به گزارش صبح توس یعقوبعلینظری استاندار خراسان رضوی، سیدصولتمرتضوی معاون اجرایی رئیس جمهور و تنی چند از مسوؤلان، از قرارگاه «هممحلۀ امام رضا علیهالسلام» دیدار و در جریان اقدامات انجامشده برای ساماندهی اسکان و خدمات زائرین دهۀ آخر صفر قرار گرفتند.
معاون اجرایی رئیسجمهور نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از کلیه فعالان بستر این میزبانی، گفت: «مشارکت و محوریت مردم در میزبانی و خدمترسانی به زائرین امامرضا علیهالسلام پیشرفت چشمگیری داشته وپیشبینی های لازم در تامین مایحتاج زائرین صورت گرفته وهیچگونه نگرانی جز زیارت، وجود نخواهند داشت.»
استاندار خراسان رضوی نیز در این بازدید از روند خدمترسانی به زائرین اظهار رضایت نموده و از زحمات دستاندرکاران قرارگاه تقدیر کرد.
گفتنی است مردم مشهد در پویش هم محله امام رضا (ع) با خدمت به زائران رضوی در سه عرصه اسکان در منازل، حمل و نقل رایگان و نذر خدمت و مهارت، خادم واقعی آستان ملک پاسبان رضوی خواهند شد. بر اساس این پویش که با محوریت مساجد برنامهریزی شده است، هر محله مشهد حداقل هشت خانواده مجاوران، توفیق خدمت به زائران امام رضا (ع) را خواهند داشت. مجاوران بارگاه رضوی برای شرکت در پویش هم محله امام رضا (ع) میتوانند به آدرس zaer.masjedona.ir مراجعه کنند.