رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
یادداشت؛

ایران محور مقاومت جهانی

نقش‌آفرینی مؤثر مردم و رهبری حکیمانه ولی‌فقیه، ایران را به محور اتحاد ملت‌های مظلوم و آزادی‌خواه تبدیل کرده است؛ محوری که با تکیه بر توان نظامی و بصیرت سیاسی، نویدبخش آینده‌ای روشن برای جهان اسلام است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»، امیر فریدنیا، کنشگر سیاسی اجتماعی در یادداشتی نوشت:

رژیم صیهونی از ابتدای قرن نوزدهم و در کنگره بال در سال 1987 چهره نژادپرستی و ضدمسیحیت و اسلام را به نمایش گذاشت و هدف‌گذاری خود را برای از بین بردن مسلمانان در سراسر جهان؛ ایجاد اختلاف، واگرایی و تشدید تعصبات مذهبی بنا گذاشت. 

او در گذشته با تحلیل‌های نظامی و سیاسی خود به خوبی دریافت که سازمان‌ها و جنبش‌های مقاومت در سراسر جهان اسلام دارای توان و روحیه نظامی و مقابله بسیار قوی و فراگیر بوده و امکان جنگ نظامی به صورت طولانی و مستمر وجود ندارد و از طرفی جنگ نرم می‌تواند کم هزینه‌تر برای رژیم باشد. لکن تحلیلگران رژیم غاصب صهیونیستی بدین نتیجه رسیدند که برای مقابله می‌بایست به سمت تهدیدات نرم‌افزاری و جنگ روانی و تطمیع و تهدید عناصر خودفروخته در کشورهای جهان اسلام بروند و برای راهبری این موضوع تشکیلات فراماسونری را تأسیس و لژهایی در سراسر جهان شکل دادند تا فرهنگ و سیاست صهیونیست را تسری و تثبیت و از طرفی بذر اختلاف را در سراسر جهان اسلام بپاشند. 

این در حالی است که درایت بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران حضرت امام راحل و دوراندیشی مقام معظم رهبری حفظ‌الله تعالی با تشکیل جنبش‌ها و جمعیت‌های ضداستعماری و ضداستکباری به بیداری اسلامی در سطح جهان اسلام پرداخته و چهره واقعی استکبار و ضداسلام صهیونیست را نمایان ساخته و تمام آزادی‌خواهان و مستضعفان را بیدار و آگاه و انسجام بین آن‌ها را برای مقابله با دشمن اسلام و مسلمانان فراهم نمود. 

این بیداری اسلامی در اکثر جهان اسلام شامل تونس، عراق، سوریه، مصر، یمن، لیبی، بحرین و... شکل گرفت و در حملات 7 اکتبر شاهد شکست جدی هیمنه پوشالی این رژیم غاصب و تقابل جنبش‌های اسلامی با اسرائیل جنایتکار با روحیه شهادت‌طلبی و شجاعت جوانان مسلمان بودیم. در حال حاضر حدود 400 تشکل مردم نهاد در سراسر جهان در حوزه مقاومت شکل گرفته و فعالیت‌های تبیینی و تبلیغی در خصوص فضای استعماری و ضدحقوق بشری آمریکا و ایادی او را در دستور کار خود دارند. 

بحمدالله در کشور جمهوری اسلامی ایران دولت و اکثر احزاب و تشکل‌های سیاسی اجتماعی و...، موافق سیاست‌ها و تصمیمات رهبری معظم انقلاب در راستای حمایت از فلسطین و مقابله با تفکرات استعماری و استکباری بوده و اسرائیل خونخوار را مانع پیشرفت جهان اسلام و ظهور منجی عالم بشریت می‌دانند و مردم نیز با بصریت و آگاهی دینی و سیاسی خود همراه و پشت سر ولی امر مسلمین بوده و با بازیگران داخلی و خارجی حامی صهیونیسم به صورت جهادی و انقلابی مقابله و مبارزه خواهند کرد. 

در روز عید سعید غدیرخم سال 1446ق شاهد ترور بزدلانه کودکان و زنان بی‌گناه، فرماندهان ارشد نظامی و برخی از چهره‌های علمی و دانشمندان ایران توسط رژیم کودک‌کش اسرائیل و عناصر وابسته داخلی به این رژیم جعلی در کشور بودیم. دشمن احساس می‌کرد با این سرعت عمل در ترور و بمباران، رهبری و سیستم دفاعی کشور را غافلگیر و فلج خواهد کرد، اما آینده‌نگری مقام معظم رهبری در دشمن‌شناسی و کار تشکیلاتی نظامی در جمهوری اسلامی ایران، توانست کمتر از 12 ساعت اولین ضربه سخت و تقابل جدی را به پیکره بی‌جان اسرائیل وارد کند. این امر نشان از انسجام و همبستگی در بین مردم کشور ایران و روحیه انتقام از مستکبر و عدالت‌طلبی بوده تا همیشه چراغ مسیر ایستادگی در مقابله با ظلم و کمک به مظلوم را روشن نگه دارند. 

جهان اسلام باید بداند که رژیم غاصب اسرائیل فقط ایران که در حال حاضر محور مقاومت اسلامی بوده را هدف قرار نخواهد داد؛ بلکه رویکرد سلطه‌طلبی او سرکوب و از بین بردن تمام کشورهای اسلامی بوده و از نسل‌کشی و کشتن مردم بی‌دفاع و مظلوم هیچ ابایی ندارد. آنگاه که وحدت بین جهان اسلام حاکم شود و در مقابله با دشمن هم‌صدا باشیم هیچ‌گاه شاهد نفوذ بیگانه و دشمن نخواهیم بود. 

ایران اسلامی با همت دلاور مردان صنعت نظامی، موشکی و تدافعی با کمک و همراهی مردم همیشه در صحنه و شهیدپرور تاکنون توانسته تقابل غیرقابل تصور و حیرت‌انگیزی در مقابل ائتلاف آمریکایی اروپایی و اسرائیلی نشان بدهد و برابر وعده الهی و دستور مقام معظم رهبری تا از بین بردن این جرثومه فساد این حملات و موشک‌باران ادامه خواهد داشت.  

توان نظامی ایران در زمین، دریا و آسمان بر هیچ‌یک از قدرت‌های جهان پوشیده نیست و کشورهای حاشیه خلیج فارس به خوبی می‌دانند که اگر جنگ به خارج از مرزهای ایران کشیده شود تمام منافع خود و کشورهایی که مستعمره آن‌ها در ظاهر و باطن هستند متأثر خواهد شد. لذا فشار مضاعفی بر آمریکا و متحدانش برای پایان این جنگ آورده که رژیم جعلی اسرائیل علاوه بر فشار وارده از طریق حملات ترکیبی موشکی و پهپادی ایران، فشارهای روانی جهان و داخل را تحمل کرده که به یاری خداوند قادر و متعال به زودی از درون فروپاشی برای این رژیم جنایتکار اتفاق افتاده و زمین غصبی مسلمانان را به خودشان پس خواهند داد به اذن الله.

 بصیرت مردم و دشمن‌شناسی و گوش ندادن به شایعات دشمن و همراهی با دستورات مقام معظم رهبری و فرماندهان جنگ در ایران در راستای شناسایی عناصر معاند داخلی و عدم ترویج و تحلیل مطالبی خلاف و بی‌اساس که روحیه مردم را به مخاطره می‌اندازد، در فضای حقیقی و مجازی لازم و ضروری است. همچنین پشتیبانی به موقع و جدی دولتمردان از سپاه اسلام و تأمین مایحتاج و نیازهای مردم با تغییر اولویت‌های اجرایی در این برهه حساس مورد انتظار بوده و از طرفی از اظهارنظرهای غیرمسئولانه و برخلاف سیاست‌های کلان نظام و مقام معظم رهبری خودداری نمایند. 

امیدواریم با دعای مردم متدین و انقلابی و راهبری مقام معظم رهبری در ظل عنایت ولی عصر ارواحنا له الفداء جبهه اسلام بر کفر پیروز و دل مظلومان جهان و مردم بی‌دفاع و زجر دیده فلسطین و غزه شاد و مقدمه ظهور منجی عالم بشریت فراهم گردد، ان‌شاءالله.

انتهای خبر/

1404-03-26 16:05 شماره خبر : 11832

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!