حمیدرضا ترقی، معاون سابق امور بینالملل حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با صبح توس، پیرامون گره زدن مشکلات کشور توسط برخی افراد به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اظهار کرد: در ابتدای باید ببینیم چند درصد مشکلات کشور به مسائل امور خارجه باز میگردد که بر اساس نظر کارشناسان و محققان تنها 20 درصد مشکلات کشور مربوط به تحریمها و مسائل امور خارجه است و باید راهحل مابقی مشکلات را در داخل کشور به دنبال گشت.
وی افزود: عدهای از وابستگان به غرب، سرمایهداران و شیفتگان ارتباط با غرب در طی این مدت تلاش کردهاند که مشکلات کشور مانند گرانی اقلام مصرفی و کمبود کالا را به ارتباط با غرب گره بزنند و این جو روانی را آنقدر ادامه دهند که چنانچه نتیجه انتخابات به سمت دموکراتها و نامزد آنها رفت، مشکلاتی را که خودشان پدید آوردهاند به یکباره حل بکنند و اینگونه وانمود کنند که کلید حل مشکلات در دستان آمریکا است.
ترقی با بیان اینکه عوامل نفوذی در داخل کشور با همکاری اربابانشان در خارج به دنبال مرتبط کردن مشکلات کشور به ارتباط با آمریکا هستند، گفت: بخشی از مشکلات حاکم در بازار مرتبط میشود با جو روانی که در بازار توسط سرمایهداران، محتکرین و افرادی که اقدام به خرید گسترده سکه، دلار و اجناس کردهاند و آنها را دپو کردهاند وجود دارد.
معاون سابق امور بینالملل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: این امکان وجود دارد که با روی کار آمدن دموکراتها قیمت دلار و حبابهایی که در بازارهای مختلف مانند بازار سکه و ارز ایجاد شده از بین بروند و مشکلاتی را برای بخشی از جامعه ایجاد کند.
وی تصریح کرد: بخشی از ابراز خوشحالی جریان غربگرا در داخل کشور تعمدی و با برنامهریزی قبلی توسط عوامل نفوذی داخلی و عوامل خارجی صورت گرفته است و بخشی از آن به دلیل بار روانی است که به بازار تحمیلشده است.
ترقی با تأکید بر اینکه با انتخاب بایدن یا ترامپ هیچ تفاوتی در سیاست خارجه جمهوری اسلامی ایران ایجاد نمیشود، گفت: سیاست خارجه جمهوری اسلامی یک سیاست ثابت و مشخص است اما طبیعتاً روش برخورد ما با جمهوری خواهان و دموکراتها متفاوت است همانطور که روش آنها در برخورد با جمهوری اسلامی متفاوت است.
معاون سابق امور بینالملل حزب موتلفه اسلامی خاطر نشان کرد: در واقع جمهوری خواهان و دموکراتها هر دو لبه یک قیچی هستند از طرف دیگر جمهوری خواهان در مقابله با ما روش سخت را در دستور کار دارند و دموکراتها روش نرم را استفاده میکنند از این رو ما نیز باید روش مقابله متناسب با رئیسجمهور آینده آمریکا را در پیش بگیریم اما سیاست خارجه ما در مقابل آمریکا تغییر نخواهد کرد لذا تا زمانی که سیاست کلان آمریکا همچنان مقابله با جمهوری اسلامی ایران یا جلوگیری از گسترش هژمونی ایران در منطقه و حتی بر اندازی حکومت جمهوری اسلامی باشد، سیاست کلی ما نیز در مقابل آمریکا تغییر نمیکند.
انتهای پیام/