به گزارش صبح توس؛ فراگیری کرونا باعث تغییرات زیادی در سبک زندگی شد و عملاً این شیوه زندگی را بهگونهای تغییر داد که شاید کمتر کسی و یا بتوان گفت هیچکس این شیوع زندگی را تاکنون تجربه نکرده بود؛با نگاهی به حدود یک سال زمانی که از شیوع این ویروس کرونا میگذرد افسوس و دریغهایی در ذهن ما میگذرد که شاید هیچگاه فرصت بازگشت آن نیست و آسیبهایی بر ما و سبک زندگیمان وارد کرده که شاید باید زمانی طولانی برای اصلاح آن بگذاریم.
یکی از قسمتهایی که در حال حاضر دچار تغییرات بنیادی شده و هنوز همخانوادهها نتوانستهاند خود را با آن هماهنگ کنند موضوع آموزشوپرورش است؛ دانش آموزان تا قبل این شیوه از نوع آموزشی استفاده میکردند که همهچیز در آن محسوس بود و کمتر در فضای مجازی نام و نشانی دیده میشد اما امروز تمام آموزشها وارد این فضا شده و این تغییر کاملاً ناگهانی و بدون ایجاد زیرساخت های از پیش آمادهشده بود بهگونهای که حتی در چند ماه اول همهگیری هیچ خبری از آموزش در سطح کشور نبود تا اینکه به تدبیر مسئولان نرم افرازی به اسم شاد برای دانش آموزان شد.
جدای از اینکه نوع رفتار ما در آموزش فرزندانمان باید بهگونهای باشد که مرزهای حضور در این فضا رعایت شود موضوع مهمتر عقب ماندن از تحصیل دانش آموزان با استفاده از این نرمافزار هم به دغدغهای دیگر تبدیلشده است.
گام اول کمبودهایی است که این نرمافزار برای دانش آموزان در حوزه آموزش دارد سبب شده است تا مدارس ،معلمان و خانواده ها به شبکههای خارجی که این روزها در کشور رواج فراوان دارند روی بیاورند.
استفاده از نرم افرازهای خارجی در آموزش ممنوع است
مدیر اموزش و پرورش سبزواردر نشست خبری به شدت بر استفاده از شبکه شاد و برنامه های اموزشب تلویزیون تاکید کرد و افزود: همه مدیران و معلمان موظف هستند برای ارائه مطالب درسی از نرم افزار شاد برای دانش اموزان استفاده کنند.
وی با اشاره به آسیب های موجود در استفاده از شبکههای اجتماعی خارجی افزود: استفاده از این نرمافزارها برای آموزش در مدارس بهشدت ممنوع بوده و با استفادهکنندهها برخورد میشود .
اما موضوعی که عملاً در آموزش به آن روبرو هستیم عدم استفاده همگانی از شاد در بین دانش آموزان و معلمان است بهگونهای که با نگاهی به دانش آموزان اطرافمان شاهد خواهیم بود که آنها مطالب درسی خود را در شبکه های خارجی تلگرام واتس آپ و ... از معلمان خود دریافت میکنند.
یکی دیگر از موضوعاتی که در خصوص شیوه نوین آموزش باید به آن اشارهکنیم عدم دسترسی به اینترنت و ابزارهای جدید آموزش است ؛ خبرها و گزارشهایی که این روزها در فضای مجازی از آسیب به دانش آموزان در پی یافتن نقطهای برای اتصال به شبکه میپیچد و یا برگزاری کلاسهای روستایی در کنار جاده و ...نشان از عدم کارایی این شیوه تاکنون در کشور دارد.
موضوعی که در حال حاضر باید به آن توجه داشت دل ناشاد معلمان دانش آموزان و والدین آنها از نرمافزار شاد است که باید به آن توجه ویژهای کرد تا در سایه این عدم کارایی دانش آموزان بیشتری به فضای بیدروپیکر و بدون نظارت مجاز وارد نشوند که آسیبهایی که در پی دارد بیشک غیرقابل جران خواهد بود.
انتهای پیام/