رسول اکرم (ص‌): حق را بگو و در راه خدا از ملامت هیچ ملامت گری نهراس.
امام جمعه نیشابور:

ایران در تاریخ هرگز این‌قدر قدرتمند نبوده است

امام جمعه نیشابور با تأکید بر اقتدار بی‌سابقه ایران در حوزه‌های مختلف، گفت: امروز جمهوری اسلامی در اوج قدرت تاریخی خود ایستاده و دشمنان تاب دیدن این پیشرفت را ندارند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «صبح توس»؛ حجت‌الاسلام سیدقاسم یعقوبی، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه که در دانشگاه آزاد اسلامی نیشابور برگزار شد، با اشاره به تحولات منطقه و اظهارات ضد ایرانی مقامات آمریکایی، به‌ویژه سخنان دونالد ترامپ در عربستان، اظهار داشت: حضور شیطان بزرگ، آمریکا، در منطقه نه‌تنها برای دنیای اسلام، بلکه به‌ویژه برای ملت بزرگ و مقتدر ایران تهدیدی استراتژیک است که باید با هوشیاری و مقاومت در برابر آن ایستادگی کرد.

وی با یادآوری نقش مهم انقلاب اسلامی در بیداری ملت‌های مسلمان و ناکام گذاشتن پروژه‌های استکباری در منطقه افزود: ملت ایران طی چهار دهه گذشته با هدایت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری، الگویی برای ملت‌های مظلوم منطقه شده و دشمنان به‌ویژه آمریکا و رژیم صهیونیستی تلاش دارند با تکرار دروغ، تحریف و شایعه، این حقیقت را وارونه جلوه دهند.

امام جمعه نیشابور با اشاره به سفر رئیس‌جمهور پیشین آمریکا به عربستان و ادعاهای او علیه جمهوری اسلامی ایران گفت: ترامپ در خاک عربستان، سرزمین سلاطینی که خودشان حامی تروریسم‌اند، ایران را عامل نابسامانی و ناامنی در منطقه معرفی کرد. این در حالی است که ایران، افغانستان، عراق، سوریه، لبنان، غزه و یمن را نه ویران کرده، بلکه در همه این کشورها نقش مهمی در مقابله با تروریسم و کمک به ملت‌ها ایفا کرده است.

یعقوبی با بیان اینکه ترامپ حتی جسارت کرده و نام «خلیج فارس» را تحریف کرده، گفت: او با وقاحت و بی‌شرمی، دروغ‌های متعددی درباره ایران بیان کرد؛ حال آنکه همین آمریکا بود که صدام را علیه ما تحریک و تجهیز کرد، مردم افغانستان را در بمباران‌ها نابود کرد، بیش از یک میلیون نفر را در عراق به خاک و خون کشید و میلیاردها دلار سلاح به کشورهای عربی فروخت تا منطقه را به آتش بکشد.

وی ادامه داد: این در حالی است که جمهوری اسلامی ایران، برخلاف ادعاهای بی‌اساس غرب، در تمامی این بحران‌ها نقش سازنده ایفا کرده است.

خطیب جمعه نیشابور با بیان اینکه ما فراموش نمی‌کنیم که چه کسی داعش را در عراق و سوریه متوقف کرد، گفت: این سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که با ایثار و رشادت، امنیت منطقه را تثبیت کرد و خون خود را در راه حفظ امت اسلامی فدا کرد.

وی تأکید کرد: تاریخ، این دروغ‌پردازی‌ها و خیانت‌ها را فراموش نخواهد کرد، و رسانه‌ها نیز نباید اجازه دهند که حقیقت به دست تحریف‌گران از بین برود. آمریکا باید پاسخگوی فجایعی باشد که با مداخلات خود در منطقه ایجاد کرده است.

امام جمعه نیشابور همچنین به وضعیت داخلی کشور اشاره کرد و گفت: در طول تاریخ ایران، هرگز به اندازه امروز شاهد این میزان از رشد علمی، فرهنگی، قدرت نظامی، انسجام قومی و وحدت ملی نبوده‌ایم. این‌ها دستاوردهایی است که حاصل مجاهدت مردم و جوانان این مرز و بوم است و دشمن نمی‌تواند آن را انکار کند.

یعقوبی خطاب به کشورهای منطقه گفت: جا دارد که ملت‌های مسلمان و آزادگان جهان فریاد بزنند علیه سلاطینی که با تکیه بر آمریکا، ثروت ملت‌ها را خرج جنگ و خونریزی می‌کنند. این کشورها به جای فریب‌خوردن از قدرت‌های پوشالی، باید به ملت ایران نگاه کنند که چگونه در اوج تحریم و فشار، به پیشرفت دست یافته است.

 

انتهای خبر/

1404-02-26 14:30 شماره خبر : 11389

درباره نویسنده

اخبار مرتبط:
نظرات:
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!

آخرین اخبار