رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
1404-01-20 13:28 شماره خبر : 11003 https://sobhtoos.ir/short/46oA8
معاون استاندار و فرماندار نیشابور خبر داد:

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور گفت: در نوروز سال جاری بیش از ۴۰۰ مسافر از اماکن تاریخی و گردشگری این شهرستان بازدید کرده‌اند‌.

به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ مهدی دونده در نخستین جلسه شورای اداری نیشابور و جلسه ایثار و شهادت با اشاره به تقارن زمانی جلسه با سال‌روز شهادت سید مرتضی آوینی، از تلاش‌های فرهنگی و مستندسازی‌هایی که در راستای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت انجام شده قدردانی کرد. 
وی از تدوین دانشنامه دفاع مقدس نیشابور با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و اساتید دانشگاه در این زمینه به عنوان یک افتخار علمی و فرهنگی برای شهرستان یاد کرد.

دونده با تأکید بر نقش پررنگ نیشابور در حوزه ایثار و شهادت افزود: تعداد شهدای شهرستان ما بیش از دو هزار و ۵۳۶ نفر است و خانواده‌های ایثارگر نیشابور از ۱۲ استان کشور هستند که این نشان از ولایت‌مداری مردم این دیار دارد.

فرماندار نیشابور در بخش دیگری از سخنانش ضمن قدردانی از عملکرد ستاد خدمات سفر شهرستان، از ثبت ورود ۴۰۰ هزار نفر گردشگر و زائر در ایام نوروز خبر داد و گفت: این ستاد از ۲۳ اسفند تا ۱۷ فروردین با مشارکت دستگاه‌هایی نظیر هلال احمر، راهداری، علوم پزشکی، شهرداری، نیروی انتظامی، آموزش‌وپرورش، هیئت‌های مذهبی، میراث فرهنگی و دیگر نهادها فعالیت مؤثری داشت.
 وی با اشاره به آمار اقامت در مراکز رسمی، آموزش‌وپرورش و اسکان اضطراری، مجموع کل اقامت‌ها را  شش هزار و ۵۶۸ نفر اعلام کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور از بازدید ۵۶ هزار نفر از آرامگاه خیام، ۳۵ هزار نفر از آرامگاه عطار و کمال‌الملک، ۲۵ هزار نفر از شادیاخ و ۳۲۰ هزار بازدید از اماکن مذهبی و بقاع متبرکه این شهرستان خبر داد و افزود: این آمار نشان از ظرفیت بالای گردشگری نیشابور دارد که باید به آن توجه ویژه‌ای شود.

دونده همچنین با ارائه آماری از خدمات اورژانسی، به فعالیت ۲۱ پایگاه جاده‌ای، ۱۰ پایگاه شهری و یک پایگاه هوایی اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال ۴۴۷ نفر به بیمارستان منتقل شدند که خوشبختانه ۲۳ نفر به صورت سرپایی درمان شدند.

فرماندار نیشابور با تأکید بر شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید» گفت: از سال گذشته ستاد جذب و تسهیل سرمایه‌گذاری در شهرستان راه‌اندازی شده و ساختمان قدیم فرمانداری به این منظور اختصاص یافته است.

دونده پروژه فولاد سپهر خیام را یکی از اقدامات شاخص دانست که با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیر صمت و استاندار خراسان رضوی به بهره‌برداری رسید. همچنین از کلنگ‌زنی بزرگ‌ترین گلخانه شیشه‌ای هیدروپونیک در مساحتی بالغ بر ۱۲۰ هکتار، کارخانه آهک نیشابور و اجرای نهضت ملی مسکن با احداث چهار هزار و ۶۶۸ واحد به عنوان پروژه‌های مهم اقتصادی شهرستان یاد کرد.

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان نیشابور افزود: برخی با دیده کم‌لطفی می‌گویند هیچ اقدام اقتصادی نشده، اما بررسی دقیق وقایع سال ۱۴۰۳ و عملکرد دستگاه‌ها، خلاف این ادعا را ثابت می‌کند.

دونده همچنین از پیگیری مصوبات کمیسیون‌های صنایع و عمران مجلس که با دعوت نمایندگان شهرستان به نیشابور سفر کردند، خبر داد و گفت: نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری تنها یک شعار نیست؛ بلکه باید برای رفع موانع تولید و تسهیل سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی دقیق صورت گیرد.

فرماندار نیشابور در پایان خواستار فعال‌سازی داشبورد مدیریتی شهرستان برای پایش مستمر داده‌های عملکردی و رفع کاستی‌ها شد و از برنامه‌ریزی ویژه برای بزرگداشت روز عطار، خیام و سالروز ورود امام رضا (ع) به نیشابور خبر داد.
انتهای خبر/

اخبار مرتبط:
نظرات:
آخرین اخبار