینامه‌های معتبر شدند، و در برگزاری مسابقات کتاب‌خوانی در سطح شهرستان با هدف ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در زمینه‌های مرتبط با زنان و خانواده برگزار شد.

وی در رابطه با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و کافه گفتگوگفت: این کارگاه‌ها برای ترویج هویت سوم زنان مسلمان با همکاری اداره آموزش و پرورش برگزار شد و ۶هزار نفر در آن‌ها شرکت کردند، بسیج جامعه زنان شهرستان سبزوار با این اقدامات، به دنبال ایجاد فضایی پویا و مؤثر در راستای تقویت بنیان خانواده و ترویج ارزش‌های اسلامی در جامعه است.

اجرای نمایشنامه آسیب‌های پوششی

مدیر بسیج جامعه زنان ادامه داد: بسیجیان شهرستان سبزوار نمایشنامه‌ای با محوریت آسیب‌های بدپوششی را در ۲۶ مدرسه و هفت پایگاه اجرا کردند، این برنامه با هدف آگاهی بخشی به نسل جوان و نوجوان در خصوص مضرات بدپوششی و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب طراحی شده بود، همچنین، ترویج این فرهنگ با برگزاری برنامه‌های چهره به چهره در محافل، خانه‌‌ها و پارک‌ها صورت گرفت.


آورند در راستای تربیت نسل مهدوی اشاره کرد: ایجاد پنج مهد قرآنی و ۱۰ مکتب‌خانه قرآنی توسط بسیجیان شهرستان صورت گرفت، علاوه بر این، ۲۳ حلقه نونهال ایجاد و طرح «ترنم بهشتی» با هدف شناسایی و توانمندسازی مادران دارای کودک زیر ۶ سال به اجرا درآمد، این طرح شامل برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌هایی برای توانمندسازی مادران و تربیت مربیان تخصصی برای مهدکودک‌ها بود.

فرهنگ‌سازی جهت فرزندآوری و ازدواج آسان

وی تأکید کرد: از دیگر اهداف این برنامه‌ها، فرهنگ‌سازی و ترویج فرزندآوری و ازدواج آسان بود، بسیجیان با برگزاری برنامه‌ها و اقناع سازی چهره به چهره، حدود ۶۰۰ نفر از مادران را به فرزندآوری تشویق کردند، همچنین، تولید محتوای مرتبط در فضای مجازی و برگزاری کافه‌های گفتگو و کارگاه‌ها برای ۵۰۰ نفر، به ترویج ازدواج آگاهانه و به‌هنگام کمک کرد.


آورند در پایان با اشاره به زمینه مهارت کارآفرینی تأکید کرد:  مراکز فدک در محدوده‌های استحفاظی شهرستان راه‌اندازی شد، شناسایی مشاغل خرد و سازماندهی تولیدکنندگان به عنوان بخشی از این تلاش‌ها صورت گرفت، برگزاری کارگاه‌های آموزشی اصلاح الگوی مصرف برای ۲هزار نفر، مشاوره کسب و کار به ۷ نفر از بانوان و ایجاد مشاغل خانگی برای ۹۰ نفر از بانوان شهرستان، از دیگر اقدامات انجام شده بود.
انتهای خبر/

 

اخبار مرتبط:
نظرات:

آخرین اخبار