مژگان پیرنیا در گفتوگو با خبرنگار صبح توس، در خصوص اهم اقدامات خواهران بسیج مهندسین صنعتی خراسان رضوی در حوزه اقتصاد مقاومتی و اشتغال، اظهار کرد: به فرمودهی مقام معظم رهبری «اقتصاد مقاومتی یعنی آن اقتصادی که در شرایط فشار، در شرایط تحریم، در شرایط دشمنی ها و خصومت های شدید می تواند تعیین کننده رشد و شکوفایی کشور باشد».
مسئول خواهران بسیج مهندسین صنعتی خراسان رضوی به حوزه کلینیک صنعت اشاره کرد و بیان داشت: عارضه یابی و احیاء واحدهای صنعتی، برگزاری کارگاههای آموزشی مختلف و تأسیس تعاونیها با هدف افزایش توانمندی و اشتغالزایی پایدار از جمله وظایف ما است که تلاش کردیم حول محور اقتصاد مقاومتی با هدف افزایش توانمندی و اشتغالزایی پایدار انجام وظیفه کنیم.
وی در رابطه با اهم اقدامات انجام شده در سال جاری، بیان کرد: مهندسین ما موفق شدند با تشکیل یک تیم جهادی یک کارخانه پوشاک را در مشهد احیاء کنند.
پیرنیا افزود: مهرماه سال گذشته این کارخانه را شناسایی و مشکلات مربوطه را پیگیری کردیم که علاوه بر مشکل وام، مشکلات متعددی دیگری از جمله تعدیل نیرو داشت که با پیگیریهای تیم جهادی ما این کارخانه موفق به بستن یک قرارداد جدید در حوزه پوشاک شد.
وی ابراز کرد: خوشبختانه این کارخانه اکنون در مرحله درآمدزایی است و نه تنها نیروهایش را تعدیل نکرد، بلکه بعد از قرارداد توانست حقوق کارگرانی که دو سال تسویه نکرده بود کامل پرداخت کند و هر چند وقت یکبار هم نیرو اضافه میکند.
مسئول خواهران بسیج مهندسین صنعتی خراسان رضوی ادامه داد: در احیاء این کارخانه نخست عارضه یابی کردیم که کدام قسمت مشکل دارد به عنوان مثال در قسمت طراحی الگوهای لباس هم همکاری کردیم تا فروش و بازاریابی بهتری داشته باشند.
وی گفت: پوشاک مد اسلامی- ایرانی، ازدواج آسان، مادر الکترونیک با هدف تربیت دختران فاطمی و پسران علوی از جمله مباحثی است که متخصصین ما کار میکنند؛ دورههای آموزشی برای مادران برگزار میکنیم که وقتی فرزندشان با سیستم کار میکند این توانمندی را داشته باشند تا متوجه گلوگاهها شوند و بتوانند خانواده را از آسیبهای فضای مجازی مصون سازند.
پیرنیا با اشاره به فعالیت مهندسین بسیجی در صنایع دستی، بیان کرد: کارگاهی در همین حوزه ایجاد کردیم که اکنون 400 نفر از بانوان سرپرست خانوار حاشیه شهر مشهد در این کارگاه مشغول به کار هستند.
وی ابراز داشت: با کمک اردوهای جهادی آموزش رایگان صنایع دستی را اطلاع رسانی و برگزار میکنیم و بعد از آموزش، مواد خام اولیه را در اختیار متقاضیان قرار میدهیم و تولیدی این کارگاه را در نمایشگاههای مختلف عرضه و هزینه را به خواهران پرداخت میکنیم.
مسئول خواهران بسیج مهندسین صنعتی خراسان رضوی گفت: در حوزه صنایع دستی تولید 150 کالا را داریم که میتوان به تولید کیف و کفش چرمی، سرمه دوزی، زیور آلات، تابلو فرش، سوزن دوزی و غیره اشاره کرد.
وی بیان داشت: مهندسین ما تاکنون سه تعاونی تأسیس کردند که بیشتر در حوزه صنایع دستی است و نیشابور و گلمکان جزء نخستین شهرستانهایی هستند که فعالیت خود را در این زمینه شروع کردند.
پیرنیا در ادامه از برگزاری دورههای استارتاپ، تعمیرات تجهیزات پزشکی و خلاقیت و فنآوری با هدف کسب مهارت و تخصص و ایجاد اشتغالزایی پایدار برای بانوان خبر داد و گفت: اصلاح الگوی مصرف از دیگر موضوعاتی است که فعالیت داریم و چگونگی مصرف بهینه در آب و برق و گاز و حتی تلفن را آموزش میدهیم.
وی در خصوص تعداد کانونهای بسیج مهندسین صنعتی یادآور شد: حدود 20 کانون فعال در شهرستانهای استان داریم که دانشجویان و فارغ التحصیلان رشتههای فنی و مهندسی و صنعتی شامل صنعت و معدن، انرژی و فنآوری اطلاعات و کلیه رشتههای زیر شاخه و گرایشهای مربوطه مانند سخت افزار و نرم افزار و آی تی و امنیت و غیره میتوانند با ما همکاری کنند.
انتهای پیام/