شماره : 850
8 / 1 / 1402 - 10:18

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار ؛

توزیع۶ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان سبزوار

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سبزوار گفت: همزمان با ماه مبارک رمضان ۶هزار بسته معیشتی در بین نیازمندان سبزواری توزیع خواهدشد. ؛

هادی موحد‌نیا در گفتگو با صبح توس با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و تبریک سال جدید، اظهار کرد: به‌مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان در اولین مرحله در سال جدید، ۶ هزار بسته معیشتی بین نیازمندان این شهرستان توزیع خواهد شد.

وی با بیان اینکه ارزش ریالی این بسته‌های معیشتی بیش از ۶میلیارد تومان است تصریح کرد: این بسته‌ها با همت بیش از ۲۰ پایگاه‌و گروه‌های جهادی بسیج سازندگی تهیه ودر بین جامعه هدف توزیع خواهد شد.

موحدنیا در ادامه با اشاره به اینکه اقلام موجود در این بسته ها شامل ارزاق اولیه وضروری است تاکید کرد : ارزش هر کدام از این بسته‌ها بیش از یک میلیون تومان است.

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه سبزوار با بیان اینکه این حرکت مستمر توسط بسیج سازندگی به اجرا در خواهد آمد تاکید کرد: مراحل بعدی جمع آوری وتوزیع کمک های معیشتی در دستور کار است.

ثبت شده در سایت صبح توس طی شماره 850 توسط مرتضی بیدخوری و در روز سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 10:18:50
© Copyright 2023 https://sobhtoos.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 846
7 / 1 / 1402 - 17:43

معاون استاندار و فرماندار تربت حیدریه: ؛

مهار تورم با رشد تولید محقق می‌شود/مدیر تراز انقلاب اسلامی باید تکلیف‌مدار باشد

معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه با بیان‌اینکه رشد تولید باعث مهار تورم و کوتاه کردن دست سوداگران اقتصادی می‌شود، گفت: مبنای تورم رشد تولید است و تولید بالا، فراوانی عرضه را به‌همراه دارد و تورم را کاهش می‌دهد.؛

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری صبح توس؛ علی‌اکبر کی‌پور عصر امروز در نخستین جلسه شورای اداری سال جدید شهرستان تربت حیدریه اظهار داشت: مبنای تورم رشد تولید است و وقتی تولید بالا برود تورم شکسته و میزان عرضه بالا می‌رود و عامل سوداگران اقتصادی که از آن به‌عنوان اهرم استفاده می‌کنند گرفته خواهد شد.

وی خطاب به مدیران دستگاههای اجرایی گفت: اگر در چارچوب اداری کار کنیم وظیفه خود را انجام دادیم اما چنانچه در حوزه بخش‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های اداری مسلط باشیم می‌توانیم خدمت بهتری به مردم ارائه کنیم، لذا مدیر تراز انقلاب اسلامی باید تکلیف مدارباشد چراکه بار معنوی تکلیف بالاتر از وظیفه است.

کی‌پور یکی از ضروریات امروز جامعه را تبیین دستاوردها عنوان کرد و افزود: عدم تبیین باعث می‌شود جبهه‌ای که علیه انقلاب و نظام بصورت شبانه‌روزی کار می‌کند اذهان مردم را مشغول و ضعف‌ها را بزرگنمایی کند.

فرماندار تربت حیدریه تصریح کرد: در طول یکسال گذشته جنگ تن به تن با نظام سلطه در همه عرصه‌ها تمام عیار بود که با پیروزی پشت سر گذاشتیم اما این جنگ همچنان ادامه دارد و نباید از فتنه‌‌های آینده غفلت کرد لذا دولت با تمام مشکلات، دستاوردهای بزرگی داشته و با توجه با اینکه محور این جنگ اقتصاد است حل آن زمان بر است.

فرماندار تربت حیدریه بیان داشت: باید برای به ثمر رسیدن اهداف نظام تمام تلاش خود را بکار ببریم و آنچه که به‌عنوان دستاورد داریم برای مردم تبیین کنیم.

کی‌پور ادامه داد: امروز کسانی که اغتشاشات ایران را رهبری می‌کردند خودشان در گردابی قرار گرفتند و آن روزی که امام راحل فرمودند آمریکا هم فرو خواهد پاشید اکنون این روزها فرارسیده و شاهدیم که بنیان‌های اقتصادی جامعه آمریکا در حال فروپاشی است.

امام جمعه تربت حیدریه در این جلسه اظهار داشت: مدیران دستگاههای اجرایی از فعالیت‌های خود گزارش ارایه دهند و این یکی از راههای امیدآفرینی درون جامعه است، لذا اقدامات خود را برای ارایه در تریبون نماز جمعه به دفتر امامت جمعه ارسال کنند.

حجت الاسلام سید محمد معلمی همچنین از مدیران خواست: مشکلات خود را نیز اشاره کنند که این مشکلات ریشه در زیرساخت ها و یا اعتبارات و پیگیری‌ها است و اگر لازم می‌دانید امام جمعه در سطح استانی و یا ملی ورود پیدا کند ما در حد توان و ظرفیت خودمان برای رفع مشکلات تلاش کنیم.

افزایش محدوده شهری، تکمیل ورودی‌ها و جاده دسترسی راه‌‌آهن، ایجاد فضای نشاط و گردشگری چهار اولویت شهرستان در سال‌جاری باشد

محسن زنگنه، نماینده مردم شهرستان‌های تربت حیدریه، مه‌ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی گفت: برای سال‌جاری باید اولویت‌های کاری را مشخص کنیم و براساس آن نیز برنامه‌ریزی کنیم لذا ما در ابتدا چهار موضوع افزایش محدوده شهری، تکمیل ورودی‌ها و جاده دسترسی راه‌آهن و ایجاد فضای نشاط و توسعه گردشگری را اولویت‌های مهم این خطه می‌دانیم.

وی در خصوص اولویت نخست گفت: مهمترین حوزه تحول افزایش محدوده شهری است و امروز هم دولت به دنبال ارتقای محدوده شهری است و خیلی از اراضی که قبلاً توسط فرهنگیان و برخی نهادها گرفته شده می‌تواند به محدوده شهری اضافه شوند.

زنگنه بیان کرد: اکنون چهار مجموعه فولادی در شهرستان در حال آماده‌سازی است و لازمه آن پیش‌بینی زیرساخت‌هاست چرا که جمعیت به سمت شهرستان یقینا گسیل می‌شود.

وی در تشریح اولویت دوم عنوان کرد: اصرار برتکمیل ورودی‌ها و جاده دسترسی راه‌آهن از مطالبات جدی مردم است و این جاده دسترسی چندین بار توسط امام جمعه محترم در تریبون نماز جمعه بیان شده و باید دستگاههای مرتبط بودجه‌های خود در این زمینه را تقویت کنند.

برنامه‌ریزی و ایجاد فضای نشاط و شادی در اعیاد برای مردم توسط اداره فرهنگ و ارشاد و شهرداری از دیگر اولویت‌های بود که نماینده مردم به آن اشاره کرد.

نماینده مردم تربت حیدریه بیان داشت: در روزهای پایانی سال ۳۵۰ میلیارد تومان از مکانیزم هزینه های تبصره ۱۴ جذب کردیم که ۵۰ میلیارد اوراق توسط بانک ملل خریداری و همچنین بانک شهر علاوه بر تسویه بدهی شهرداری ۲۰۰ میلیارد تومان اوراق خریداری و هزینه را به شهرستان دادند.

وی افزود: از این میزان اعتبارات ۲۰ میلیارد تومان به سازمان نوسازی مدارس، ۲۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام استخر، پنج میلیارد تومان برای هوشمند‌سازی، ۲۵ میلیارد تومان برای نوسازی ماشین آلات راهداری حوزه انتخابیه و همچنین ۱۵ میلیارد تومان برای کانون پرورش فکری کودکان اختصاص یافته است.

زنگنه گفت: از این میزان اعتبارات ۱۵۰ میلیارد تومان برای بهزیستی استان با اولویت سه شهرستان حوزه انتخابیه اختصاص خواهد یافت.

انتهای پیام/

ثبت شده در سایت صبح توس طی شماره 846 توسط حمید حلاج و در روز دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 17:43:49
© Copyright 2023 https://sobhtoos.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 842
7 / 1 / 1402 - 12:56

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی:؛

شمار ورود زائران نوروزی به مشهد از ۶.۸ میلیون نفر گذر کرد

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: از ۱۵ اسفند پارسال تا پایان ششم فروردین ماه جاری تعداد ۶ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۸۰۱ نفر وارد استان شدند. ؛

به گزارش صبح توس، حجت گنابادی نژاد روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: از ۱۵ اسفند پارسال تا پایان ششم فروردین ماه جاری تعداد ۶ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۸۰۱ نفر وارد استان شدند.

وی با بیان اینکه روز گذشته ۴۷۹ هزار و ۹۴ زائر وارد مشهد شده‌اند، ادامه داد: طی ۲۱ روز گذشته پنج میلیون و ۳۶ هزار و ۲۰۶ نفر – شب اقامت در کلانشهر مشهد ثبت شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: امسال برای نخستین بار برنامه خدمات فرهنگی زائر از مبدا تا مبدا تهیه و تنظیم شد که اتفاق مبارکی است و با توجه به الگویی که در حوزه خدمات فرهنگی طراحی شد نقطه آغاز مبادی سفر هماهنگی‌هایی شد و برنامه‌های فرهنگی از همان مبدا آغاز و در استان و ورودی مشهد به پررنگ‌ترین حالت رسید.

گنابادی نژاد افزود: در این راستا در مشهد برای هر ۲۰ واحد اقامتی یک مبلغ دینی پیش‌بینی شد و با هدف ارایه خدمات فرهنگی، اعزام مبلغ برای واحدهای اقامتی با مشارکت لازم دستگاه‌های متولی تامین شد.

وی اضافه کرد: در طرح تحقیقاتی که توسط آستان قدس رضوی انجام شد مشخص گشت که زائر از ۲۴ ساعت حضورش در مشهد ۲ ساعت در حرم مطهر حضور دارد که با احتساب استراحت و سایر امور حداقل ۱۰ ساعت حضور روزانه‌اش را در سایر مکان‌ها از جمله مکان‌های تجاری و تفریحی می‌گذراند بنا بر این ارائه خدمات فرهنگی در اولویت ارائه در این مکان‌ها قرار گرفت.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: بین ۸۰ تا ۹۰ درصد زایران ورودی به استان و مشهد با وسیله نقلیه شخصی به استان و مشهد سفر می کنند بنابراین اجرای برنامه‌های فرهنگی در جاده‌ها می‌تواند اثرگذاری داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این نشست مهمترین اتفاق در ایام نوروز امسال را دغدغه مندی مسئولان نسبت به ضرورت طراحی برنامه‌های فرهنگی جامع و کامل دانست.

محمد حسین‌زاده افزود: کیفی‌تر کردن سفر زیارتی به مشهد منوط به توجه ویژه به برنامه‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی است.

وی اجرای طرح خدمات فرهنگی مبدا به مبدا را بسیار موثر توصیف کرد و ادامه داد‌: در این رابطه اقدامات خوبی در حوزه ریلی، هوایی و جاده‌ای محقق شد و همراهی خوبی را شاهد بودیم که ثمره آن را در دوره‌های بعدی زیارت مشاهده خواهیم کرد.

۱۲۳ بقعه متبرکه استان میزبان زائران

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی نیز در این جلسه گفت: ۱۲۳ بقعه متبرکه استان در طرح‌های مختلف افتخار خدمت‌رسانی به زائران رضوی را دارند.

حجت الاسلام محمد احمد زاده افزود: بیش از چهار هزار نفر از خدام افتخاری بقاع متبرکه عهده دار خدمت‌گذاری هستند.

وی اضافه کرد: همزمانی نوروز و ماه مبارک رمضان موجب شد تا طرح‌های ویژه رمضان در خدمتگزاری به زائران لحاظ شود و ۱۴۰ روحانی مرد و زن به زائران خدمت دهند.

ایرنا

انتهای پیام/

ثبت شده در سایت صبح توس طی شماره 842 توسط احسنی و در روز دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 12:56:56
© Copyright 2023 https://sobhtoos.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 837
7 / 1 / 1402 - 12:10

سرپرست کمیته امداد خلیل‌آباد خبر داد؛؛

پرداخت ۳۰ میلیارد تومان خدمات بلاعوض به مددجویان کمیته امداد خلیل‌آباد

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) خلیل‌آباد گفت: بیش از ۳۰ میلیارد تومان خدمات بلاعوض در سال ۱۴۰۱ به دو هزار و ۶۸۴ خانوار تحت پوشش کمیته امداد خلیل‌آباد ارائه داده شده است.؛

رمضان علی عبداللهی، سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) خلیل‌آباد در گفتگو با صبح توس، اظهار کرد: در حال حاضر بالغ بر دو هزار و ۶۸۴ خانوار، تحت پوشش و معیشت بگیر کمیته امداد شهرستان خلیل‌آباد هستند.

وی با بیان اینکه کمیته امداد امام خمینی خلیل‌آباد در سال گذشته بیش از ۲۸ میلیارد تومان مستمری ماهیانه به خانواده‌های تحت پوشش پرداخت کرده است، خاطرنشان کرد: بالغ بر ۱۵۰۰ خانوار در شهرستان خلیل‌آباد تحت پوشش خدمات تک یا چند خدمتی کمیته امداد هستند.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) خلیل‌آباد در ادامه تصریح کرد: توزیع ۸۱ سری جهیزیه به ارزش هر سری ۳۰ میلیون تومان بین نوعروسان نیازمند و تحت پوشش در سال ۱۴۰۱ از دیگر خدمات کمیته امداد در این شهرستان است.

وی با بیان اینکه  توزیع ۱۰۲ دستگاه آب‌گرم‌کن به مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان و ۱۸۴ دستگاه بخاری بین مددجویان تحت پوشش، از دیگر خدماتی بود که علاوه بر خدمات بلاعوض و مستمری در شهرستان انجام شد، اذعان کرد: مرمت ۸۰ واحد مسکونی افراد تحت پوشش به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان و ساخت ۴۰ واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در طول سال ۱۴۰۱ انجام شد.

عبداللهی با اشاره به اینکه بالغ بر ۳ میلیارد و ۲۴۸ میلیون تومان در راستای طرح اکرام به افراد تحت پوشش این طرح پرداخت شده است، عنوان کرد: ۱۰۰ درصد تعهد اشتغال کمیته امداد ثبت سامانه رصد شده و همچنین بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک‌ها در حوزه اشتغال جذب شده است.

وی با تأکید بر اینکه خدمات فرهنگی به‌صورت ماهیانه به یک هزار و ۱۱۷ دانش‌آموز تحت پوشش ارائه می‌شود، تشریح کرد:  بالغ بر ۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ توسط مودیان زکات در شهرستان خلیل‌آباد جمع‌آوری شد که نسبت به سال ۱۴۰۰ افزایش داشته است.

سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان خلیل‌آباد با بیان اینکه درآمد کمیته امداد در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان بود، تأکید کرد: درآمد کمیته امداد بین مستمری‌بگیران و نیازمندان در قالب‌های مختلف و وام‌های گره‌گشایی توسط ۲۱ مرکز نیکوکاری توزیع شده است.

وی همچنین بیان کرد: ۴ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان از محل صندوق ولایت کمیته امداد در قالب وام‌های کارگشایی به متقاضیان تحت پوشش پرداخت شده است.

انتهای پیام/

ثبت شده در سایت صبح توس طی شماره 837 توسط رضا کفاشیان و در روز دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 12:10:20
© Copyright 2023 https://sobhtoos.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 832
7 / 1 / 1402 - 11:25

رییس کمیته رسانه قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد:؛

۲۴ شهرستان استان خراسان رضوی در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند

رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت، 24 شهرستان خراسان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.؛

به گزارش صبح توس، به نقل از وب‌دا، محمد پهلوان کاشی با بیان این که شمار شهرهای با وضعیت زرد کرونایی از ۲۲ به ۲۴ شهرستان افزایش یافته است، خاطر نشان کرد: هم اینک مشهد و ۲۳ شهرستان دیگر استان شامل شهرستان های باخرز، بردسکن، تربت جام، تربت حیدریه، جغتای، جوین، چناران، گلبهار، خلیل آباد،درگز، رشتخوار، سبزوار، ششتمد، سرخس، فریمان، فیروزه ، کاشمر، کلات، گناباد، مه ولات، نیشابور، میان جلگه، زبرخان، در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند.

وی تصریح کرد: در ۲۶ اسفندماه امسال هیچ یک از شهرستان‌های استان خراسان رضوی در وضعیت نارنجی کرونایی قرار نداشت که با شیوع ویروس کرونا و افزایش میزان ابتلا ، رنگ نارنجی دوباره به نقشه جغرافیایی استان بازگشت.

رییس کمیته رسانه و اطلاع‌رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک هشت شهرستان استان شامل بجستان، بینالود، تایباد، خواف، خوشاب، داورزن، زاوه و صالح آباد در شرایط آبی کرونایی قرار دارند.

دکتر پهلوان افزود: هیچ یک از شهرستان‌های خراسان رضوی در وضعیت قرمز کرونایی قرار ندارند.

وی ادامه داد: به مردم توصیه می‌شود برای کاهش و قطع انتقال چرخه این بیماری در سطح جامعه، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و در نخستین فرصت برای دریافت دز یادآور اقدام کنند.

انتهای پیام/

ثبت شده در سایت صبح توس طی شماره 832 توسط احسنی و در روز دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 11:25:14
© Copyright 2023 https://sobhtoos.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر
شماره : 828
7 / 1 / 1402 - 9:54

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی:؛

۴۹ واحد اقامتی متخلف خراسان رضوی مهر و موم شد

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی گفت: از ۱۵ اسفند ماه پارسال تا پایان پنجم فروردین ماه جاری ۴۹ واحد اقامتی متخلف به دلیل تخلفات محرز، مهر و موم شده‌ است. ؛

به گزارش صبح توس، یوسف بیدخوری اظهار کرد: از ۱۵ اسفند ماه پارسال تا پایان پنجم فروردین ماه جاری ۴۹ واحد اقامتی متخلف به دلیل تخلفات محرز و عدم توجه به اخطارها مهر و موم شده‌ است.

وی افزود: در این مدت، چهار هزار و ۸۰۰ بازدید نظارتی از واحدهای اقامتی و سایر تاسیسات گردشگری در استان انجام شده است.

وی ادامه داد: طی این مدت ۳۹ شکایت از مسافران و زائران مقیم در واحدهای اقامتی دریافت شد که تمامی آنها مورد رسیدگی قرار گرفت و در پی آن وجوهی که تحت عنوان گرانفروشی دریافت شده بود به مسافران بازگردانده شد.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی گفت: در پی رسیدگی به شکایات و تخلفات حوزه تاسیسات گردشگری در استان، بیش از ۶۰ میلیون تومان مبالغ مربوط به اضافه دریافتی یا گرانفروشی به مسافران بازگردانده شد.

بیدخوری افزود: در قالب طرح تشدید بازدیدهای نظارتی تاسیسات گردشگری ۱۶۰ بازرس متخصص در خراسان رضوی کار نظارت را بر عهده دارند که ۱۰۶ نفر از آنان در کلانشهر مشهد فعالیت دارند.

وی اضافه کرد: بازرسی تکمیلی تاسیسات گردشگری تا پایان تعطیلات نوروزی امسال ادامه دارد.

استان خراسان رضوی هم اکنون دارای بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ واحد تاسیسات گردشگری است که از این حیث رتبه نخست کشور را دارد.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

ثبت شده در سایت صبح توس طی شماره 828 توسط احسنی و در روز دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت 09:54:35
© Copyright 2023 https://sobhtoos.ir . All Rights Reserved چاپ این خبر